HeavyCuda kirjutas:
Mul ka HP ja peaks mainima, et paberil on kõik ilus ja hea, aga praktika näitab, et paras juust. Korra juba emaplaatki vahetuses käinud, õnneks läks veel garantii alla, a kui uuesti läheb, siis ostab küll uue. Samuti läheb arvuti jube kuumaks, kui on tahtmist mingit mängu mängida vms.

, õnneks sellest east välja kasvanud, nii et netis istumiseks käib kah. Nokiad on kestnud olenevalt sellest, kui vana mudeliga tegu. 5110 siiamaani töötab, samuti 6210. 6100`l läks kõlar katki paari aastaga ja üks 2006 aasta liugklapiga nokia otsustas peale paari aastat, et ta ei taha enam videosid mängida ja pani vahepeal ka niisama segast ja tuli välja et see ei olnud enam remonditav. Mõned aastad on juba kasutuses olnud sony ericsson w980 ja see hakkab ka juba väsimuse märke näitama, a peale universaalse pesa, kuhu käib nii laadija, kõrvaklapid jms. ei ole midagi muud ette heita sellele telefonile.

Vanad nokiad töötavadki kenasti. Mul ka 5110 2tk ja 3110 (5110 eelkäija) on 3tk, kõik töötavad. 3310 töötab, 7110 töötab, igasugu veidi uuemad ka töötavad, aga viimased asjad on jamad. Tegelt ei tea, kas viga on nokias või ka muudel firmadel sama jant, et uuem kraam kipub lagunema. Muidu ma ostsin koguaeg uue telefoni siis kui vana ei meeldinud või oli välimus nii räsitud juba, et häbi oli välja võtta taskust

. Kuni hetkeni, mil sain nokia 3100, see pidas ~3aastat vastu, siis läks katki. Peale seda ostsin sony ericsson w610i, mis pidas 2 aastat vastu, seejärel tuli nokia n95 8gb, millega sain hakkama ~1a ja 3 kuud kuni läks katki, peale parandust veel 8-9 kuud ja jälle katki. Ja nii ta läheb.