emmure kirjutas:
Taavi00 kirjutas:
raintuul kirjutas:
Meeletu hind sel juhul, kui ta stock on või mis?
Aga osta mingi teine ess ja hakka seda korda tegema ja vaata mis summa kokku saad. Sellel autol uus sisu, uus värv, uued sillaosad ja mootori remont mis läks ise juba umbes 1300euri sealjuures pandi uued lõdvikud ja plastikud. Eks selle auto ostabgi ära keegi kes teab millega tegu.
Sa võid sinna million eurosi kah laduda ju, kuid ostjat see eriti ei huvita,kõik tahavad ikka odavalt saada ja midagi paremat.
Mul isiklikult pole selle vastu midagi jne aga iga jupp mis sinna külge uues läks juba kaotas 50% hinnas kui seda osteti;)
Mina vahetasin oma autol mootor 1000e. läks ja hind sellest yle 100e. ikka ei tõusnud.
Nii, alustame sellest et mis su vanal mootoril viga oli? Kui ta sul laiali oli, siis tahad öelda, et vanarau mingi 150-200 eurot vs liikuv auto mingi 700-800 eurot ikka vahe on 100 eurot? Kui lihtsalt ala 1.6 -> 2.5 vahetuse tegid, siis vähe teine teema. Samas vana mootori saad ju maha müüa ja ikka pole vahetuse kulu 1000 eurot.
Kui eeltoodu vastab tõele, siis on ju sisuliselt "uue" auto ost. Üks asi on mingi tuning, teine asi on auto viimasepeal korda tegemine. Arvestades, kes seda autot müüb, siis ma ei kahtle et see auto on korralikult tehtud ja teatakse mida tehakse. Kas ta päris stockiks peale mootori remonti jääti on muidugi küsitav, äkki lihtsalt ei peeta vajalikuks sellega ostjaid eemale hirmutada vaid jagatakse vajalikku infot juba konkreetsele huvilisele. See kas osta turu odavaim ja hakata kohe sisse tampima või korralik jääb juba iga inimese otsustada, eks aeg näitab kaua see auto müügis püsib.