Eks neid seiklusi palju olnud... meeldejäävaim oli vast see kui sõbraga niisama igavusest sõitsime hilisõhtul linna vahel ringi autoks oli Jeep Grand Cherokee 4.7 kui järsku mingi foori taga imbusid kõrvale sibulad oma lagund E34ga.. lörises mis kole ja üritasid väga joonele panna.. sai siis paar foori neid nii narritud, et neil ikka mingit lootust polnud.. ja järsku kadunud nad olidki.. sõber sellepeale, et ohh mingi valge opel on taga, et ka vajutab nii mis kole.. no ma lasin siis jälle pedaali põhja ära ja vaatasin, et tuleb tõesti järgi.. jõudsime siis stockmanni nurgale kus grupp neidusi oli ilmselt liikumas klubisse. No vaade oli kena, otsustasime veidikene peatuda siis (keset ristmiku muidugi) vaatasime oma 10-15 sekundit, siis märkasin, et opel seisab ka meil ilusti taga, see peale ütlesin, et kuule on jah miski rullnoks vist, et isegi nokakas ilusti peas ja vahib ka naisi ilmselt.. lasime siis järjekordselt pedaali põhja ja nagu ikka opel sabas.. a kuna tagaklaas oli suht tumeda kilega siis ei pannud seda tähelegi mis pilt küljepeeglist avanes.. nimelt ilusti pisikesed vilkurid ees võrel ja paar kena antenni ka katusel.. no tõmbasin siis kiiruse alla ja sõitsin oma kilomeetri veel edasi.. siis ilmselt sai märkamisest aru ja lükkas oma vilkurikesed tööle..
Mis siis ikka kutsuti autosse.. ja hakkas dialoog pihta
Ment: Kus autokoolis sa käisid?
Mina: Kuressaares käisin noh
Ment: Tunda on jah, et seal ilmselt õpetada ei osata...
Ment: Et siis vahtralehed sul küll kuskilt otsast välja ei paista, tagatuled ei põle, suundadest pole ammugi kuulnud ja muideks gaasipedaali saab sujuvalt ka vajutada, mitte ei ole nagu sportsidur, et ainult all ja üleval...
Mina selle peale ei osand muidugi midagi öelda, vaatasin kurva näoga otsa ja ootasin oma trahvi .
Ment: Aga noh kiirust mul millegagi mõõta polnud.. ohtlike olukordi ka otseselt polnud.. Aga vahtralehtede eest võiks ikka sulle 3000 ära teha ju...
Mina: Et no niipalju küll ei tea.. pole rahagi õieti
Ment: No sellise autoga ja sellise sõidustiiliga piisab kuust ajast kergemast jalast ja ongi trahviraha olemas...
Aga jah kokkuvõttes tegi siis 1500 ära.. ja noh ega mul midagi rohkem väga viriseda seal ei olnud võtsin vastu ja ment lisas veel juurde, et seal rooli juures vasakutkätt on siuke kang mida üles-alla liigutades hakkavad suunad tööle...
Pikk jutt sai nüüd kokku igatahes