ViktorT. Sa mees tõesti ei tea millest räägid. Ma veits harin sind. Galil on Israelis maha viksitud soomlaste Valmetilt, mis omakorda väga sarnane kalašnikovile. Vaevalt, et keegi julgeb maailmas enim toodetud "kalassi" sitaks relvaks nimetada. Galil AR kaliiber on 5.56 (töötatud väla vist USAs, läbib kuulivesti oluliselt paremini, kui "jäme" 7.62 ja on oluliselt kergem ja sisaldab vähem materjali.)
Hetkel USA relvastuses olev M-16 on aastast 63 ja kui õieti mäletan siis Galil 72. Meie relv on noorem, kui arvatavasti meie võimsaimal liitlasel ja mulle isiklikult tundub, galil enda murtava kaba ja lihtsusega palju mugavama, kui meetrine M-16, mida mul on õnnestunud samuti käes hoida.
Sinna maale, kuhu tavaline jalaväelane näeb lasta, lenab see kuul piisavalt stabiilselt. Seal maalt edasi, kuhu jalaväelane ei näe tulevad, appi tervate silmadega täpsuslaskurid, kelle relvad kaliibris 7.62. Kui nende pilt ka uduseks kisub roomavad kusagilt välja magnum ja ei tea veel mis torudega poisid, teevad lasu ja kaovad sama kähku.
Viktor, ma ei tea mis kärbes sind hammustanud on, aga kole hädine tundud. Mine räägi parem kusagil , kus sa kompetentsem oled, näiteks heegeldamisest.

Ja ära karda, sinu turvalisuse tagavad need, kellel iga ehmatuse peale ei hakka kusi jooksma nagu lammastel.
Kui ma isiklikuks muutusin, siis andke mulle andeks, mulle ei meeldi, kui EKV kogu aeg kritiseeritakse. Kui raske on siis virisemata need kaheksa kuud seal ajateenistuses ära olla? Minu arvates on see loll, kes selle aja jooksul midagi peale laisklemise ära ei õpi. Meie kaader, kes päevast päeva ajateenijatega tegeleb, on raudsete närvidega. Mina satuks varsti kellegi klohmimise eest türmi.