Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 28.03.2009 15:06 
Kasutaja avatar

perfectenemy kirjutas:
prostuff kirjutas:
Väiksed praegu kehtivad seadused ka juhul kui näiteks kurvis kinn peetakse nagu on neil kombeks ka lasnamäe kanali otsas tehs...punkt 2 (5) Sõidukit ei tohi peatada (välja arvatud erakorralistel asjaoludel):
1) piiratud nähtavusega teelõigul;
2) kurvis;
3) tee tõusu lõpul ja vahetult pärast tõusu;
4) ristmikul ja vahetult enne ristmikku;
5) jalakäijate ülekäigukohal ja vahetult enne seda;
6) raudteeülesõidukohal ja vahetult enne seda;
7) kohas, kus seisev sõiduk teeks võimatuks teiste sõidukite liikluse või takistaks jalakäijaid;
8) muus ohtlikus kohas.

kust sa selle jutu maha kopeerisid?
ma otsisin just täpselt seda riigiteatajast mingi aeg, siis küll ei leidnud.

Siit: http://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12801873 Paragraf 30 on see seadus. Aga sirvige leiate nii mõndagi huvitavat ehk...näiteks milline PEAB olema liiklusjärelvalvaja käitumine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 15:29 

Ragnar74 kirjutas:
Mina otsisin numbrit küll. Seda aga hoopis teistel eesmärkidel :)

Ma niisama lõõbin :smokin .

Edit: Kuigi, mulle meenub selline seik et ma jäin vanal heal ajal Hollika viinapoe ees õllejoomisega vahele. Ei tohtinud juua aga ma ei suutnud oodata, mehed olid kohe ümber nurga kohal, nagu maa alt. Käskisid ära visata. Läksin siis aeglase sammuga diagonaalis üle ristmiku prügikasti poole, noorte värk, raha vähe, õlu ka äsja avatud, kahju minema visata. Kulistasin aplalt selle õlle ära selle 10m jooksul ja viskasin pudeli minema. Peaaegu oleks türmi läinud selle eest. Lõpuks ikka lahenes, aga väga kurjaks said.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2009 04:27 
Kasutaja avatar

Viimastel päevadel päris palju kokkupuuteid nendega olnud ja ei oskagi kohe öelda, mitu sada korda nad mu auto nr'i oma kopjuuterisse toksinud on :D Eile ei meeldinud neile, et ühe teise Sirtsuga mustamäe teel öösel slaalomit tegime. Peatas kinni, küsis dokke ja käskis teisel sirtsul esimese pirni ära vahetada.
Täna ei meeldinud neile, et me mingi 5-6 autoga Areenal vähe juttu puhusime.. toksis numbrid jälle sisse ja pani leekima.
Ning täna kui tükk-aega olime ühte mendi bussi jälitanud, siis hakati ka lõpuks kurja näoga vahtima ja numbrid toksiti jälle sisse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 17:28 

Eks neid seiklusi palju olnud... meeldejäävaim oli vast see kui sõbraga niisama igavusest sõitsime hilisõhtul linna vahel ringi autoks oli Jeep Grand Cherokee 4.7 kui järsku mingi foori taga imbusid kõrvale sibulad oma lagund E34ga.. lörises mis kole ja üritasid väga joonele panna.. sai siis paar foori neid nii narritud, et neil ikka mingit lootust polnud.. ja järsku kadunud nad olidki.. sõber sellepeale, et ohh mingi valge opel on taga, et ka vajutab nii mis kole.. no ma lasin siis jälle pedaali põhja ära ja vaatasin, et tuleb tõesti järgi.. jõudsime siis stockmanni nurgale kus grupp neidusi oli ilmselt liikumas klubisse. No vaade oli kena, otsustasime veidikene peatuda siis (keset ristmiku muidugi) vaatasime oma 10-15 sekundit, siis märkasin, et opel seisab ka meil ilusti taga, see peale ütlesin, et kuule on jah miski rullnoks vist, et isegi nokakas ilusti peas ja vahib ka naisi ilmselt.. lasime siis järjekordselt pedaali põhja ja nagu ikka opel sabas.. a kuna tagaklaas oli suht tumeda kilega siis ei pannud seda tähelegi mis pilt küljepeeglist avanes.. nimelt ilusti pisikesed vilkurid ees võrel ja paar kena antenni ka katusel.. no tõmbasin siis kiiruse alla ja sõitsin oma kilomeetri veel edasi.. siis ilmselt sai märkamisest aru ja lükkas oma vilkurikesed tööle..
Mis siis ikka kutsuti autosse.. ja hakkas dialoog pihta

Ment: Kus autokoolis sa käisid?
Mina: Kuressaares käisin noh
Ment: Tunda on jah, et seal ilmselt õpetada ei osata...
Ment: Et siis vahtralehed sul küll kuskilt otsast välja ei paista, tagatuled ei põle, suundadest pole ammugi kuulnud ja muideks gaasipedaali saab sujuvalt ka vajutada, mitte ei ole nagu sportsidur, et ainult all ja üleval...
Mina selle peale ei osand muidugi midagi öelda, vaatasin kurva näoga otsa ja ootasin oma trahvi .
Ment: Aga noh kiirust mul millegagi mõõta polnud.. ohtlike olukordi ka otseselt polnud.. Aga vahtralehtede eest võiks ikka sulle 3000 ära teha ju...
Mina: Et no niipalju küll ei tea.. pole rahagi õieti
Ment: No sellise autoga ja sellise sõidustiiliga piisab kuust ajast kergemast jalast ja ongi trahviraha olemas...

Aga jah kokkuvõttes tegi siis 1500 ära.. ja noh ega mul midagi rohkem väga viriseda seal ei olnud võtsin vastu ja ment lisas veel juurde, et seal rooli juures vasakutkätt on siuke kang mida üles-alla liigutades hakkavad suunad tööle...

Pikk jutt sai nüüd kokku igatahes :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 18:14 
Kasutaja avatar

Pole küll mu isiklik lugu aga siiski...Sõbra isa(päris kõrge politseinik)Sõitis siis mööda tartu-Tallinn maanteed,kiirus ka uhke ja igati peen värk.Eraautoga.

Kosel ment väljas ja ma ei mäleta palju üle oli kas mingi pluss 30 vms

Politseinik peab kinni ja küsib luba,Härra ulatas töötõendi.Ment vahib vahib ja teatab,ma tahtsin juhiluba mitte töötõendit ja sai mingi 3000.- nähvi ära.Ausaltüeldes oli mul hea meel,kui ma seda lugu kuulsin :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2009 21:17 
Kasutaja avatar

Üleiele sai jälle diskot nauditud superb s6itis haapsalust foorialt kuni tamme tänavani järgi siis pani disko tööle :D suht normaalsed olid tegid kiirelt lubade kontrolli ja soovisid head teed :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 09:24 

Minu käet küsiti eile, et miks see masin sul niimoodi hüppab?
Ma vastasin, et auklikud teed.
Vedrustus vastab ikka nõuetele või peab kordusülevaatusele saatma.
Ma vastu, et alles eelmine nädal käisin ja midagi ei öeldud.
Vatuseks tuli ainult " Head teed"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2009 09:33 
Kasutaja avatar

ma siin loen seda teemat ja kõige rohkem kirjutab siia ikka tann... tann on väga kõva mees, igas foorumis ja igal alal. Temale ei hakka ei püssi-, ega ussirohi :hail Olgu ta kaine või täis, tann rahanumbrit ei tunne. tann ei tunne üldse numbreid.

Kui tann tahab, võib ta vabalt oma välimust muuta. tann joob pidevalt ennast rihmaks.

tann ei lase ennast pehmeks rääkida. tann joob ennast pehmeks.

tannile politsei ei tee kunagi trahvi. tann trahvib ise politseid.

minu aukartus tanni pihta :hail :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2009 09:38 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
ma siin loen seda teemat ja kõige rohkem kirjutab siia ikka tann... tann on väga kõva mees, igas foorumis ja igal alal. Temale ei hakka ei püssi-, ega ussirohi :hail Olgu ta kaine või täis, tann rahanumbrit ei tunne. tann ei tunne üldse numbreid.

Kui tann tahab, võib ta vabalt oma välimust muuta. tann joob pidevalt ennast rihmaks.

tann ei lase ennast pehmeks rääkida. tann joob ennast pehmeks.

tannile politsei ei tee kunagi trahvi. tann trahvib ise politseid.

minu aukartus tanni pihta :hail :hail

Hommikune naps läks liiast ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2009 09:41 
Kasutaja avatar

pigem vastupidi- ei ole veel mahti olnud võtta, lugesin käesolevat teemat :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2009 13:55 
Eliit

Tann ongi chuck Norris.

Seoses mahavõtmisega. Ma viimati lausa üritasin,et mind rajalt maha võetakse( ei midagi ebalegaalselt,lihtsalt lollitamine),öösel oli igav ringi sõites kuskil. Aga ei , ainult numbrit toksiti koguaeg sisse,muud midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2009 14:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Peeter Oja sõnu refraseerides võiks öelda: "Käed eemale tannist!"

Tegelikult ma arvan, et las tann19 laiab natuke, ju siis saab oma kick'i kätte sellest. Ei tasu sõna võtta, see ainult julgustab.

Mis puutub oopc-sse (kuidagi tuli kohe tema meelde), siis absoluutselt midagi halvasti mõeldes, minu võtan teda nagu külalolli (no offence, oopc), keda väljast-tulnud naeravad, aga kohalikud kaitsevad ja võtavad sellisena nagu ta on. Ja vahepeal on tüübi jutus punkt sees.

Lihtsalt minu paar eurosenti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2009 01:30 
Kasutaja avatar

Räägin, siis ka enda seiklustest.
Nimelt paar päeva tagasi võttis miilits Tartus peale Emajõe silda maha.
Ju mingi pisteline kontrolli või midaiganes.
Jäin siis teeserva pidama ja keerasin ruttu küljeklaasi alla kuna seal toonkile lubatust rohkem.
Esitasin dokumendid,kõik oli korras, aga mendil vist ei andnud süda rahu ja hakkas inisema, et taga toonklaas liiga tume ja sisse ei näe.
Mina selle peale-Pole üheski seaduses kirjas, et taga peab olema mingi lubatud protsendiga toonkile, kui taha võin kasvõi ahjuvärviga tagaaknad ülevärvida.
Pobises seal endamisi midagi ja sõnus kordusülevaatusest midagi, aga kuna sai tal suumulk kinni pandud, siis andis dokumendid tagasi ja sõit jätkus edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2009 14:26 
Kasutaja avatar

rainerboy kirjutas:
Räägin, siis ka enda seiklustest.
Nimelt paar päeva tagasi võttis miilits Tartus peale Emajõe silda maha.
Ju mingi pisteline kontrolli või midaiganes.
Jäin siis teeserva pidama ja keerasin ruttu küljeklaasi alla kuna seal toonkile lubatust rohkem.
Esitasin dokumendid,kõik oli korras, aga mendil vist ei andnud süda rahu ja hakkas inisema, et taga toonklaas liiga tume ja sisse ei näe.
Mina selle peale-Pole üheski seaduses kirjas, et taga peab olema mingi lubatud protsendiga toonkile, kui taha võin kasvõi ahjuvärviga tagaaknad ülevärvida.
Pobises seal endamisi midagi ja sõnus kordusülevaatusest midagi, aga kuna sai tal suumulk kinni pandud, siis andis dokumendid tagasi ja sõit jätkus edasi.

väheke irooniline on paukuda niiviisi kui tegelt endal ees kh toonklaas üle lubatu...võid suht 101% kindel olla et kui veel talle silma jääd siis on ülevatuspunkti poole sõit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2009 04:17 

mul oli ükskord selline teema, möödunud aasta detsembris, et koperdasin koos sõbraga mööda tallinna vanalinna. Sõber oli jumala mällaris ja ei suutnud eriti sirgelt käia, mina olin noh... tunnistan...kah suht lääpas aga piisavalt kaine, et enamvähem sirget sammu pidada :o. Olde hansa juures proovis sõber seda krdi rohelises ürbis kipskuju jalaga näkku lüüa aga käis perseli ja ei suutnud üles tõusta...Ja plaksti, nagu sekundipealt olid kaks võmmi kohal, mingid jalgsivennad. Aitasid mul sõbra püsti saada ja siis üks nendes, vähe tšurka välimusega ment küsis sõbralt :"noh mis teema oli siis? ülbitses vä?" sõps ei saanud eriti midagi aru ja mõmises midagi väga roppu vastu, mina kahjuks ei suutnud enam, ning hakkasin kõht kõveras naerma, kuna tol hetkel tundus see kuidagi nii naljakas. kuna sõber mölises ja mina naersin, siis teine ment läks närvi ja hakkas juba midagi kainerist sonima. Kuna asi tundus veits kusine siis üritasin vähemalt ise kuidagi ennast kokku võtta ja võmmid ära rääkida, muuseas väga mõistlikud vennad olid kokkuvõtteks, peale andmete kontrolli lasid meid minema ning lisaks sellele aitasid mu sõpra 200 meetrit takso peale tarida :) ütlesid, et "ok saame aru, et reede õhtu ja sõps vähe kämbu juba jne. kui rahulikult koju kaineks magama lähete siis probleemi pole"

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis