Einoh, see mis eile juhtus ei ole ma pikka aega näinud.
Süidan rahulikult ja 300m kaugusel fooris süttis siis punane, ma siis jalg gaasilt ära ja rahulikult veeresin edasi vasakus reas. Järsku paremast reast mingi hall 1,4 civic vahtrealehega ilma suunatuleta keeras ette. God bless ärja remondist pidurid tegid oma töö ja päästsin oma parempoolse tiiva. Kuna tuju oli mul hea, siis eriti närvi ei läinud ja signaaliga andsin talle paar korda mõista, et "ole ettevaatlikum"...
Sõitsin siis paar foori edasi ja civicul oli minuga vist ühine tee. Ühes kohas nägin võimalust ja reastusin paremale ning foori taga sattusime kõrvuti. Süttis siis roheline ma rahulikult sõidan, panin äsja kolmanda käigu sisse ja kogun kiirust, aga civicu omanik vist arvas, et oleks lahe teha Eclipsele ära sõitis ette ja ca 2m minust eespool olles keeras julmalt ette
Siin juba oli teada, et tegi meelega. Nu blä*d mõtlesin mina ! mis toimub, kuna ma ei ole selline kes teeb tagasi ja tekitab ohtlike olukordi ja ei viitsinud oma närve kulutada, sai siis rahulikult valitud 110 ja öeldud, et sellise numbri märgiga tegelane tekitab ohtlike manöövreid (las siis liikluspolitseinuku teevad ka tööd), tänati vastu ja patrull pidi kuskil lähedal olema. Ütlesin kus parasjagu sõitsime ka. Kahjuks ei olnud mul aega vaadata mis edasi saab, sest pidin ära keerama varem. Aga väheke pissed off olin ikkagi.
Nii elasin ennast välja, lähen teen nüüd kohvi endale.
Ohutut liiklemist !