Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 11.09.2010 12:47 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Endiselt ma ei saa aru, miks need rollerid teid häirivad? Raske lapsepõlv, et endal sellist ei olnud ja ei saanud teiste ees kõvatada?

Häirivad sellepärast,et nende juhid ei oska sõita ning kui auto alla jäävad,siis on kohe hala lahti,et autojuhid on pimedad ning süüdimatud (loe kõiges süüdi)
Lisaks kõigele pinisevad need rõvedalt :)

Mind ka osad autojuhid häirivad, absoluutselt ei oska sõita. Ja kui rollerile ette sõidavad, siis süüdistatakse rollerijuhte , et nad ei oska üldse sõita. Osad autod plärisevad ka jube rõvedalt. Mis nüüd siis tegema peaks ? Ise olen sõitnud rolleriga mitu aastat, nüüd sõidan tsikliga, sõidan autoga ka. Heaküll mõni rollerijuht on tõesti natuke peast põrunud ja ei oska sõita. Aga seda sama võib ka mõne autojuhi kohta öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:12 

Kust maalt see "sinust möödasõit" algab?

Kui kolonnist mööda sõidetakse, siis tagant lõpust tulema hakates tehakse ju järjest esimeses, teisest, kolmandast.. autost möödasõitu. Sinust ei hakata enne mööduma, kui sinu taga olijast möödas ollakse.

Samas hooga kolonnist möödudes ei jõua ka siis reageerida, kui eespool olev auto välja keerab. Ma ei tea, kes siis südi jääb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:16 

Striitreissär kirjutas:
Kust maalt see "sinust möödasõit" algab?

Kui kolonnist mööda sõidetakse, siis tagant lõpust tulema hakates tehakse ju järjest esimeses, teisest, kolmandast.. autost möödasõitu. Sinust ei hakata enne mööduma, kui sinu taga olijast möödas ollakse.

Samas hooga kolonnist möödudes ei jõua ka siis reageerida, kui eespool olev auto välja keerab. Ma ei tea, kes siis südi jääb.

kes siin sinust möödasõidust rääkis?
jutt oli sellest, et kui sa alustad möödasõidu manöövrit, pead veenduma oma manöövri ohutuses. Teisele ette keeramine ei ole manöövri ohutuses veendumine...

Sinu maalima pildis vist vägistamis ka ei ole, vaid on üllatusseks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:21 

Tra, on ikka madalalaubalised siin koos rsk. Ei suuda niisama arutled, ilma isiklikuks minemata ja ägedaid solvanguid loopimata.

Möödasõidul ei tohi ka kiirust ületada. Kui kolonnist välja keerates nähakse, et keegi tagant tuleb kuid tundub piisavalt kaugel olevat, aga oma suure kiiruse tõttu sulle selga lennatakse, mis siis valesti tehtud on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:29 

sai öösel audiga linnas ringi sõidetud. starter läks läbi, ilma starterita sai sõidetud, lükati igal pool teda käima, päris tihti tegime peatusi. tundemärk peale lükkamise oli ka plärisev sumpa. üldiselt oli tore, aga tänasest katkestasin kindlustuse, nüüd läheb talveunne, rahulikult remontima ja korrastama hakata. riia mäel oleks peaaegu radarisse sõitnud, tahtsin just kickdowni teha ja siis nägin helkurveste, lasin jala pedaalilt lahti, reastusin teise auto ette ja kulgesin edasi. kinni ei peetud. :rokib nüüd olen vist rullnokk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:32 

Striitreissär kirjutas:
Tra, on ikka madalalaubalised siin koos rsk. Ei suuda niisama arutled, ilma isiklikuks minemata ja ägedaid solvanguid loopimata.

Möödasõidul ei tohi ka kiirust ületada. Kui kolonnist välja keerates nähakse, et keegi tagant tuleb kuid tundub piisavalt kaugel olevat, aga oma suure kiiruse tõttu sulle selga lennatakse, mis siis valesti tehtud on?

Kui ta oleks piisavalt kaugel olnud poleks kolme rida teepeale tekkinud, vaid bmw oleks pidurdanud...

Ja mis minu postis siis nii madalalaubalist oli? See, et ma tõin välja oma arvamuse sinu maailma vaatest, kuna mulle jäi aru saamatuks, kuidas sa ei saa aru, et audi vea tegi?
See on kohe madalalaubalisus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:36 

rain0102 kirjutas:
Endiselt ma ei saa aru, miks need rollerid teid häirivad? Raske lapsepõlv, et endal sellist ei olnud ja ei saanud teiste ees kõvatada?

Stiilinäide: punane tuli valgusfooris. Kahe rea vahelt tuleb rolleriga ahv ja trügib esimeseks ning peale seda jääb ette munema. Korduvalt juhtunud. Biked vähemalt ei jää ette vegeteerima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:38 

Wearder kirjutas:

Ja mis minu postis siis nii madalalaubalist oli?

Oh mis sa nüüd!

Kõik intelligentsed inimesed vihjavad sellele, et need kelle arvamus tema omaga ei ühti, pooldavad vägistamist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:44 

Mina ootan et rollerite puhul saaks reaalsuseks juhiloa, liikluskindlustuse nõue, ning samuti võiks olla tehnilise ülevaatuse nõue. Peale normaalsete rolleriga sõitvate inimeste on endiselt neid kes arvavad et neile kui liikluses osalejatele ei kehtigi liikluseeskirja nõuded! Ostad lihtsalt rolleri, sõidad ja sellega nagu kogu vastutus lõpebki.
Ma arvan et pigem ongi probleem selles. Need üksikud kes ennast liikluses välja elavad ja tänavatel lõbusõitu tehes lollitavad muidugi polegi võimelised end kõrvalt nägema - siis kui mõni autojuht aga signaali annab vms küll siis lähevad äkki õhku täis, "et mida, ei võigi kahe rea peal 30-ga peeretada, vä?"
Mis puutub tsikliga sõitjatesse siis see vastuväide on sama masti kui mõne 5.-klassi jõmpsika või keskerakondlase tekst - "aga nemad ju ka".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 13:59 

Striitreissär kirjutas:
Wearder kirjutas:

Ja mis minu postis siis nii madalalaubalist oli?

Oh mis sa nüüd!

Kõik intelligentsed inimesed vihjavad sellele, et need kelle arvamus tema omaga ei ühti, pooldavad vägistamist.

Ei noh, see oli lihtsalt väga äärmuslik näide, et kui erinevad on meie mõtte maailmad...
No okei halb näide oli selle vägistamisega...
Toon parema...

Sinu arvates juba suunatule sisse lülitamine on manöövri ohutuses veendumine...
Parem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 14:44 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ja süüdi jäi ise jah ?

Kes siis veel? Jälle Savisaar vä? :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 15:10 

mkb kirjutas:
Oi v*ttu, käisin täna Sillamäel mingites "ehituspoodides" ühte voolikut WC-le otsimas ja suutsin ikka päris närvi minna :D . Poes müüakse duššinurkasid, vanne, valamuid ja kraane, aga voolikuid ja üleminekuid pole, no mitte ühtegi! Mis mõttes nagu? :kill Ja muidugi müüja on umbvenelane, kes sittagi sust aru ei saa :kill .Mingist teisest poest lõpuks sain vajalikud asjad, kuigi seal tuli ka kolmele umbvenelasele põhimõtteliselt joonistada ja käte- jalgadega selgeks teha, mis vaja on.
Tra äge ikka, käi nagu mingis autonoomses riigis.

Täitsa igapäevane asi seal... Viimane kord kui kodus käisin, otsustasin Jõhvist Narva sõita ja astusime ka linnusest läbi. Ja oh üllatus, seal mingi sepp kes asju tagus ütles vanamutikesele: "Ei, ma ei räägi vene keelt!". Vot seda oli huvitav kuulata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 15:16 
Kasutaja avatar

Noh haigusekotid :D
Eile 700ne jääger ja tervis kuradi hea. Hääl ära ainult...
Kes veel CocoLoco's käinud pole, kindlasti minge. Ülipro koht :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 17:21 

Sai X-treme Car Tuning Showl käidud ja väga rahule jäädud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 17:22 
Kasutaja avatar

Ei olnud vist eile parim plaan lyhikeste varukatega särgiga mööda linna ringi trippida. palavik ja noh haigus jehu. Samas gin toonikuga normaalne koks ja peaks saama heaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis