Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:18 
Kasutaja avatar

Vaevalt sa Vallo oled, ja teiseks ma jätsin meelega selle automaatse lisa sinna alla kui peaks tekkima mingisugune segadus eneseväljendamisel siis on arusaada et olen seda trükkinud mobiilist ...
Juba kõva naljamees oled :)

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:20 
C4V6
Kasutaja avatar

Johhaidiii kus sa jaksad pasandada siin, aina intentsiivsemalt sa toodad.

Vabandust otsekohesuse pärast.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:23 

mj6u kirjutas:
pokemon kirjutas:
Mj6u, oled ilmselt autoremondi vallast üsna kauge inimene. Igasugused sillakolinad ja asjad saab hoopis teistmoodi kätte, kui täiega linnavahel tallates. Lambda töötamist annab täpselt samamoodi hoopis teistmoodi kontrollida, kui rämedalt pähe andes.

Ei, ma ei ole sellest valdkonnast kauge inimene, tõenäoliselt lähemal kui 90% siinsetest kasutajatest. Kui sind see käitumine häiris mine räägi sellest mölleris, vingu ja räuska.

Silla kobinad kontrollib kaheposti tõstukil vabalt ära, selleks on vaja heeblit. Šarniiri kontrollimine on raskem, aga ka selle kontrollib seal ära, kui ikka tahta.

Lambda kontrollib ka täiesti vabalt ära ilma autot liigutamata, pane auto käima hoia paar minutit pööret peal ja see lambda soeneb samamoodi kiiresti üles nagu piitsa andes. Kui veel arvuti ka näpuvahel on, siis on ju lausa lust seda kontrollida.

allan1 kirjutas:
Millise aparaadiga see video tehtud on? Kvaliteet on täitsa hea.

CarCam GS-5000

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:26 
Kasutaja avatar

Kaheposti tõstukil ei tule lõtkud nii hästi esile. Ja ega autodel ainult sillad ei kolise. Esinduse kliendid käivad vahest iga väiksemagi heli pärast vingumas. Selleks ongi vaja sõitma minna ja üritada mis häält teeb ja kui ei kuule siis kliendiga koos sõitma minna. Telefoniga rääkimine sellele muidugi kaasa ei aita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:31 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
mj6u kirjutas:
pokemon kirjutas:
Mj6u, oled ilmselt autoremondi vallast üsna kauge inimene. Igasugused sillakolinad ja asjad saab hoopis teistmoodi kätte, kui täiega linnavahel tallates. Lambda töötamist annab täpselt samamoodi hoopis teistmoodi kontrollida, kui rämedalt pähe andes.

Ei, ma ei ole sellest valdkonnast kauge inimene, tõenäoliselt lähemal kui 90% siinsetest kasutajatest. Kui sind see käitumine häiris mine räägi sellest mölleris, vingu ja räuska.

Silla kobinad kontrollib kaheposti tõstukil vabalt ära, selleks on vaja heeblit. Šarniiri kontrollimine on raskem, aga ka selle kontrollib seal ära, kui ikka tahta.

Lambda kontrollib ka täiesti vabalt ära ilma autot liigutamata, pane auto käima hoia paar minutit pööret peal ja see lambda soeneb samamoodi kiiresti üles nagu piitsa andes. Kui veel arvuti ka näpuvahel on, siis on ju lausa lust seda kontrollida.

allan1 kirjutas:
Millise aparaadiga see video tehtud on? Kvaliteet on täitsa hea.

CarCam GS-5000

Kui kõik inimesed nii targad nagu sina oleks oleks ju lausa lust sinu autot remontida. Vaatad aga puksid heebliga üle ja pigistad kullinokkadega natuke sharniire, aga taipohh kui sul amordid läbi on või veermiku asemel hoopis uksepolster koliseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:32 

Teen ka kohvi :hail,käisin sital ennem :) :) :) :? :twisted: :rokib :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:39 

Hendri kirjutas:
rio kirjutas:
Issand jumal! Keegi sõitis mu tupsukesega august läbi.
Vaatasin video läbi ja ma küll ei märganud, et kuskil oleks ta sihilikult midagi valesti teinud. August läbi sõitmist oli kuulda ühes kohas ja seda ca.40km/h. Samasugustest aukudest, eriti Tallinnas, sõidad igapäevaselt autot kasutades vähemalt kümmekond korda päevas läbi.

Sa ikkagi oled siis peast natuke lihtne?

Mis küll paneb Sind nii arvama? Kuna sa kasutad sõna "ikkagi" siis sellest võib eeldada, et sul on olnud see arvamus ka varasemalt. Tohib küsida millest on see kujunenud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:43 

Savukoll kirjutas:
Kaheposti tõstukil ei tule lõtkud nii hästi esile. Ja ega autodel ainult sillad ei kolise. Esinduse kliendid käivad vahest iga väiksemagi heli pärast vingumas. Selleks ongi vaja sõitma minna ja üritada mis häält teeb ja kui ei kuule siis kliendiga koos sõitma minna. Telefoniga rääkimine sellele muidugi kaasa ei aita

Jah, käiakse vingumas, aga seda proovisõitu saab ka kõvasti teistmoodi teha, kui ikkagi autot reaalselt lõhkudes. Ma olen ise ühe autoremondi ettevõttega natuke seotud, samuti on mul ka olemas autotehniku erialane haridus, lisaks mõningane tööpraktika.

Ja nagu ma ennegi mainisin, siis ma tellisin ainult lambda vahetuse.

Enivei, kui teile sobib, et teie autoga käiakse nii lõhkumas, siis olge head, laenake mulle ka seda, ma siis enda omaga sõidan neid teid, kus ma tean, et suuremaid auke pole ja nendel teedel, kus augud on ma kasutaks teie oma lubatud piirkiiruse piires. :)

fabre kirjutas:
Aga sibul oli ju roolis :err

Ma tükk aega mõtlesin, kas ma vastan sellele postitusele või mitte.. Mul ausalt öeldes on täiesti savi, kes selle autoga vajadusel proovisõidul käib või teda remondib. Oluline on see, et ta teeks oma tööd hästi ja korralikult.

EDIT: Minule ei tundunud ta ka eriti sibul olema, kuna nende käitumine on veidike teistsugusem, kui antud vene rahvusest mehel, kes minu autoga tegeles.

mj6u kirjutas:
Kui kõik inimesed nii targad nagu sina oleks oleks ju lausa lust sinu autot remontida. Vaatad aga puksid heebliga üle ja pigistad kullinokkadega natuke sharniire, aga taipohh kui sul amordid läbi on või veermiku asemel hoopis uksepolster koliseb.

Ka amorte saab kontrollida nii, et selleks ei ole vaja proovisõidule minna.

Te nüüd oskate küll ilgelt hästi seda teemat mujale viia, aga mainin siis ühe korra veel, auto käis tegemises lambda anduri pärast, mitte defekteerimises, kas kusagil koliseb või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:47 
Kasutaja avatar

Osad suruvad ja osad kaitsevad. Olgem ausad, probleem selles olukorras on olemas. 35km/h üle selle rõveda metallist lamava poleks olnud vajalik, eriti kuna ei tuvastanud ta selles olukorras ühtegi lõtku, kolinat ega läbi amorti, kuna lalises samal ajal telefoniga. Margiesinduste kvaliteet on Eestis suhtkoht kehv nii klienditeeninduse kui hoolduse poolest (loomulikult on erandeid). Amserv näiteks suutis täiskontrollis tuvastada, et rooli nahk on kulunud ja normaalsed piduriklotsid oleks vaja ära vahetada aga seda, et üks amort 110% läbi on jäi märkamatuks. Samas klienditeenindus on laitmatu. Pärnu Info-Autos täpselt vastupidine kogemus.

Edit: sibul roolis oli nali... :(

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:53 
Kasutaja avatar

Millegipärast jah päris paljude teemadega tuleb esile inimesi kes jubedalt kaitsevad mingit firmat. Ma ei hakka õhku pritsima tavapärast lauset "ilmselt oledki see sama vend/ilmselt oled selle kohaga seotud" kuna ilmselt on lihtsalt tegu mingi vajadusega risti vastu inimestele rääkida. :D

Mina lihtsalt saadaks selle video möller autosse ja vaataks mis vastuseks tuleb. :) Ajalehte või kuhugi veebiväljaandesse vast poleks mõtet panna, kuna ilmselt on sul auto sealt ostetud ja vaja edaspidi ka hoolduses käia. Ühesõnaga tulemuseks on ilmselt kaks varianti - kas hakatakse sind vihkama või pugema. Ainult neile saates on teine variant ilmselt tõenäolisem, meediasse saates pigem esimene variant. :)

Viimati muutis mihkel-m, 07.01.2014 15:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:55 

Kui reaalselt läks klient lambda vahetust tegema, siis miks peaks selle remondimehe asi üldse olema, kas kuskilt koliseb või mitte. Veel vähem minema proovima, et kas koliseb või mitte?

Kui ma viin kingad parandusse, siis ei pane kingsepp neid jalga, et minna proovima tänavale, kas kuskilt mujalt ka äkki midagi naksub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 15:56 

Koera ilm..

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 16:07 
Kasutaja avatar

Selle asja nimi on teeninduskultuur. Siinkohal mainin ära, et ei ole mitte kuidagi seotud möllerautoga. Lihtsalt mõnedes töökodades on lukksepal kohustus märgata ka muid asju mis ei ole seotud käsiloleva tööga, näiteks õlivahetuse käigus kontrollida kas autol põlevad kõik tuled jne. Mõni klient eelistab pirne ise vahetada ja sellega raha kokku hoida, mõni jällegi ei saa aru isegi, et ta autol tuled ei põle. Ma ei tea kas selle proovisõidu eesmärgiks oli lambda töö kontroll või lihtsalt elementaarne prooviring ja olen nõus väitega, et lukksepp pingutas veidi üle, aga kuna kõik möllerauto kliendid ilmselt ei ole streetrace.orgist ja ei pruugi aru saada, et nende autol midagi üldse viga on siis elementaarne prooviring on soovituslik. Näitena tooks ühe kliendi kes meie juurde tuli jutuga, et autol on mingi imelik hääl tekkinud viimase kahe nädalaga. Reaalsus oli see, et esimene vasak ratas oli veel 2 poldiga all ja nii oli ta sõitnud 2 nädalat... Autodega vähemkursis inimesele öeldes, et lukksepp tegi autoga prooviringi ja soovitaks teil tulla tagasi veermikku kontrollima kuna kuulsin sealt ebanormaalseid helisid võib nii mõndagi päästa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 16:11 
Kasutaja avatar

mj6u kirjutas:
Selle asja nimi on teeninduskultuur. Siinkohal mainin ära, et ei ole mitte kuidagi seotud möllerautoga. Lihtsalt mõnedes töökodades on lukksepal kohustus märgata ka muid asju mis ei ole seotud käsiloleva tööga, näiteks õlivahetuse käigus kontrollida kas autol põlevad kõik tuled jne. Mõni klient eelistab pirne ise vahetada ja sellega raha kokku hoida, mõni jällegi ei saa aru isegi, et ta autol tuled ei põle. Ma ei tea kas selle proovisõidu eesmärgiks oli lambda töö kontroll või lihtsalt elementaarne prooviring ja olen nõus väitega, et lukksepp pingutas veidi üle, aga kuna kõik möllerauto kliendid ilmselt ei ole streetrace.orgist ja ei pruugi aru saada, et nende autol midagi üldse viga on siis elementaarne prooviring on soovituslik. Näitena tooks ühe kliendi kes meie juurde tuli jutuga, et autol on mingi imelik hääl tekkinud viimase kahe nädalaga. Reaalsus oli see, et esimene vasak ratas oli veel 2 poldiga all ja nii oli ta sõitnud 2 nädalat... Autodega vähemkursis inimesele öeldes, et lukksepp tegi autoga prooviringi ja soovitaks teil tulla tagasi veermikku kontrollima kuna kuulsin sealt ebanormaalseid helisid võib nii mõndagi päästa.

Asi pole prooviringis vaid selles kuidas see teostati.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2014 16:11 

Tra nüüd tõmmati jälle paariks päevaks saag käima siin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis