Savukoll kirjutas:
Kaheposti tõstukil ei tule lõtkud nii hästi esile. Ja ega autodel ainult sillad ei kolise. Esinduse kliendid käivad vahest iga väiksemagi heli pärast vingumas. Selleks ongi vaja sõitma minna ja üritada mis häält teeb ja kui ei kuule siis kliendiga koos sõitma minna. Telefoniga rääkimine sellele muidugi kaasa ei aita
Jah, käiakse vingumas, aga seda proovisõitu saab ka kõvasti teistmoodi teha, kui ikkagi autot reaalselt lõhkudes. Ma olen ise ühe autoremondi ettevõttega natuke seotud, samuti on mul ka olemas autotehniku erialane haridus, lisaks mõningane tööpraktika.
Ja nagu ma ennegi mainisin, siis ma tellisin ainult lambda vahetuse.
Enivei, kui teile sobib, et teie autoga käiakse nii lõhkumas, siis olge head, laenake mulle ka seda, ma siis enda omaga sõidan neid teid, kus ma tean, et suuremaid auke pole ja nendel teedel, kus augud on ma kasutaks teie oma lubatud piirkiiruse piires.

fabre kirjutas:
Aga sibul oli ju roolis

Ma tükk aega mõtlesin, kas ma vastan sellele postitusele või mitte.. Mul ausalt öeldes on täiesti savi, kes selle autoga vajadusel proovisõidul käib või teda remondib. Oluline on see, et ta teeks oma tööd hästi ja korralikult.
EDIT: Minule ei tundunud ta ka eriti sibul olema, kuna nende käitumine on veidike teistsugusem, kui antud vene rahvusest mehel, kes minu autoga tegeles.
mj6u kirjutas:
Kui kõik inimesed nii targad nagu sina oleks oleks ju lausa lust sinu autot remontida. Vaatad aga puksid heebliga üle ja pigistad kullinokkadega natuke sharniire, aga taipohh kui sul amordid läbi on või veermiku asemel hoopis uksepolster koliseb.
Ka amorte saab kontrollida nii, et selleks ei ole vaja proovisõidule minna.
Te nüüd oskate küll ilgelt hästi seda teemat mujale viia, aga mainin siis ühe korra veel, auto käis tegemises lambda anduri pärast, mitte defekteerimises, kas kusagil koliseb või mitte.