freelander kirjutas:
matu7 kirjutas:
Ai ai ai, no on paharett

....oli vist siit foorumist keegi?
]http://f.postimees.ee/f/2009/04/22/166985t41he183.jpg
TTÜ peamaja ringtee poolne parkla, kus tudengid pargivad endiselt nägemata kollaseid jooni.
«Vahepeal teisaldati selliste parkijate autod, aga näib, et sellest polnud tolku,
kuna paremaks pole sellele vaatamata parkimiskord muutunud,» teatas foto saatja.
See oli jah kunagi.. nagu öeldud parkla on seal tihti täis, panin ohukatega auto seisma.. jooksin ramaatukokku ( viisin raamatu ära ) ja sõitsin minema

selle 2 minuti jooksul tehti see pilt

Aga noh..ikka juhtub. Nüüd antud auto uue omaniku käes

Ma nägin seda autot sügisel koguaeg selle kohapeal seismas, julged teha julge tunnistada. Ja akadeemia tee 7 ühika taga asuv parkla suht tühi koguaeg aga inimesed ei viitsi kõndida see 200m koolini ja pargivad nagu sead.
Mind parkis kinni üks tumeroheline caddilac numbrimärgiga 79 ZDG. Minu masin oli korrektselt pargitud ja inimene jätab süüdimatult loengu ajaks enda auto vedelema. Ma küsisin pärast kuskohast ta load ostis ja ei osanud midagi öelda mulle, tegi kiirelt minekut. Kahju, et ta enne teisaldajaid kohale jõudis. Ja politsei kõnedele ta ka ei vastanud.
Aga samas tuua ka üks positiivne näide. Samamoodi parkis mingi vennike mind kinni aga jättis tuuleklaasile oma tel nri, helistasin ja ajas 2 minutiga oma auto eest ära. See tüüp ei saanud ühtki halba sõna minu käest, sest mõtleb natukenegi teistele liiklejatele.