usku kirjutas:
See selleks, kisub teemast välja. Tegelikult aga hakkasin siia kirjutama hoopis sel põhjusel, et:
GTA kirjutas:
bla bla bla
P.S nüüd uuri välja millal ja kui kaua talongiaeg ja hirmus viletsus kestis. See oli kaduvväike aeg, millest üldistusi teha ei saa.
Soovitused anti 1991 aasta võtmes. Mainisin seda ka oma postituses.
Keerasin jah meelega vindi üle, sest mind ajendas kirjutama "üleviskamine" kommentaaridest, mille point on, et vanasti oli rohi rohelisem ja taevas pilvitu. Tõesti on selles posituses loogiliselt arutlevale inimesele märgata vastuolusid - kuid kui see mõne inimese mõtlema pani siis seda parem.
Loomulikult ei väida ma, ega üldista, et kõik oli halvasti. Ütlen lausa, et mulle tundub, et elu oli sel ajal tõesti stressivabam ja ehedam. Aga praegusel ajal on pea kõiki (enim levinud sõidukite) varuosi vabalt saada - see, et omanikul aega pole sest rabab kahes vahetuses ja nädalavahetusetel teeb haltuurat ning ise enam piduritoru vahetada ei oska, või, et mingi detail maksab nelja kuu palga ongi praeguse aja märk. Pidurite pimedad, siledaks kulunud rehvi sisekülje väljapoole keeramine ja niidi mähkimine peasilindri mansettide alla, et natukene veel sõita saaks on rohkem selle aja märk kui praeguse.
Tegelikkuses on kogu mu heietus rämedalt teemast väljas nagunii, nii et vahet pole

Avaldasin lihtsalt oma arvamust ja mingit õli tulle ei vala. Oleme sõbrad edasi