Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  Järgmine

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 23.07.2009 11:04 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Ma loodan, et sa oma 150 sõiduga vahele jääd politseile ja lubadest ilma jääd.
.

Võid juba õnnest peo korraldada :kill

Ja kui ma 150 -ga mööda lendan, siis just sellepärast et mitte teie vahele tulla, vaid teist kõigist korraga mööda minna.

Ja sa räägid minusugustest..ma räägin siis vastu, et sinusuguseid on terve delfi ja krimi.ee täis..ning sinna võiksite te oma liiklushuligaanide rubriikidega ka jääda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 12:11 

turvik kirjutas:
Part,tunnista nüüd üles,et tegelikult liikled sa igapäevaselt ühistranspordiga ning sa oled kade nende inimeste peale,kes omavad autot :)

:lol

Endal suht savi nendest kaameratest, nagunii igaüks sõidab just nii kiiresti kui ise tahab..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 12:31 

ega mina oma 1.4 L nyyd mingi kiiruse arendaja pole aga maanteel ajab vahest kopsu yle maksa pigem mitte need rekkajuhid (kes tihti näitavad sulle suunaga, et nyyd on tee vaba) vaid nee tyrapead kes s6idavad 80 km/h 90 ja 100 alas sest selleks, et neist mööda saada ohutult on mul vaja vähemalt 130 km/h saada sisse juba ennem kui ma rida vahetan, sest kui ma ta k6rvale lähen nö. siis hoopealt :) yldiselt annavad just siis millegi pärast gaasi ja kui ma siis vaixelt nende jobude taha tagasi keeran v6tavad jälle hoomaha. Mis kuradi tyrapeadest liiklusekorra valvurid need veel enda arust on ? Vahest on tunne, et poleks autost ja iseendast kahju siis s6idaks neile raipedele tagant sisse. Ja ausalt öeldes kui juhtubki, et saan trahvi siis noh mis seal ikka maksan ära. Kaamerad pigem kasulikud isegi kui aeg mööda läheb siis gps-idel need ka varsti juba märgitud ja siis tuleb selline asi endale licalt osta :D ja nendes kohtades v6tad hoo maha (nagu seaduslik mendi radar)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 12:59 
Kasutaja avatar

Neid, kes gaasi annavad, kui neist hakkad mööda minema, ei salli tõesti mina ka, see on ilmselge eeskirjade rikkumine.
Kuid, endiselt arvan, et 150 on ikka liig.
90-ga sõitvast rekkast saab 120-ga ikka väga ruttu mööda.
Pikivahe rikuvad ära just, need vahele trügijad.
Ma sõidan oma mersuga mööda nii, nagu auto suudab.
Olgem ausad, 150-ga möödasõidud ei ole mitte sellepärast, et muidu mööda ei saa, vaid enda lõbu pärast ja sellepärast, et enne sõideti lihtsalt 120-ga kuni kellelegi järgi jõuti, tean küll neid asju.
Pole mõtet neid ettejääjaid niiväga kiruda.
Kui keegi sul juba 80-ga ees sõidab ,olgu 3 autot, siis 120-ga saab neist väga kenasti mööda ja ruttu.
Kõigist ei peagi mööda kimama, omast arust hull äss olles.

Pealegi, see kui hullult kihutamata mööda ei saa, ei muuda kiiruseületust ohutumaks ja järelikult ei olegi möödasõit ohutu.
Ka eeskiri ütleb, et möödasõit tuleb teostada ohutult, sealhulgas muidugi ka piirkiirust järgides, aga nohjah, seda piirkiirust ületan isegi mina mingil määral see hetk, aga mitte 150 tavaliselt.
Mitte, et ma seda kiirust proovinud poleks.

Järeldan, et eelmisel postitajal on honda civic 1,4i 66kw, sellega saab normaalselt mööda, pole hullu, 4-s käik sisse ja minek:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 13:19 

part1 kirjutas:
Järeldan, et eelmisel postitajal on honda civic 1,4i 66kw, sellega saab normaalselt mööda, pole hullu, 4-s käik sisse ja minek:)

Tegelikuses v6ib 3-da rauhulikult sisse lykata :) sellel kestab kiirendust kuni 130-140 km/h suht ainuke v6imalus kellestki mööda saada maanteel :P kui t6esti juhtub, et vastu ei tule kedagi siis 4-jas :) aga p6him6tte on siiski selles, et möödas6ite ei peaks tglt yldse olema kui k6ik s6idaks yhtlaselt ja normaalselt aga alti leidub neid lolle kes jalgu jäävad ja see ajab teised närvi seega mitte ei peaks ainult karistama neid kes kihutavad vaid ka neid kes oma aeglase liikumisega ohustavad teiste s6itmist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 13:26 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
part1 kirjutas:

Tegelikuses v6ib 3-da rauhulikult sisse lykata :) sellel kestab kiirendust kuni 130-140 km/h suht ainuke v6imalus kellestki mööda saada maanteel :P kui t6esti juhtub, et vastu ei tule kedagi siis 4-jas :) aga p6him6tte on siiski selles, et möödas6ite ei peaks tglt yldse olema kui k6ik s6idaks yhtlaselt ja normaalselt aga alti leidub neid lolle kes jalgu jäävad ja see ajab teised närvi seega mitte ei peaks ainult karistama neid kes kihutavad vaid ka neid kes oma aeglase liikumisega ohustavad teiste s6itmist

Ohustavad ikkagi möödasõitjad, kes ei mõista ohutult möödasõitu sooritada.
Kõik autod ei saa sõita 90 ja 100, kõik autod ei tohigi seda teha.
Piirkiirus ei ole minimaalne kiirus, ega täissõitmiseks.
Seega ei kao ettejääjad kuskile.
Näiteks rekkad ei tohigi üle 85-90 sõita.
Paljud kaubikud ei suuda 90-100 sõita või ei ole see nendega otstarbekas, kõik veosed ei võimalda nii kiiresti sõitmist.
Nii, et mõttetu unistus, kiiruse viivad alla ka need, kes ei mõista pikivahet hoida ja siis pidurdavad alatasa teise taga olles.

Kolonnid tekivad ikkagi väga tihti sellepärast, et kõik ületavad kiirust ja jõuavad järgi korralikule sõitjale või mõnele rekkale.

Palju vähem tekiks kolonne jne, kui ei ületataks kiirust.
Kui tallinn tartul, sõita 90 alas 90-ga reaalselt, mitte spido järgi, siis tekib taha kolonn, nii et millest me räägime.
Kiiruseületajad jõuavad 90-ga ja 100-ga sõitjale järgi, ning ei hoia õiget pikivahet ja nii juhtubki see, et rivi lõpp peab sõitma 70 näiteks, seejärel, kuna kiiruseületajate tõttu tekkis kolonn, hakatakse tagant hullumeelselt mööda süstima 150 ja 200-ga ja omakorda vahele pressima, mistõttu kolonn veelkord aeglustub.
Enamuses on liikluse aegluses süüdi ikkagi kiiruseületajad.
Prantsusmaa kiirteel teostati kunagi isegi vastav test ja seal pidi rivi lõpp, lõpuks 40-ga sõitma.

Need 70-80 sõitjad on suht suva, need tuuakse ainult ettekäändeks, et saaks lapatsit anda.
Inimestele käib ikka nii ego pihta vist, et nad peavad sõitma näiteks reaalselt 92 või 102, tahavad 100-ga sõita 90 alas ja 110-ga, 100 alas, nii tekivadki tavaliselt möödasõidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 13:40 

Selle teema peaks ümber nimetama "Kodanik prääksu liikluskool".
Kas sulle endale ,prääksu, ei hakka juba enda halamine närvidele? :help Ei muuda sa siin kellegi maailmavaadet,igaüks sõidab nii nagu ise vajalikuks peab,järgib ta siis liikluseeskirja või ei järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 13:45 

njah aga vaata asi on siiski nii, et ei ole need aeglaselt s6itjad kaubikud mis mulle ette jäävad kusjuures mul on tihti, et on väga aeglaseid jobusid pidevalt ees :P ei tea kas licalt kokku sattumus v mis see asi no linnas s6ites s6iduatodega ka 40-ga kökutatakse 50 alas ja tartu tln ning pärnu tln maanteedel pidevalt 90 alas mingid jopskid ei suuda oma kiirust hoida väga tihti on näha ka lobisemist mobiilidega v siis tip hetked kui syyakse auto roolis (need kellel pole kiiruse hoidjat ja siis on koguaeg vahepeal 70 vahepeal 90 sees) ja siis uimerdavad kuidagi yhes punktist teise aga noh see on ju meie banaanivabariigi liiklus kultuur mis htkl p6hiliselt koosneb sellest, et igayks s6idab nii kuidas ettejuhtub ja kuidas parasjagu tahab ning teised vaadaku kuidas nad ise hakkama saavad :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 14:06 

Lööge või maha, aga minu meelest on see tõsiselt vale foorum, kus hakkata maailam parandama, seoses kiiruse ületamisega.. :devil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 14:18 
Kasutaja avatar

Pigem, pean just vajalikuks streetraceritele ja muudele sarnastele, rääkida liiklusohutusest ja liikluskultuurist:)
Ah ma küll ei põe, kui keegi mul linnas 40-ga ees sõidab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 14:50 

part1 kirjutas:
Pigem, pean just vajalikuks streetraceritele ja muudele sarnastele, rääkida liiklusohutusest ja liikluskultuurist:)
Ah ma küll ei põe, kui keegi mul linnas 40-ga ees sõidab.

Siin foorumis on jah kuhjaga striitreissereid :D
Enamus kõvatab siin kuidas ta oma sierrale helendavad ventiilikorgid külge haakis ja kui kõva mees ta muidu on...
Part1,kle aga telli mõnest ajalehest terve lehekülg enda hala jaoks,päästad ehk rohkem õnnetuid hingesid kui siin foorumis :beer PuPu ajal on reklaamihinnad ka kõvasti langenud :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:18 

Liikluskultuur pole pees niiväga kiiruse pärast vaid nendepärast kes ei oska viisakalt sõita, kes keeravad lampi ette, ei ole silmi peas et peeglisse vaadata, takistavad jne. Kui keegi sõidab must mööda, big deal, kui keegi hakkab ees näkku panema oma uimerdamisega või keerab suvaliselt ette ilma peeglisse vaatamatta siis see ajab sita keema..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:23 
Kasutaja avatar

Klots kirjutas:
Liikluskultuur pole pees niiväga kiiruse pärast vaid nendepärast kes ei oska viisakalt sõita, kes keeravad lampi ette, ei ole silmi peas et peeglisse vaadata, takistavad jne. Kui keegi sõidab must mööda, big deal, kui keegi hakkab ees näkku panema oma uimerdamisega või keerab suvaliselt ette ilma peeglisse vaatamatta siis see ajab sita keema..

Liikluskultuur on erinevatel põhjustel madal, nii kiirus, kui muidu siga manöövrid, aga selle kõik võib hooletu juhtimise alla liigitada ja hoolimatu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:34 

part1 kirjutas:
Liikluskultuur on erinevatel põhjustel madal, nii kiirus, kui muidu siga manöövrid, aga selle kõik võib hooletu juhtimise alla liigitada ja hoolimatu.

Tegelikult võib sinusuguste (loe silmaklappidega juhtide) reale kirjutada s*ta liikluskultuuri.Ikka kohe nii jäigalt enda teadmistes ja oma õigustes kinni :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:40 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
part1 kirjutas:

Tegelikult võib sinusuguste (loe silmaklappidega juhtide) reale kirjutada s*ta liikluskultuuri.Ikka kohe nii jäigalt enda teadmistes ja oma õigustes kinni :)

Mis häda sul on?
Sa ei teagi, kuidas ma liiklen, sinu kõrval olen ma kohe kindlasti musterliikleja.
Silmaklappidega pole ma kuskilt otsast, ma mõtlen väga laialt, sina aga paistad kitsa silmaringiga olema.
Erinevalt sinust, mõtlen ma teiste liiklejate peale ka ja mida liikluseeskiri ütleb.
Samuti mõtlen ma sellele, mida teha, et liiklusõnnetust ei juhtuks, samuti ka sellele, mis võib juhtuda erinevates olukordades ja mis tihti on juhtunud teistel.
Tänu sellisele ettenägelikkusele, olen paljudest liiklusõnnetustest puhtalt pääsenud.
Kuid, see läheb juba OT-ks, teema on ikkagi kiiruskaamerad, üritan siin juba pikemat aega selgeks teha, et kiiruskaamerad on õige otsus.

Seda ütlen just oma kogemustele, teadmistele ja mõtlemisele tuginedes, ka loogilisele mõtlemisele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis