Tõstan vana teema esile. Endal oli 2 aastat plaan teha midagi paremale käele biitsepsi juurde või käe sisekohta. Nüüd see mõte maha maetud ja paar kuud juba mõtlen teha endale tähenduslik ja midagi meenutav tsitaat kaela paremale välisküljele. Lugesin küll, et halb mõte teha kaelale või näo piirkonda, aga esialgu siiski jõus mõte teha just kaelale ja seda lihtsal põhjusel, et peeglisse vaadates näeb iga kord sama tsitaati ja meenub midagi tähtsat.

See, et ta ülikonna alt välja hakkaks paistma ei häiriks üldse mind, kuna tätokas siiski enda jaoks mitte teiste. Mõte veel käib missugust tsitaati täpselt kirjutada ja mismoodi, vb inglise keeles, vb hieroglüüfidena või hoopis ladina keeles, hispaania keeles vms, kõik lahtine suht. Midagi tribalilaadset, kuid mitte päris (ei oska öelda, mis nimega nimetatakse sellist kaunistust) tahaks ka ära teha ehk. Vaatab kas saab tehtud kunagi või mitte. Oleks esimene kaunistus kehal siis ka

.
Isiklikult olen seda meelt, et tattoo peaks tähendama sulle endale midagi, siis on seda mõtet teha. Lugesin terve teema läbi ja minu arvates on emmure tatoo-d ka jah.. mina endale ei teeks selliseid mitte kunagi, aga iga inimene ise teab mis teeb ning pole viisakas sellepärast nagu vinguda ka.