Annab ennast ka siia ülesse ehk tuleb miskit huvitavat.
Et siis otsin tööd.
Elan Tartus, vanust 26.
Haridustase on keskharidus + lõpetamata kõrg (ehitusinsener). Lõpetamata paljudel põhjustes, aga eelkõige ei ole motivatsiooni. Pole see eriala, millel elu lõpuni tegutseda.
Ütleme nii, et käed kasvavad õigest kohast, enda arvates vähemalt, ja saavad ka hallid rakud oma ülesandega hakkama. Õnneks või kahjuks pole veel keegi mulle isiklikult vastupidist ka väitnud.
Varasema kogemusega on sellised lood, et enamasti olen tegutsenud ehitus sektoris. Aga vanast kohast saigi ära tuldud just sellel eesmärgil, et miskit muud ja huvitavat teha. Kui siis hea palga eest valtspleki töid võiks teha, see selline huvitavam nikerdamine.
Muude tegemiste käigus olen oma tarbeks värvinud kaks autot, mis eelnevalt ka keevitatud ja muud eeltööd. Enda ja nii mõnegi teise arvates kukkus päris OK välja, kuid kindlasti ei ole ma sellel alal spets ja aega kulub keskmisest rohkem+ palju täpsustavaid ja uurivaid küsimusi.
Mootorivahetusi on ette tulnud korda 4. Lisaks plokikaane, kkasti ja kuluosade vahetused.
Jällegi, olen asju teinud, aga spetsiks ennast nimetada ei saa ja siiski suht vähese kogemuse tõttu ilmselt läheb mõne asjaga rohkem aega, kui peaks.
On kokkupuuteid ka tsiklitega. Alustades lapsepõlves Iz'hi mootori kokku, lahti kiskumisest, hiinaka mootori istutamisest Yamaha raamile ja lõpetades bike sidurite ja piduritega. Ees ootab ka 1000cc bike mootori kap rem. Kuidas välja kukub ei tea veel

Juhilubadel ilutsevad ABCE kategooriad. B-kat alates 2008 ja sellest ajast ka igapäevaselt liiklen.
Kaubikuga sõitmine ei pane higistama, isegi kui haagis taga on.
CE-kat alates 2011 ja peale sõjaväge pole pm sõitnud. Kuid nüüd umbes selle kuu lõpuni sõidan poolhaake vanniga ringi. Jällegi ei saa öelda, et spets ja 100% oskan, aga ütleme nii, et enamvähem tuleb välja, täpsustagurdamine tahab veel harjutamist. Keskmisest pikema ajaga olen siiski masina paika saanud.
Kaks hooaega ka bikega ringi vuranud.
Et siis selline vennike olen.
Ega ma päris täpselt ise ka ei tea, mis kohta ma otsin. Ei eelda, et töö peaks lihtne olema. Ei otsi kohta, kus lihtsalt aeg täis lebotada. Aga töö peab huvitav olema. Kui huvitav ei ole, siis peab lihtne ja väga hea palgaga olema

Avatud pakkumistele.
Kontaktiks erasõnum või
siimoden@gmail.com