MaxVolume kirjutas:
Sain sõnumi, et 22.01.12 olen saanud parkimistrahvi. Okei, sain siis sain.. Parkimiskell oli meelest läinud. Maksetähtaeg sai muidugi täna läbi. Põhjus, miks ma trahvist midagi ei teadnud, oli see, et tol päeval tuiskas/sadas lund omajagu. Auto sai ala 16:00 ära pargitud, 16:50 oli trahv vormistatud. Parklast lahkusin umbes 20:00 ning selleks ajaks oli auto päris korralikult lumine. Trahv oli muidugi kuskil seal lume all, kojamehe vahel arvatavasti. Esimese asjana sai muidugi kojamehed tööle pandud, et klaas puhtaks läheks. Nii see trahv sealt märkamatult ära kaduski arvatavasti.
Point selles, et minule tuli see sõnum täiesti ootamatult.. Võiks ju keegi vahepeal üle ka küsida, et olen ma trahvist ikkagi teadlik, või siis võiks talveti üldse vähe teine süsteem olla, kuidas trahvitavat isikut teavitada.
Ma sain ka sarnase teate täna. Aga oluline erinevus oli selles, et minu hirmus tegu olla aset leidnud 24.01 aga aastaks 2011. Mingit paberist trahvikviitungit mul iial klaasipuhastaja vahel olnud ei ole.
Ja lisaks oli ka viide
http://www.parkimine.ee lehele, kust siis pilte ka vaadata saab - huumorikool! Mingit süülist tegevust seal küll näha pole, öösel telefoniga tehtud pildid...
Tundub Ühisteenuste üsna abitu katse mistahes viisil kelleltki raha saada. Ei osanudki kohe arvata, kas hakatagi vaiet koostama.