Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 28.06.2009 02:19 
Kasutaja avatar

,mingi jobyu parkis valesti...kasutaja qpi...
http://www.krimi.ee/?fbc&id=2447

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2009 03:44 

krss kirjutas:
Valaks natuke õli tulle sellise väitega, et minu arvates on tegemist üsnagi pseudoprobleemiga :wink: . Kui on ikka jõukust nii palju, et tarbeautost ei piisa, vaid peab olema ilus ja läikiv ja lakutud eputamise auto, siis mille pärast küll on tarvis minna eputama kusagile kaubanduskeskuse parklasse ja veel kõige tihedamasse kohta sinna ukse lähedusse?? Tööl ega kodus ju sellist probleemi pole, kuna kõik teavad, kelle auto kus pargib ja naljalt iga päev enda masina kõrval seisjale mõlke ei lööda.

ma väidaks vastupidist natuke... kaubanduskeskustes käin suhteliselt harva ja hilisõhtuti kui parklas on ruumi rohkem kui vaja. enamasti on auto pargitud kas kodus maja ees või tööjuures. siiski viimase poole aastaga on auto küljed täiesti ära pekstud ja vaevalt et seda on tehtud tööjuures kuna seal inimese pargivad normaalselt joonte vahel ja autodele jääb piisavalt suur vahe sisse. samas majaesist parkimist nii kenasti kirjeldada ei saa... leidub üllatavalt palju ahve kes ei oska või ei taha oma autot normaalselt parkida. maja ette pole küll jooni maha veetud kuid leidub paar sellist autot mis liiguvad kas väga harva või ei liigu üldse ning mõlemale poole neid autosid mahub kindel arv liikureid kui need normaalselt inimese kombel ära parkida. tänu parkida mitteoskavatele ahvidele muutub see kohtade arv pidevalt ja seda ikka vähemuse suunas. kiusupärast pargin alati neile ahvidele nii lähedale kui võimalik või siis pargin üldse risti ette, et ehk joppab ja tuleb neil natukenegi mõistust pähe, et nad ei ela üksi seal majas ja ei pargi ainukesena maja ette. ainuke tulemus (lisaks mõlkis külgedele) on see, et kojameeste vahele hakkavad tekkima ähvardava sisuga kirjakesed ja mõni ehk pargib paar nädalat normaalselt ning siis hakkab sama n*ss otsast pihta. nii et pole need poe parklad miskit kõige hullemad kohad.
kahju, et ei tohi lasta autosid maja eest minema vedada kuna puuduvad parkimiskorda näitavad märgid- saaks ruumi kõvasti juurde :D
KÜ ei suvatse ka miskit teha selliste idikate suhtes ja nii jääbki eksisteerima see surnud ring.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2009 13:33 

krss: ei imesta kuna tean, et mujal ei mõlgita kui majaees :) ja meelega pargin jah, sest kui on kitsas vahe, aga tegelikult auto mahub sinna vahele, siis miks ma peaks jätma sellele ahvile terve auto laiuse tühermaa selleks, et ta uksi lahti saaks teha nii kuidas ise tahab? oma auto peaksin seetõttu jätma võõra maja ette kus on samamoodi parkimisruumi vähe? või hoopis haljasalale, et MUPO hommikuks kviitungi valmistaks? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2009 20:43 
Kasutaja avatar

mul on siin tekkinud mingi juhmakas, kes oma rolleri pargib autode vahele, ja siis ta isa oma täies geniaalsuses alati pargib sinna rolleri kõrvale. Kui tüüp nüüd rolleri ööseks sealt ära ajab trepikotta(mis iseenesest ka mitte vähe ei häiri) siis jääb autode vahele kolmveerandi auto suurune tühimik, kuhu keegi parkima ei mahu. Mõttetu ruumi raiskamine rsk :angry :angry

Viimati muutis Arxz, 30.06.2009 22:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 10:09 

Kõige mõtekam on üldse auto koju garaazi jätta, siis ei juhtu midagi. :lol Käisin mina neljapäeval mööda poode ehitusmaterjali ostmas ja parkisin auto tühja ritta... tagasi tulles oli terve küljealune autosi täis ujunud, uksele lähemal oli kohti küll. :D Parkisin tühja ritta just sellepärast, et mitte teiste vahele parkida... kohti parklas jagus nigu s*tta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 11:51 

Isiklikult poodi minnes jälgin kuhu pargin. Kas tühja nurka või sellisele kohale kus mõlemal pool olevad autod on korralikult parkinud, sest sellest näeb ära, et tegu võib olla täidetud kupliga inimesega. Pesukott on nyyd olnud 4 aastat ja paremal küljel on ainult 1 jälg...mis on ka pesudega ära kadunud. Järeldus: suuremosa mõlke on ikkagi teie enda parkimis koha valikust tingitud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 12:57 

BadAss kirjutas:
Isiklikult poodi minnes jälgin kuhu pargin. Kas tühja nurka või sellisele kohale kus mõlemal pool olevad autod on korralikult parkinud, sest sellest näeb ära, et tegu võib olla täidetud kupliga inimesega. Pesukott on nyyd olnud 4 aastat ja paremal küljel on ainult 1 jälg...mis on ka pesudega ära kadunud. Järeldus: suuremosa mõlke on ikkagi teie enda parkimis koha valikust tingitud...

Ilmselt teevad suurem osa inimesei niimoodi, aga selle miinusplaan on see, et poest tagasi tulles ei seisa ilmselt need autod enam sinu kõrval mis ennem, ja kui vahepeal on nö ilma kuplita inimene sinna parkind või sis mõni päss on oma eriti suure paksu vanamooriga laadapäevadele tulnd sis on leiad sa kuus mlgi autolt. 4 aastaga 1 kraaps - õnnelik mees :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 13:10 

Ei ütleks :D
Ema sõidab ka autoga ja talle on sisse vändatud 2 korda ja ise sõitis 1 korra :D AGA PARKLAS MÕLKIDA EI SAA :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2009 17:41 

Preferentole: Mis poodide parklates on siis parkimiskohad viimseni võetud nii et pole võimalustki oma autot ohutumalt parkida?

Ise pargin pea alati uksest kaugemale, sest minu kogemus näitab, et seal on ALATI olnud tühi ala. Kusjuures käis metsas kalal autoga, mis pole selleks mitte ettenähtud (aga tuleb toime küll) ja oksakriimud mind ei ärrita. Aga parklas hoidun teistest autodest.
Miks? Sest autokoolis loeti 10000 korda sõnad peale: ''Sõida nii nagu oleks kõik teised autojuhid tielikult imbetsiilid ja ei tea liiklusest mitte midagi''. Töötab.

Nendest teistest autujuhtidest on siiski imbetsiile õnneks alla 100%, aga see protsent on masendavalt suur. Võib öelda et mul on vedanud selles suhtes, et kui mu kõrval on parkinud auto, siis ma olen ise paar korda sees istunud, kui kõrval parkiv mammi oma uksega mulle vaste liiste pani. Järgnev dialoog meie vahel ajas ta nutma ja minema sõitma(võrus juhtus see, seal on vist palju emotsionaalseid maakaid).

Oi kuidas ma vihkan imbetsille. Seega pargin ma lihtsalt kaugemale, et vältida konflikte. Auto saab ajapikku oma kriipsud ja kraapsud ikka, aga mulle meeldib kui mina kontrollin kus ja millal see juhtub.

Ikkagi väidan kogu selle jutu peale, et parkimisel tekkivaid mõlke jms on võimalik ise ettevaatusega ära hoida. Kui kellelgi on parkla tagumises otsas kraaps peale tehtud, siis erand kinnitab reeglit, et palju on imbetsille, kes ikkagi parkida ei oska. Ja kui ei taha/viici/jõua parkla tagumisest otsast poodi jalutada, ära vingu et teiste autode vahel on paha parkida. Sõida bussiga.

PS! Alati kui näete et keegi teie kõrvale pargib, tehke kurja nägu. Aitab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2009 20:50 
Kasutaja avatar

Pilt
Kui auto on tehnilise rikke tõttu peatunud tee äärde siis ei tohiks sellele trahvi kirjutada. Ilmselgelt on saksa kvaliteet alt vedanud ja omanik on tühja mobiiliaku tõttu Palace receptionist telefoni paluma läinud. Trikk peitub selles, et kui pargid suvalises kohas tänava äärde ja paned ohukad siis saad vaidlustada kirjutatud trahvi, tuues põhjuseks tehnilise rikke.
Pealegi pole seal ligidal enam kuskile parkida kuna see suur parkimisplats sealt likvideeriti ja kohvik Moskva pankroti auks ausammas rajati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2009 11:02 
Kasutaja avatar

Mis tähendab, et pole seal kuhugi parkida? Suur korralik parkla on 150m kaugusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2009 11:08 

.Alar. kirjutas:
Mis tähendab, et pole seal kuhugi parkida? Suur korralik parkla on 150m kaugusel.

Aga see on ju 150m kaugusel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2009 11:11 
Kasutaja avatar

oggi1 kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Õige jah, unustasin, et sellise hinnaklassiga autode omanikudest 80% on haigete jalgadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 20:49 

.Alar. kirjutas:
oggi1 kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Õige jah, unustasin, et sellise hinnaklassiga autode omanikudest 80% on haigete jalgadega.

:D +1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2009 13:07 
Kasutaja avatar

Inimene, kes sa eile võrus maxima ees oma SPEEDEST reklaam kirjadega musta AUDI`ga parkisid oled ikka vahva ja tore inimene.
Mul isiklikult pohh kui inimesed oma auto kollasele parkimis keelu alale jätavad , aga oleks siis võinud vähemalt kaugemale minu masinast parkida. Poe ukse ees oli ju ruumi küll ja rohkemgi veel. Ja sinu suguste jaoks mõeldud inva kohad olid ka täitsa vabad.
Mu sõber määris sinu pärast oma riided ära kui ennast kahe auto vahele jäetud praost kuidagi autosse üritas pääseda.
Loodan, et ta su auto juhiust ära ei kriipinud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis