Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 03.09.2010 12:39 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Xen0n kirjutas:
dellu kirjutas:
Blacku kirjutas:
Seoses parkimisega. Märkasin täna, et naabermaja prügikonteinerimajakese uksele on pandud silt "Parkimine prügimaja ees on rangelt keelatud. Trahv 6000.-". Kust selline ulmenumber ning kes selle trahvi vormistaks? :D

Kuna su auto vedeleb Mustakal ühe kortermaja ees, siis eeldan et mõnest sellisest jutt. Kui antud prügikonteiner on ühistu maal, siis arvatavasti saab oma otsusega sellise trahvi hinnakirja vastu võtta oma maal parkimisnõuete rikkumise vastu. Eks ühistu on ka see, kes sulle arve välja kirjutab. Iseasi on kust nad võtavad andmed, kellele trahv vormistada jne.

Elan ka mustakal ja siin minu maja ees on MUPO mõned korrad käinud trahve kirjutamas, nendele kes kõnniteel pargivad.

No kui linna maa, siis loomulikult MUPO korraldab. Samas 6000 krooni prügikasti ees ei viita küll kuidagi MUPO-le.

ei saa sulle ükski KÜ mingit trahvi teha. Eesti Vabariigis on selleks vaid vastavad instantsid, kes võivd trahvida (Isegi ühisteenused ei tohi trahvida). Ja kuna see 6k tundub kuidagi põhjendamatu summa (ma ei tea mis seaduse alusel selline summa peaks olemas) siis arvatavasti on tegemist vaid hirmutamisega. Kui sinna ette pargid, veab teisaldaja su minema, aga KÜ ikka trahvi ei saa sisse nõuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 12:54 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Esiteks ei jõudnud eile pannkoogile kuna olin niivõrd väsinud.
Ja täna hommikul istusin ummikutes päris pikalt ning tõenäoliselt see jääbki nii varahommikuti olema. Tabasalu mäel ehitused ja kolonn seisab pikalt ning kui linna jõuad siis seisad järgmises kohas. Teetööd võiksid kiiremini läbi saada Tabasalu all ja ka Paldiski maanteel, enam kurat sealt kaudu "lõigata" ei saa.

Hommikute kohta ei oska hetkel kaasa rääkida, kuid täiesti müstiline, kuidas see tunneliehitus õhtusel tipptunnil selliseid ummikuid saab tekitada. Muidu on seal niikuinii 50 ala, nüüd siis 30, see ei tohiks ometi põhjus olla, et ummikud lausa Vana-Rannamõisa teeni venivad ju. Ei tea kas seda väikest jõnksu 30ga läbimine on tõesti nii paljudel üle jõu, et peavad korraks peaaegu seisma jääma, või milles asi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 13:15 

maeiteaasju kirjutas:
corbe kirjutas:
Esiteks ei jõudnud eile pannkoogile kuna olin niivõrd väsinud.
Ja täna hommikul istusin ummikutes päris pikalt ning tõenäoliselt see jääbki nii varahommikuti olema. Tabasalu mäel ehitused ja kolonn seisab pikalt ning kui linna jõuad siis seisad järgmises kohas. Teetööd võiksid kiiremini läbi saada Tabasalu all ja ka Paldiski maanteel, enam kurat sealt kaudu "lõigata" ei saa.

Hommikute kohta ei oska hetkel kaasa rääkida, kuid täiesti müstiline, kuidas see tunneliehitus õhtusel tipptunnil selliseid ummikuid saab tekitada. Muidu on seal niikuinii 50 ala, nüüd siis 30, see ei tohiks ometi põhjus olla, et ummikud lausa Vana-Rannamõisa teeni venivad ju. Ei tea kas seda väikest jõnksu 30ga läbimine on tõesti nii paljudel üle jõu, et peavad korraks peaaegu seisma jääma, või milles asi..

Teisipäeval liikusin a la 18:30 ajal Tabasalu mäest alla linna poole ja mida ma nägin:
Ummik oli alates Haabersti ringist kuni Tabasalu mäel oleva tunneli ehituseni, ikka väga pikaks oli veninud. Peale pikka tööpäeva ajab ikka närvi küll :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 13:30 

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=308010

Nii mõnigi kodanik rõõmustab vist nüüd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 14:24 
Kasutaja avatar

Kood:
Lõugase ülesanneteks transpordiametis olid liiklusteenistuse liikluskorralduse osakonna töö juhtimine, osakonna normatiivdokumentide koostamise organiseerimine ning tänavaliikluse jooksev korraldamine ning liikluskorraldusmuudatustega seotud küsimuste läbi vaatamine, kooskõlastamine ja lahendamine.

Lisaks tegeles ta liikluskorraldusvahendite hoolduse ja rekonstrueerimise lepingute ettevalmistamise ja täitmise kontrolli ning foorisüsteemide töö jälgimise, nende programmide ja tööaegade vastavuse kontrollimisega.

Veel pidi Lõugas tegelema teekattemärgistuse tööde planeerimise, läbiviimise ja aruandlusega ning liiklusalaste projektide läbivaatamise ja nende kooskõlastamisega.

Oli tööd mida teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 16:05 

hakkasin hommikul tööle minema suht viimasel minutil, ja mingi peale 50 ala lõppu vahetasin käiku, ja sidur jäi põhja :( pole ka siiani tagasi tulnud, libises õrnalt, uus oli pagassis olemas koos korviga, kui nüüd kinni põles, kui tõenäoline on et survelaager ka otsas? alfa 166 2000a 3.0 166kW

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 22:03 

Hahahaa, jõudsid ette :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 22:30 
Kasutaja avatar

Vend lubas palja persega Kadrinale ringi peale joosta kui Eesti võidab, pöidlad pihku :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 22:49 

Oi kuidas meie poisid nuudlite käest koslapit saavad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2010 23:32 
Kasutaja avatar

Vedas Kadrina rahval, see õudus jäi nägemata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 10:21 

Einoh, see mis eile juhtus ei ole ma pikka aega näinud.
Süidan rahulikult ja 300m kaugusel fooris süttis siis punane, ma siis jalg gaasilt ära ja rahulikult veeresin edasi vasakus reas. Järsku paremast reast mingi hall 1,4 civic vahtrealehega ilma suunatuleta keeras ette. God bless ärja remondist pidurid tegid oma töö ja päästsin oma parempoolse tiiva. Kuna tuju oli mul hea, siis eriti närvi ei läinud ja signaaliga andsin talle paar korda mõista, et "ole ettevaatlikum"...
Sõitsin siis paar foori edasi ja civicul oli minuga vist ühine tee. Ühes kohas nägin võimalust ja reastusin paremale ning foori taga sattusime kõrvuti. Süttis siis roheline ma rahulikult sõidan, panin äsja kolmanda käigu sisse ja kogun kiirust, aga civicu omanik vist arvas, et oleks lahe teha Eclipsele ära sõitis ette ja ca 2m minust eespool olles keeras julmalt ette :ouh
Siin juba oli teada, et tegi meelega. Nu blä*d mõtlesin mina ! mis toimub, kuna ma ei ole selline kes teeb tagasi ja tekitab ohtlike olukordi ja ei viitsinud oma närve kulutada, sai siis rahulikult valitud 110 ja öeldud, et sellise numbri märgiga tegelane tekitab ohtlike manöövreid (las siis liikluspolitseinuku teevad ka tööd), tänati vastu ja patrull pidi kuskil lähedal olema. Ütlesin kus parasjagu sõitsime ka. Kahjuks ei olnud mul aega vaadata mis edasi saab, sest pidin ära keerama varem. Aga väheke pissed off olin ikkagi.
Nii elasin ennast välja, lähen teen nüüd kohvi endale. :think
Ohutut liiklemist !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 11:51 

sasszz kirjutas:
Siin juba oli teada, et tegi meelega. Nu blä*d mõtlesin mina ! mis toimub, kuna ma ei ole selline kes teeb tagasi ja tekitab ohtlike olukordi ja ei viitsinud oma närve kulutada, sai siis rahulikult valitud 110 ja öeldud, et sellise numbri märgiga tegelane tekitab ohtlike manöövreid (las siis liikluspolitseinuku teevad ka tööd), tänati vastu ja patrull pidi kuskil lähedal olema. Ütlesin kus parasjagu sõitsime ka. Kahjuks ei olnud mul aega vaadata mis edasi saab, sest pidin ära keerama varem. Aga väheke pissed off olin ikkagi.
Ohutut liiklemist !

Ega juhuslikult huvi tuntud, kas kasutad ikka HF-komplekti?
Kui patrull kuskil lähedal, siis võinuks ka selle eest vabalt saada. Tasub tähelepanelik olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 11:55 

tartus liigub mingi sibul ringi vana ford transitiga sõjaväe värvides hollandi numbrimärgiga. pildistasin teda. hakkasin parklast välja sõitma ja see tegi sellise möödasõidu, et auto tuli vastu ja oleks mul peaaegu nina maha sõitnud. helistasin kah politseisse, pidid asja uurima. ei viitsinud talle järgi kihutada, sest pole väga linnas kihutaja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 12:11 

jazz kirjutas:
sasszz kirjutas:
Ohutut liiklemist !

Ega juhuslikult huvi tuntud, kas kasutad ikka HF-komplekti?
Kui patrull kuskil lähedal, siis võinuks ka selle eest vabalt saada. Tasub tähelepanelik olla.

Jah, seda ma ei maininud, et natuke eirasin seda reeglit ja helistasin sõiduajal. aga ei tuntud huvi õnneks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 12:38 

Öösel suutsin õllepudeli avamisega kolm näppu veriseks teha :err

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis