zaakal kirjutas:
mis auto sul on pokemon,äkki oli selline auto mida ta tahtis lihtsalt proovida:D
2007a Passat 3.2 V6 DSG 4Motion. 184kw.
rio kirjutas:
Ja mis seal sõitmises siis nii hirmsat oli? Korra kiirendati 90ni ja korra sõideti natuke kiiremini üle takistuse. Jah, sellest takistusest oleks võinud üle sõita aeglasemalt ja kiirendamisel oleks ehk piisanud ka 50ni kiirendamisest aga, et sellest nüüd mingt probleemi üles tõmmata, ma ei mõista!
Ma julgen küll hetkel väita, et see proovisõit autole midagi halba ei teinud!
Kas see on igavus, vajadus endale tähepanu tõmmata või tahtmine kaamerat promoda, ma ei tea.
Ei, mul ei ole igav, mul pole ka tähelepanu vajadust, samuti ei ole mul tahtmist ka kaamerat promoda, kuna kui mul see soov oleks, siis ma oleks võinud siia juba tundide viisi materjali üles laadida, kasvõi näiteks sellest, kuidas ma ise sõidan.
Ma millegipärast arvan, et kõigil neil, kes seda siin antud hetkel normaalseks peavad oleks samamoodi kaamera peal olnud ja sellise asja kaamerast avastanud, siis käiks siin samamoodi ilge saagimine teemal, et rsk, kus mu autot nüüd lõhuti.
See video jõuab ka Möllerisse, aga ma ei oota, et sellepärast nüüd too noormees tööst ilma peaks jääma või Möller mind nüüd hirmsasti kummardama peaks hakkama. Lihtsalt nii ei ole ilus teha.
Uh bljät, ma olen nõnda aeglane postitaja, et vahepeal jõutakse veel sada postitust teha, kui ma enda oma valmis saan.