MrIroonia kirjutas:
freelander kirjutas:
Sai ka siis ükspäev linna läbi sõidetud ja minu arust oleks juba lihtsam märkida, kus ei ole bussirada. panna mingi CAR tähised voi ma ei tea.
Tegelikult ei tohi ei CAR ega BUS kirjutadagi. Kahjuks pole keegi keeleinspektsioonile näpuga näidanud seda eksimust...
Müügil kleepsud:
http://www.zizu.ee/deals/BUS0808 Paraku ei saa ma aru, miks nii kirve hinnaga

Maksimaalselt oleks tükihinnaks oodanud 1 €, kuna seal ei ole eriti keerulist vektorgraafika oskust tarvis

:
Kui siin keegi hakkab ka neid kleepse tegema ja hind väga palju üle 1 €/tk ei lähe, siis ma oleks ka käpik (saatke ps).
Palju sa jõuad seda keeleinspektsiooni siin jaurata? Korduvalt on ju öeldud, et rajamärgisena on see täitsa seaduslik nüüd. Lisaks on enamustes kohtades ka vastavad märgid üleval (kas siis üldse eraldi ÜT märk või rajad ja sõidusuunad peal ka ära tähistatud). Mis see A parem oli? Tahaksid nüüd äkki B-d? Ma kujutan ette, et välimaalased ei osanud selle A peale midagi mõelda ega teha. Kui BUS on nn standard kõikides riikides (no enamustes), siis ju väga hea ja üheselt mõistetav.
Aga noh eks "Reklaamibüroo" vaatas, et hea aeg lollidelt raha ära võtta. Jauravad mis nad jauravad ja on valmis kõige vastu protestima, siis ei hakka keegi ka raha lugema vaid makstakse mida küsitakse. Samas ei ole see kleeps ju kõige väiksem ja neid on 2tk.