Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 05.05.2013 11:02 
Kasutaja avatar

Mis see sõim seal enam aitab. Koht on läinud. Muidugi see on ülinõme teise inimese poolt kuid sa ju ei tea täpselt, kas ta nägi sind seal ootamas või mitte. Õigem ja viisakam oleks küsida, et "härra, miks te mu koha ära võtsite. Ma ju ootasin siin." Kui on normaalne inimene siis ilmselt vabandab ette ja taha ja lubab ära sõita, mille peale sa ilmselt ütled " ah pole lugu" ja otsid uue koha. Kõik rõõmsad.
Kui sind pe*se saadetakse selle jutuga no siis võid tuld anda vastu.
Jääb mulje, et eestlane elab enda viha, muresid ja stressi liikluses välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 11:06 
Kasutaja avatar

Muidugi, siis saab autoga ruttu eest ära sõita ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 11:11 
Kasutaja avatar

või internetis anonüümselt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 11:31 
Kasutaja avatar

ega te olete enamus ju debiilikud ka siin. Foorumi nime olete vaadanud? Streetrace ( "tänavaralli") ei ole just kõige seaduslikum asi ja selle mõte kas ei ole just tänavatel kiiresti sõita? T*rad hakkavad siin vinguma mootorratturite pärast, kes sõeluvad ja autodejuhtide kes kiirust ületavad. Minge sügavalt p*tsi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 12:07 

Kui sa veel aru ei ole saanud, siis ei ole see ammu vihaste striitreisserite ja kihutajate foorum, vaid pigem perekooli foorumi meestenurk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 12:24 
Kasutaja avatar

Oh see mis siin toimub pole veel midagi. Kindlasti mõned siinsed kasutajad on aktiivsed hinnavaatluse autoteemas. Vot seal on perefoorum koos. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 12:27 
Kasutaja avatar

CTX kirjutas:
Kui sa veel aru ei ole saanud, siis ei ole see ammu vihaste striitreisserite ja kihutajate foorum, vaid pigem perekooli foorumi meestenurk.

+1 Siin tõesti asjad üsna nukrad , linnavahel korra peeneks lased siis saad kohe verbaalselt jalaga näkku. Aga kuna olen autohuviline siis kannatan ära :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 13:29 
Kasutaja avatar

DoubleBock kirjutas:
CTX kirjutas:

+1 Siin tõesti asjad üsna nukrad , linnavahel korra peeneks lased siis saad kohe verbaalselt jalaga näkku. Aga kuna olen autohuviline siis kannatan ära :)

Jah, nii see on. Mõned aastad tagasi ei saanud mõned mehed aru, miks näiteks Soomes 1,6 ja 2.0 diisleid tuunitakse, pole ju streetraceri-i auto. Nüüd on siin sama lugu. Fakki näitavad pigem pereisad, kellel on suurema mootoriga auto ja ei suuda ära taluda selle 1,6 suppertuuningu venimist ja aeglast reageerimist liikluses. Pole ime siis, et ringteel oma rumalusest teisele külgesõidetakse ja siis jääb veel õigust üle ka.
Aastate jooksul on ühe korra lastud mulle signaali ja see oli ka arusaadav, sest keerasin liiga äkki ette, kuid see oli arvestatud ja kiirus oli piisavalt suur, et eeldatavalt vandus ainult naisterahvas tagumises autos peale seda. Kiired autod on alati meeldinud, kuid pigem eelistan neid tehniliselt väga heas korras hoida, kui investeerida välimuse tuunimisse. Led tulekesed ja paberist vihmavarjukesed armatuuril...
Need parkla olukorrad millest te kirjutate on pigem muigama ajavad. Kas noored inimesed on nii mugavaks muutunud, et raske on isegi nelja ratast kaugemale veeretada ja sealt poodi kõndida? Rääkimata siis sellest, et eespool vahetuvad autod parkimiskohtades palju tihedamalt ja candy red autovärv autouksel võib suurema tõenäosusega rohkem kahjustada saada kui kusagil eemal!

Kas kusagil ei pakuta USA-s levinud viharavi teenust? Hea tulus äri võib sellest tulla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 13:47 
Kasutaja avatar

See parkimise teema on suhteline... coca cola plaza taga void oodata parkimiskohta pooltundi... ja tasulisse ka ei tahaks panna. Räägime siis õhtul peale 19.

Samas on ka endal üks parkimise kogemus. Otsisin parkimiskohta parklas, vaatasin et üks läheb ära, sõitsin ligi, parem suund sees ilusti. Sain nina juba pm autode vahele, kui lendas ilge hooga mingi mutt kusagilt autoga ja tahtis ise sinna pressida. Ma tuimalt pressisin ennast vahele ikka ära. Siis kukkus mutt mind sõimama, et võtsin tema parkimis koha ära, et temal oli eesõigus. Saatsin ilusasse kohta ja läksin poodi. Poe aknast nägin kuidas pani enda auto risti minu autotaha. Ehk siis parkis kinni.

Tuli mulle poodi järgi ( mees jäi poe uksele ootama tal ), tuleb ja sõimab, et temal on eesõigus kuna tema on rase. Et siis peab tema laskma enne parkima kui ise saan. Et tema parkis mu kinni nüüd ja vaadaku kuidas ma minema saan. Selle peale saatsin ilusasse kohta ja ütlesin et see auto teisaldatakse kiiresti sealt ära, kui ma helistan. Igatahes tegelesin oma asjadega edasi ja 15minuti pärast välja minnes oli tema auto läinud. ja kus juures tegu oli mingi 4da reaga parklas aga lihtsalt oli tautosid täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 14:39 

freelander kirjutas:
See parkimise teema on suhteline... coca cola plaza taga void oodata parkimiskohta pooltundi... ja tasulisse ka ei tahaks panna. Räägime siis õhtul peale 19.

Samas on ka endal üks parkimise kogemus. Otsisin parkimiskohta parklas, vaatasin et üks läheb ära, sõitsin ligi, parem suund sees ilusti. Sain nina juba pm autode vahele, kui lendas ilge hooga mingi mutt kusagilt autoga ja tahtis ise sinna pressida. Ma tuimalt pressisin ennast vahele ikka ära. Siis kukkus mutt mind sõimama, et võtsin tema parkimis koha ära, et temal oli eesõigus. Saatsin ilusasse kohta ja läksin poodi. Poe aknast nägin kuidas pani enda auto risti minu autotaha. Ehk siis parkis kinni.

Tuli mulle poodi järgi ( mees jäi poe uksele ootama tal ), tuleb ja sõimab, et temal on eesõigus kuna tema on rase. Et siis peab tema laskma enne parkima kui ise saan. Et tema parkis mu kinni nüüd ja vaadaku kuidas ma minema saan. Selle peale saatsin ilusasse kohta ja ütlesin et see auto teisaldatakse kiiresti sealt ära, kui ma helistan. Igatahes tegelesin oma asjadega edasi ja 15minuti pärast välja minnes oli tema auto läinud. ja kus juures tegu oli mingi 4da reaga parklas aga lihtsalt oli tautosid täis.

kes siuksele piruka sisse pani? mees eriline suss nagunii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 17:21 

Njaa, huvitav teema, ärge jumala eest Saksamaal või ka mujal euroopas hakake ainult niimoodi käituma kui siia satute, see läheb teile kalliks maksma :)

Siin saadakse erinevate solvangute eest konkreetseid rahatrahve. Siiani on Eesti riik nii palju kui võimalik Saksa seadusandlust üle võtnud, ühiskond läheb ka Eestis järjest pehmemaks ning täiesti vabalt on võimalik et tulevikus võib ka Eestis saada trahvi sisuliselt iga asja eest.

Mõned reaalselt välja mõistetud trahvide näited Saksast:

Keskmise näpu näitamine - 600e-4000e
Suvalised solvangud, näiteks "siga" "asotsiaal" jne - 300e-1000e
"Vana lehm" - 2500e
"Lits" - 1900e

Sooviksite kuu aega tasuta tööl käia ühe sõna eest? Ma arvan et hoobilt oleks kogu ühiskond kergelt viisakam

Nüüd kujutage ette mis toimub kui te ennast veel õhku täis tõmbate siin ning kedagi näpu otsaga puudutate...või ähvardate puudutamist jne...siis rõhutakse juba palju tõsisemate paragraafide peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 17:39 
Kasutaja avatar

ookuitore kirjutas:
Njaa, huvitav teema, ärge jumala eest Saksamaal või ka mujal euroopas hakake ainult niimoodi käituma kui siia satute, see läheb teile kalliks maksma :)

Siin saadakse erinevate solvangute eest konkreetseid rahatrahve. Siiani on Eesti riik nii palju kui võimalik Saksa seadusandlust üle võtnud, ühiskond läheb ka Eestis järjest pehmemaks ning täiesti vabalt on võimalik et tulevikus võib ka Eestis saada trahvi sisuliselt iga asja eest.
...

fking politseiriik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 18:34 
Kasutaja avatar

Tõestamisega läheks natuke keeruliseks... Asulas ilma põhjuseta signaali andmine on ka keelatud, paljudele nendele näpumeestele saaks selle eest trahvi teha!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 19:54 
Kasutaja avatar

MarttiEst kirjutas:
ega te olete enamus ju debiilikud ka siin. Foorumi nime olete vaadanud? Streetrace ( "tänavaralli") ei ole just kõige seaduslikum asi ja selle mõte kas ei ole just tänavatel kiiresti sõita? T*rad hakkavad siin vinguma mootorratturite pärast, kes sõeluvad ja autodejuhtide kes kiirust ületavad. Minge sügavalt p*tsi!

Kui su ema/naine/laps või muu kallis inimene jääb mõne arutu paarutaja auto/mootorratta alla, siis ütled ka, et pole häda, see ongi streetrace?

Aga tekstist järeldades sa veel autoga legaalselt sõita ei tohigi. Arvutimängus võid kihutada ja ennast välja elada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 20:01 
Kasutaja avatar

Täiesti arenematu jutt ikka jah, kuigi antud valjude rataste ja sõeluvate autode teema sobiks pigem kategooriasse "mis täna juhtus", ma vajutan ka peeneks vahepeal, linnas v maanteel, vahet pole, aga nii palju olen võrreldes varasemaga suutnud areneda, et kooli juures ja vöötradade-suuremate ristmike juures selliseid debiilsuseid ei korralda, sest ilmselgelt pole see streetrace ja kuna sr.org haldajad on ise ka öelnud, et nemad tänavarallit ei propageeri, siis ei ole ka sr.org tähendusest mõtet rohkem välja lugeda peale popi ja noortepärase nime!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis