Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51  Järgmine

Kiiruskaamerad maanteel
Poolt 25%  25%  [ 123 ]
Vastu 45%  45%  [ 223 ]
Täiesti suva 30%  30%  [ 147 ]
Hääli kokku : 493
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kiiruskaamerad
PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:43 

6ige otsus aga valel ajal :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:43 
Kasutaja avatar

Part, väidad, et pikkivahe rikuvad ära vaheletrügijad, samas väidad, et mitmest autost korraga mõõda sõita ei tohiks....seega, mis moodi ma peaksin siis mõõduma aeglasematest liiklejatest, kes sõidavad hanereas?
Sellega olen päri, et 150`ga ei ole mõtet ühtlaselt sõita ja see tõesti pole ohutu, kuna Eesti teed ei ole sellisteks kiirusteks ehitatud. 150km/h liiklemiseks on siiski kiirteed, tavamaanteel võib vabalt keegi vastu keerata kõrvalteelt - nii paremalt või vasakult, samuti ka reas liikuvatest autodest 1 võib hakata mõõduma eesolevast ja ta tõesti ei arvesta sellega, et 2 autot tagapool hakkab kiirem auto samuti mõõduma, millel see 150 päris kiiresti kätte tuleb.
Sõidan isegi tihti päris kiiresti, samuti teadvustan, et tegelikult on see ohtlik nii mulle, kui ka teistele, loogika ütleb, et kõik siin teemas sõna võtnud teavad sama, lihtsalt vajadus pardile vastu jaurata on eesmärk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:47 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Part, väidad, et pikkivahe rikuvad ära vaheletrügijad, samas väidad, et mitmest autost korraga mõõda sõita ei tohiks....seega, mis moodi ma peaksin siis mõõduma aeglasematest liiklejatest, kes sõidavad hanereas?
Sellega olen päri, et 150`ga ei ole mõtet ühtlaselt sõita ja see tõesti pole ohutu, kuna Eesti teed ei ole sellisteks kiirusteks ehitatud. 150km/h liiklemiseks on siiski kiirteed, tavamaanteel võib vabalt keegi vastu keerata kõrvalteelt - nii paremalt või vasakult, samuti ka reas liikuvatest autodest 1 võib hakata mõõduma eesolevast ja ta tõesti ei arvesta sellega, et 2 autot tagapool hakkab kiirem auto samuti mõõduma, millel see 150 päris kiiresti kätte tuleb.
Sõidan isegi tihti päris kiiresti, samuti teadvustan, et tegelikult on see ohtlik nii mulle, kui ka teistele, loogika ütleb, et kõik siin teemas sõna võtnud teavad sama, lihtsalt vajadus pardile vastu jaurata on eesmärk.

Ei, ma ei keela mitmest autost mööda sõita, aga sellega tasub ettevaatlik olla ja on mõtekas kaaluda selle vajalikkust/kasulikkust.
Lihtsalt kiirus ei tohiks reeglina küündida 150-ni,120-st on vähegi ohutuks möödasõiduks küll, väljaarvatud erandid, aga oma mure, kui politseile vahele jääd nii.
Samuti rikuvad ära pikivahe ka need, kes lihtsalt ei hoia pikivahet.
Samas need kes hoiavad, nende pikivahet rikuvad tihti vaheletrügijad, mistõttu peab tagasõitja aeglustama ja see läheb doomino effektina edasi lõpuks, kui sedasi on kogunenud juba kolonn.
Kolonnid tekivad kergesti, kui kui on kiiruseületajaid ja vaheletrügijaid, kes aeglustavad taga sõitjaid.
Paljud ei hoia juba sellepärast pikivahet, et sinna trügitakse vahele.
Lisaks sellele kõigele, jääb veel mõni 70-80 sõita ka ette, siis on täismäng, selle mitme asja kokkulangevusel.
Paraku, rekkad jäävad nii või naa ette, ei ütleks, et neid tallinn-tartul vähe on.

Loomulikult on liikluses erinevaid olukordi, aga enamus kihutamisi on siiski enamjaolt põhjendamatud, mistõttu kiiruskaamerad on jällegi õigustatud.
Ning just, meie teed ei võimalda 150-ga sõita, ainuke koht, kus sellele võiks mõelda, on tallinna lähedal 4 realine, aga siis tuleks seal ka teekate, igal pool korda teha.
Ühtlasi tuleks sellisel juhul, ka loomatõkked paigaldada, millest olen ka rääkinud eelnevates postitustes.

Viimati muutis part1, 23.07.2009 15:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:53 

tglt mida kiiremini oma ritta tagasi saad seda parem... :)

yhes6naga pardi moto: S6itke turvaliselt... e. suht m6tetu rääkida sel teemal kuna keegi nagunii ei kuula teda (ps. ise yritan v6imalikult turvaliselt kulgeda, sest enda tervis on mulle ikkagi oluline ja teiste oma ka rikkuda ei taha)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:55 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
tglt mida kiiremini oma ritta tagasi saad seda parem... :)

yhes6naga pardi moto: S6itke turvaliselt... e. suht m6tetu rääkida sel teemal kuna keegi nagunii ei kuula teda (ps. ise yritan v6imalikult turvaliselt kulgeda, sest enda tervis on mulle ikkagi oluline ja teiste oma ka rikkuda ei taha)

Päris nii mustvalgelt seda võtta ei saa, nii ja naa, igal asjal on oma mõistlikkuse piir.
Kuid jah, sõitke turvaliselt, seda kindlasti.
Loomulikult olen ka sellega nõus, et 70-80-ga sõitvad penskarid võiksid rohkem arvestada, liiklusega nende taga.

Viimati muutis part1, 23.07.2009 16:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 15:58 

kas on kuskil öeldud ka palju see yks kastike maksma läheb ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 16:11 
Kasutaja avatar

Minu mäletamist mööda, üle 100 000kr tugevalt, kuskilt on nagu silme ette jäänud 180 000kr, aga see on väga umbes praegu.
Võis ka vabalt, suurem summa olla.
Mis ma siin ikka väsin, mul puhkus praegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 16:14 

puhkuse raiskad foorumis kolamisele :o :err :kill

ps jälgige nende smailide ajasust irw

m6tetu raiskamine suht :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 16:16 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
puhkuse raiskad foorumis kolamisele :o :err :kill

Ei, aga käin ka siin, ma ikkagi suur autode/autonduse huviline.
Ka liiklus, liiklusohutus ja avariid on mu suur huviala.
Tõsi, ise ei taha avariis osaleda, aga teiste avariisid meeldib uurida.
Kui kuskil mats juhtub, siis üritan mulle olemasoleva info põhjal analüüsida, mis seal tegelikult juhtus ja kas keegi valetab, täitsa põnev.
Ühtlasi jälgin ka, kuidas autod avariides käituvad ja võrdlen neid ametlike turvatestidega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 17:18 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
part1 kirjutas:
Ei, aga käin ka siin, ma ikkagi suur autode/autonduse huviline.
Ka liiklus, liiklusohutus ja avariid on mu suur huviala.
Tõsi, ise ei taha avariis osaleda, aga teiste avariisid meeldib uurida.
Kui kuskil mats juhtub, siis üritan mulle olemasoleva info põhjal analüüsida, mis seal tegelikult juhtus ja kas keegi valetab, täitsa põnev.
Ühtlasi jälgin ka, kuidas autod avariides käituvad ja võrdlen neid ametlike turvatestidega.

Ehk siis lühidalt-sul puudub elu?! :)

...no comments.

Vähemalt mõnel on hobi, mitte ei istu tühja.
Ka sinul on, pidamatu pardile vastuseletaja ilma ühegi reaalse poindita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 19:14 

part1 kirjutas:
turvik kirjutas:
part1 kirjutas:
Liikluskultuur on erinevatel põhjustel madal, nii kiirus, kui muidu siga manöövrid, aga selle kõik võib hooletu juhtimise alla liigitada ja hoolimatu.

Tegelikult võib sinusuguste (loe silmaklappidega juhtide) reale kirjutada s*ta liikluskultuuri.Ikka kohe nii jäigalt enda teadmistes ja oma õigustes kinni :)

Mis häda sul on?
Sa ei teagi, kuidas ma liiklen, sinu kõrval olen ma kohe kindlasti musterliikleja.
Silmaklappidega pole ma kuskilt otsast, ma mõtlen väga laialt, sina aga paistad kitsa silmaringiga olema.
Erinevalt sinust, mõtlen ma teiste liiklejate peale ka ja mida liikluseeskiri ütleb.
Samuti mõtlen ma sellele, mida teha, et liiklusõnnetust ei juhtuks, samuti ka sellele, mis võib juhtuda erinevates olukordades ja mis tihti on juhtunud teistel.
Tänu sellisele ettenägelikkusele, olen paljudest liiklusõnnetustest puhtalt pääsenud.
Kuid, see läheb juba OT-ks, teema on ikkagi kiiruskaamerad, üritan siin juba pikemat aega selgeks teha, et kiiruskaamerad on õige otsus.

Seda ütlen just oma kogemustele, teadmistele ja mõtlemisele tuginedes, ka loogilisele mõtlemisele.

aga mis häda sul on et sa viimased mitu lehekülge juba halad nagu mai tea mis asi? üleühe postituse on sinu tehtud ja koguaeg sama nutt lahti.
tahan ja sõidan 150km/h ja pole üldse sinu asi kobiseda... sina vaata kuidas sa ise endaga hakkama saad. ja sinu liiklemise kohta teavad juba kõik, kuna sa koguaeg ju leierdad kui eeskujulik sa oled ja kuidas sina sõidad.
kohati jääb sinu jutust mulje et sa roolitaga muud ei teegi kui aint mõtled... sõitmisega peaks ka tegelikult vahepeal tegelema. ainult mõtlemisega kaugele ei jõua!
ja kui sa nüüd loeks kõik oma postitused läbi ning kirjutaks paberile iga postituse tähtsamad sisu punktid ning siis loeksid üle mitu korda sul ühte ja sama teksti sinna kokku tekib, siis saaksid ehk aru et sul on klapid silmadel ja et sa raiud ühte ja sama jura koguaeg ning ei mõtle üldse loogiliselt teiste kirjutatud jutule kaasa.

proovi sellest aru saada, et oma jauramisega ei suuda sa kedagi muuta. kõik sõidavad ikkagi täpselt nii nagu neile meeldib ja sina võid, suurest vihast kiiruseületajate vastu, suisa põlema süttida... poleks üldse kahju. võta vaiksemalt onju. aitäh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 21:32 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
part1 kirjutas:
turvik kirjutas:
part1 kirjutas:
Liikluskultuur on erinevatel põhjustel madal, nii kiirus, kui muidu siga manöövrid, aga selle kõik võib hooletu juhtimise alla liigitada ja hoolimatu.

Tegelikult võib sinusuguste (loe silmaklappidega juhtide) reale kirjutada s*ta liikluskultuuri.Ikka kohe nii jäigalt enda teadmistes ja oma õigustes kinni :)

Mis häda sul on?
Sa ei teagi, kuidas ma liiklen, sinu kõrval olen ma kohe kindlasti musterliikleja.
Silmaklappidega pole ma kuskilt otsast, ma mõtlen väga laialt, sina aga paistad kitsa silmaringiga olema.
Erinevalt sinust, mõtlen ma teiste liiklejate peale ka ja mida liikluseeskiri ütleb.
Samuti mõtlen ma sellele, mida teha, et liiklusõnnetust ei juhtuks, samuti ka sellele, mis võib juhtuda erinevates olukordades ja mis tihti on juhtunud teistel.
Tänu sellisele ettenägelikkusele, olen paljudest liiklusõnnetustest puhtalt pääsenud.
Kuid, see läheb juba OT-ks, teema on ikkagi kiiruskaamerad, üritan siin juba pikemat aega selgeks teha, et kiiruskaamerad on õige otsus.

Seda ütlen just oma kogemustele, teadmistele ja mõtlemisele tuginedes, ka loogilisele mõtlemisele.

aga mis häda sul on et sa viimased mitu lehekülge juba halad nagu mai tea mis asi? üleühe postituse on sinu tehtud ja koguaeg sama nutt lahti.
tahan ja sõidan 150km/h ja pole üldse sinu asi kobiseda... sina vaata kuidas sa ise endaga hakkama saad. ja sinu liiklemise kohta teavad juba kõik, kuna sa koguaeg ju leierdad kui eeskujulik sa oled ja kuidas sina sõidad.
kohati jääb sinu jutust mulje et sa roolitaga muud ei teegi kui aint mõtled... sõitmisega peaks ka tegelikult vahepeal tegelema. ainult mõtlemisega kaugele ei jõua!
ja kui sa nüüd loeks kõik oma postitused läbi ning kirjutaks paberile iga postituse tähtsamad sisu punktid ning siis loeksid üle mitu korda sul ühte ja sama teksti sinna kokku tekib, siis saaksid ehk aru et sul on klapid silmadel ja et sa raiud ühte ja sama jura koguaeg ning ei mõtle üldse loogiliselt teiste kirjutatud jutule kaasa.

proovi sellest aru saada, et oma jauramisega ei suuda sa kedagi muuta. kõik sõidavad ikkagi täpselt nii nagu neile meeldib ja sina võid, suurest vihast kiiruseületajate vastu, suisa põlema süttida... poleks üldse kahju. võta vaiksemalt onju. aitäh.

Sina oled üks neist, kellepärast politsei patrullib ja kelle pärast kiiruskaamerad pannakse :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 21:49 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Sina oled üks neist, kellepärast politsei patrullib ja kelle pärast kiiruskaamerad pannakse :lol

Sind see ju ei koti ?
Tunne siis heameelt selle üle, et on keegigi, kes riigirahakotti täiendavad :D

Kas keegi her Parti saatesse "Kaua võib" viia ei tahaks ? :lol
Part kle, nii tropp ei ole isegi urka siin, kui sina !
Ütlesin korra, ütlesid juba 10, tegelikult vist juba 300 x siin foorumis oma nägemuse, ehk aitab ?
Või mis kuradi missioon sul siin on ?
Pead ennast paremaks, kui enamik kasutajad anyway siin, aga 1 kord võiks ka mingi piir kuskil joosta ....

Mõtle parem sellele, et masu ajal on riigil KASULIK trahvirahasi korjata :D
Ja sina kui eestimaa patrioot ole õnnelik selle üle ja ära ulu, nagu eit siin !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 21:56 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
part1 kirjutas:

Sind see ju ei koti ?
Tunne siis heameelt selle üle, et on keegigi, kes riigirahakotti täiendavad :D

Kas keegi her Parti saatesse "Kaua võib" viia ei tahaks ? :lol
Part kle, nii tropp ei ole isegi urka siin, kui sina !
Ütlesin korra, ütlesid juba 10, tegelikult vist juba 300 x siin foorumis oma nägemuse, ehk aitab ?
Või mis kuradi missioon sul siin on ?
Pead ennast paremaks, kui enamik kasutajad anyway siin, aga 1 kord võiks ka mingi piir kuskil joosta ....

Mõtle parem sellele, et masu ajal on riigil KASULIK trahvirahasi korjata :D
Ja sina kui eestimaa patrioot ole õnnelik selle üle ja ära ulu, nagu eit siin !

See on kõigile ohtlik, kui siin eestis kihutatakse, ka mulle.
Sellepärast, ma seda püha missiooni siin täidangi:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2009 21:58 

part1 kirjutas:
See on kõigile ohtlik, kui siin eestis kihutatakse, ka mulle.
Sellepärast, ma seda püha missiooni siin täidangi:)

Kle aga koli siis ära,kui sulle meie liiklus ei meeldi:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 758 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis