Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 11:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 28.01.2011 20:18 
Kasutaja avatar

Kohtutäiturilt ootaks mõistvat suhtumist, kui ikkagi inimene on sattunud vahepeal eluohtlikku situatsiooni, mille tõttu ta on pidanud olema koomas vms. Siis minu silmis on see ise iseenesest mõistetav et inimene ei saa sel hetkel teha vajalikke makseid. Seda enam kui maksja lebab koomas vms. Kui kõik see kohtutäiturile kenasti ära seletada, et oli selline traagiline asi. Siis võiks ta selle menetluse lõpetada. ( Seda enam, et nüüd sa ju maksad EMT´le korrektselt igakuiseid tagasimakseid )

Aga olgem ausad - Need kohtutäiturid on enamus suured M´id. Ei ole neil mingit suhtumist kui ka vastutulelikkust võlgniku suhtes. Nii kui neile avaldus esitatakse hakkavad nad kohe aktiivselt omale pappi sisse kasseerima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 21:03 

Kahe otsaga asi. Inimlikust vaatepunktist saavad kõik aru, aga ikkagi võlgu jäädud asjad tuleb tasuda. VÕIBOLLA tuleb keegi sulle vastu, aga siiralt kahtlen. Ja nagu juba öeldi, siis suurem osa kohtutäitureid on laus M`id....(vb tingib seda töö iseloom). Kuigi tuleb tunnistada, et on ka meeldivaid erandeid ette tulnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 22:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kui juba täiturini asi jõuab siis mis head suhtumist siin ikka loota temalt.Tema on juba see kes külmalt peab tegutsema ,tulemustest sõltub ehk ka tema tasu jne.
Antud juhtum kus kodanik raskes seisundis ,usutavasti kaovad probleemid .
Kindlasti kui võlgnik püüab tegutseda võimalikult õieti,inimlikult siis probleemid võivad olla kergendatud.Ehk siis ,ise kohe hakates uurima eri võimalusi murede lahenduseks jne ,mitte lootma ,et miski aihtub kuhugi ära ning ei tehta ennem midagi . Kui juba hakkavad kirjad kogunema ja ei lasta enam rahus,turvaliselt kodus olla siis on jama võlgnikus .Probleem teglt ongi võlgnikes kui neid poleks ,poleks ka probleeme.Et võlgnikud peaksid olema ikka väga alluvad kõigile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 14:18 
Kasutaja avatar

see viimane teema küll naljakas ju..kui sa koomas olid ja mingi arsti paber selle kohta siis vast saad sellest kohtutäiturist ikka lahti..tuleb lihtsalt suhelda ettevõttega kellele võlgu olid ja mingit intressi ega viiviseteemast ei saa ka minu meelest siinkohal mingit juttu olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 14:46 

Ma kardan et see pole nii lihtne. Sest kohtutäitur on oma töö teinud. EMT andis oma võlanõudmis kohustuse üle, seega pole tal enam midagi plõksida. Muidugi vb vaieldakse selline asi kohtus õigeks, et selliste ootamatuse eest nagu kellegile inkassotegeleasele tampida on üsna nukker tsenraarium

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 15:39 

nu mul oli see avarii 2006 aastal, nii oleks kindlasti lihtsamini pääsenud kui oleks kohe peale koju saamist taastusravist hakand asju ajama , kuid ma ei teinud seda kuni tuli kohtutäituri kiri koju ja nüüd olen maksnud osade kaupa! lihtsalt mõtlesin et kuigi lõpp on paista aga et saab ehk veel kergendust kui otse emtle maksta saaks ja uurisin esmalt siit, ei viitci seepärast 50km sõita et minna asja kuhugi kohapeale uurima!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 17:04 

No kui sa saad netis olla, siis äkki paned neile kogu info maili, või helistad. Vaata mis räägivad kõigepealt? See kodus omas mahlas praadimine ja erinevaid mõtteid stiilis "what if" läbi mängida ei too sulle lahendust...

Või kui sa ikka ei julge otse veel, siis kirjelda oma muret siin: http://www.juristaitab.ee/ (tasuta)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 17:56 

xr2 kirjutas:
ei viitci

no kui viitsimist pole, siis pole ka mõtet väga halada ju.....

kui pea ei lõika, lõikavad jalad. st kui ei viitsi, siis maksa ja ongi kogu muusika

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 18:26 

Ands kirjutas:
xr2 kirjutas:
ei viitci

no kui viitsimist pole, siis pole ka mõtet väga halada ju.....

kui pea ei lõika, lõikavad jalad. st kui ei viitsi, siis maksa ja ongi kogu muusika

Ega nii ta kipub olema. Optimistlik loota, et kohtutäitur ise heal päeval su ukse taha ilmub, kingad läikuma lööb sul ja üleliigse raha vabanduste saatel tagastab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 18:33 
Kasutaja avatar

Aga palju siis tegelik jääk on? Kui räägid, et 7200 eek (460 eurot) ja siis pärast 32 eurot. See et kuskil maksehäirete registris on summaga vahepeal näpukas tekkinud ei tähenda ju, et reaalne võlgu oleks vähenenud. Kui sa praegu maksad maksegraafiku alusel, siis peaksid ju olema EMT-ga suhelnud? Miks see siis ikkagi vahepeal kohtutäituri kätte anti. Sellisel juhul ei oleks ju EMT sulle mingit uut maksegraafikut tegema hakanud vaid oleks öelnud, et hilja juba ja asi kohtutäituri käes. Ehk praegu on su seletus ikka parajalt segane.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 20:26 

dellu kirjutas:
Aga palju siis tegelik jääk on? Kui räägid, et 7200 eek (460 eurot) ja siis pärast 32 eurot. See et kuskil maksehäirete registris on summaga vahepeal näpukas tekkinud ei tähenda ju, et reaalne võlgu oleks vähenenud. Kui sa praegu maksad maksegraafiku alusel, siis peaksid ju olema EMT-ga suhelnud? Miks see siis ikkagi vahepeal kohtutäituri kätte anti. Sellisel juhul ei oleks ju EMT sulle mingit uut maksegraafikut tegema hakanud vaid oleks öelnud, et hilja juba ja asi kohtutäituri käes. Ehk praegu on su seletus ikka parajalt segane.

maksehäiretes oli 7200 eek aga kohtutäitur koos oma tasude jne oli kokku umbes 16 000 eek ja siis hakkasingi osade kaupa maksma!

JA MUIDEKS MA POLE KIRJUTANUD SELLIST POSTITUST ET EI VIITCI

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 20:30 
Kasutaja avatar

hmm

xr2 kirjutas:
ei viitci seepärast 50km sõita et minna asja kuhugi kohapeale uurima!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 17:16 

ületasin kiirust kiiruskaamera juures eelmine aasta ja jäin trahvi ootama

6 kuud hiljem tuleb kohtutäituri kiri ja 12.8€ on saanud 42€

politsei ja eesti post(kes pidi tähitud kirja tooma) saatsid mu kuupeale

mis ma veel teha saan?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 17:34 
Kasutaja avatar

Mina jätaks lihtsalt maksmata ja nii jääkski. Eelmine suvi sain STOP märgi eiramise eest 300 eeku. Pidin ära maksma, kuid põrutasin ära Soome. Nii ta ära ununeski mul, siiani pole kohtutäitur veel kirja saatnud. Kuid ega ma ei maksa ka:D Neid maksmata trahve oli kunagi omajagu mis kohtutäitur taga ajas. Nüüdseks kõik klaar. Olen jah pätt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 17:41 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Mina jätaks lihtsalt maksmata ja nii jääkski. Eelmine suvi sain STOP märgi eiramise eest 300 eeku. Pidin ära maksma, kuid põrutasin ära Soome. Nii ta ära ununeski mul, siiani pole kohtutäitur veel kirja saatnud. Kuid ega ma ei maksa ka:D Neid maksmata trahve oli kunagi omajagu mis kohtutäitur taga ajas. Nüüdseks kõik klaar. Olen jah pätt.

Mina samasugune. Sain mõned aastad tagasi täituri kirja-seoses parkimistrahviga. Helistasin, küsisin:kus/millal/mis/kes.... vastuseks "pole meie asi-maksa ära", vastasin" ime m...i" ja nii jäigi. Uurisin ka miks ei saadetus koju trahvinõuet, vastust ei tulnud............ :hail Siiamaani seisukoht selline: teen mis tahan-trahve ei maksa, kphtutäiturid saadan....... :think

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis