Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 479 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Töökuulutused - pakkumised/otsimised
PostitusPostitatud: 17.09.2015 22:10 
Kasutaja avatar

pallek kirjutas:
Pakkuda omanäoline töökoht!

Firma:
Automaakler Eesti OÜ / ettevõtte kodulehekülg http://www.automaakler.ee

Töö kirjeldus:
Pakume tööd tulihingelisele autofännile kasvavas ettevõttes. Ettevõte põhitööks on autode ostueelne kontroll ja inimeste abistamine autoostul. Abistamine hõlmab konsulteerimist, sobivate autode välja valimist, autode ajaloo kontrolli, autode ostueelset kontrolli ja proovisõite. Töö on osaliselt liikuv - autode ülevaatamine ja osad kliendikohtumised toimuvad väljaspool kontorit. Kontori asukoht Tallinn, Iva tn (Mustamäe).

Tööaeg:
Täistööaeg / osaline tööaeg

Nõuded:
Varasem kokkupuude autodega, hea autode tundmine
Isikliku auto olemasolu + juhiload
Hea suhtlemisoskus
Viisakas välimus
Väga hea eesti keel kõnes ja kirjas
Elukoht Tallinn või lähiümbrus

Kasuks tuleb:
Võõrkeelte oskus (inglise, vene, soome)
Erinevad autoalased kontaktid (remonditöökojad, esindused, liisingupakkujad, varuosamüüjad jne)

Sobiv kandidaat ei pea olema paberitega mehaanik, kuid tehnilised põhitõed peaksid olema selged. Palju olulisem on fanatism ja see, et autod hingelähedased oleksid. Samuti on olulisel kohal oskus märgata autodel vigu ja kasuks tuleb eri mudelite tüüpvigade tundmine.

Töökoht tekkib 1-2 nädala jooksul.

Huvi korral kirjuta aadressile info@automaakler.ee

(PS. Sama töö on osalise tööajaga pakkuda ka Pärnus, seega Pärnu huviliste kirju ootame samuti.)

Palju palk on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2015 11:32 
Kasutaja avatar

Kas siin keegi custom mööbliga ka tegeleb? Mul on üks vana televiisor 60ndatest ning tahaks lasta sellest baarikapi teha :D

Kui kellegil on mingeid mõtteid/kontaktne vms, siis andke julgelt märku. Kõik info teretulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2015 11:38 
Kasutaja avatar

kassu kirjutas:
Kas siin keegi custom mööbliga ka tegeleb? Mul on üks vana televiisor 60ndatest ning tahaks lasta sellest baarikapi teha :D

Kui kellegil on mingeid mõtteid/kontaktne vms, siis andke julgelt märku. Kõik info teretulnud.

Sellist asja tehakse nelja õlle seltsis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2015 14:46 
Kasutaja avatar

Ei ole aega/tahtmist/kohta kus sellega ise tegeleda. Ilmselt võib sinna lisada ka oskuste puudumise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2015 09:23 

pakun tööd puhkuse asendajale auto remondis
pakkuda üks koht helge peaga inimesele, kes tuleb paariks kolmeks kuuks asendama.
esimesed 2 kuud õpetan välja, näitan kes kus ja kuidas
kui hästi hakkama saab, saab ka pikemaks ajaks jääda.
töö asukohaks on tallinn pääsküla
tööpuudust ei ole, kuid kliente võib alati juurde tuua.
tööpäevad algavad 9:00 ja lõppevad umbes 18:00
kel huvi siis 53508173 või vaikejunzuu@hot.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2015 19:24 

Kuressaares ka kellelgi midagi pakkuda oleks, sellist juhutöid, mida alates kella 18-st saab teha?
Enda auto kasutamise võimalus olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 07:52 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Kui ei öelda siis on põhjuseks kas häbematult väike palk või palga maksmine mustalt

Jep.

Elu on nii näitanud ja sellele vastu vaielda on mõttetu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2015 07:56 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
No siin enamus kuulutusi on, et tule tõest ennast ja saad väärilist tasu... Lähed rapsid ja siis öeldakse, et kuidas kõlab ilmatuma 435€ kuus?
Alaril on 100% õigus, need kes ei taha kohe alguses palgast rääkida, tahavad maksta mustalt või siis summa on nii häbiväärselt väike, et ei aja isegi naerma.

Normaalne oleks, kui pannakse palk nn katseajal (ehk siis tõestamise aeg) ja KUI oled "tõestanud" siis on palk selline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2015 18:42 

bte kirjutas:
Otsin rendiauto juhte (taksojuhi laadne töö, ilma logodeta ja ilma plafoonita autode roolis).

Tallinn
Alguses annan kätte veidi vanema, aga korraliku auto. Hea juht teenib välja endale uue korraliku auto! (tööauto)

Palga teenib iga mees endale ise.
Nõudmised: B kat juhiload, tallinna tundmine. (kõik on õpitav).
Viigipüksid, triiksärk/pintsak ja king.

Auto koguaeg teie käes.
Helista 52 555 98 või kirjuta siin postkasti.

Pm on veel juhte vaja. Kohe täna autot pole anda, aga see nädal juba üks võiks auto saada ja uuel nädalal saaks teine tööle tulla.
Ehk siis lisandub 2 autot.
Tõsine huviline helistab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2015 14:15 

Annab ennast ka siia ülesse ehk tuleb miskit huvitavat.
Et siis otsin tööd.
Elan Tartus, vanust 26.
Haridustase on keskharidus + lõpetamata kõrg (ehitusinsener). Lõpetamata paljudel põhjustes, aga eelkõige ei ole motivatsiooni. Pole see eriala, millel elu lõpuni tegutseda.

Ütleme nii, et käed kasvavad õigest kohast, enda arvates vähemalt, ja saavad ka hallid rakud oma ülesandega hakkama. Õnneks või kahjuks pole veel keegi mulle isiklikult vastupidist ka väitnud.

Varasema kogemusega on sellised lood, et enamasti olen tegutsenud ehitus sektoris. Aga vanast kohast saigi ära tuldud just sellel eesmärgil, et miskit muud ja huvitavat teha. Kui siis hea palga eest valtspleki töid võiks teha, see selline huvitavam nikerdamine.

Muude tegemiste käigus olen oma tarbeks värvinud kaks autot, mis eelnevalt ka keevitatud ja muud eeltööd. Enda ja nii mõnegi teise arvates kukkus päris OK välja, kuid kindlasti ei ole ma sellel alal spets ja aega kulub keskmisest rohkem+ palju täpsustavaid ja uurivaid küsimusi.

Mootorivahetusi on ette tulnud korda 4. Lisaks plokikaane, kkasti ja kuluosade vahetused.
Jällegi, olen asju teinud, aga spetsiks ennast nimetada ei saa ja siiski suht vähese kogemuse tõttu ilmselt läheb mõne asjaga rohkem aega, kui peaks.

On kokkupuuteid ka tsiklitega. Alustades lapsepõlves Iz'hi mootori kokku, lahti kiskumisest, hiinaka mootori istutamisest Yamaha raamile ja lõpetades bike sidurite ja piduritega. Ees ootab ka 1000cc bike mootori kap rem. Kuidas välja kukub ei tea veel :D

Juhilubadel ilutsevad ABCE kategooriad. B-kat alates 2008 ja sellest ajast ka igapäevaselt liiklen.
Kaubikuga sõitmine ei pane higistama, isegi kui haagis taga on.

CE-kat alates 2011 ja peale sõjaväge pole pm sõitnud. Kuid nüüd umbes selle kuu lõpuni sõidan poolhaake vanniga ringi. Jällegi ei saa öelda, et spets ja 100% oskan, aga ütleme nii, et enamvähem tuleb välja, täpsustagurdamine tahab veel harjutamist. Keskmisest pikema ajaga olen siiski masina paika saanud.

Kaks hooaega ka bikega ringi vuranud.

Et siis selline vennike olen.
Ega ma päris täpselt ise ka ei tea, mis kohta ma otsin. Ei eelda, et töö peaks lihtne olema. Ei otsi kohta, kus lihtsalt aeg täis lebotada. Aga töö peab huvitav olema. Kui huvitav ei ole, siis peab lihtne ja väga hea palgaga olema :D

Avatud pakkumistele.
Kontaktiks erasõnum või siimoden@gmail.com

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2015 21:39 
Kasutaja avatar

Mul on Rootsi, Stockholmi piirkonda vaja abitöölist aedade paigaldamise/parandamise alal. Töö omajagu füüsiline ning 99,9% ajast lageda taeva all. Mingeid sama ala kogemusi ei oota, pigem kiiret õppimis/kohandumisoskust ning elemntaarset elektritööriistade käsitlemisoskust. Samuti ei tohi olla külmavares, koju ei tohi jääda naine, kes iga nädal sind koju nõuab jne.
Palka maksan 110SEK-i tunnis kätte. Kuna siinkandis on elamispindadega väga hapu, pead elamise eest ise maksma. 3500SEK-i eest saad oma pisikese kõige mugavustega majakese.
Hea kui sul on auto sest elukoht maakohas, kus nt poodi on 4km.
Kui tunned, et oled huvitatud ja ei ole tilkur, millistega ma eelmine kord abilist otsides kokku puutusin siis anna teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2015 22:02 

.Alar. kirjutas:
Mul on Rootsi, Stockholmi piirkonda vaja abitöölist aedade paigaldamise/parandamise alal. Töö omajagu füüsiline ning 99,9% ajast lageda taeva all. Mingeid sama ala kogemusi ei oota, pigem kiiret õppimis/kohandumisoskust ning elemntaarset elektritööriistade käsitlemisoskust. Samuti ei tohi olla külmavares, koju ei tohi jääda naine, kes iga nädal sind koju nõuab jne.
Palka maksan 110SEK-i tunnis kätte. Kuna siinkandis on elamispindadega väga hapu, pead elamise eest ise maksma. 3500SEK-i eest saad oma pisikese kõige mugavustega majakese.
Hea kui sul on auto sest elukoht maakohas, kus nt poodi on 4km.
Kui tunned, et oled huvitatud ja ei ole tilkur, millistega ma eelmine kord abilist otsides kokku puutusin siis anna teada.

Kuidas joomisega on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2015 05:00 

Natukene igapäev

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2015 09:52 
Kasutaja avatar

mallukas kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Mul on Rootsi, Stockholmi piirkonda vaja abitöölist aedade paigaldamise/parandamise alal. ..

Kuidas joomisega on?

Ainult tööajal.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2015 21:18 
Kasutaja avatar

Kui keegi tahab tööpäevade lõpus natuke lisa teenida, siis pakkuda kulleritööd.
Pakun tasu 3,5€/tund.
Hea oleks kui saab alustada 16.00 paiku. Tööd ubmes 2-3h.
Töö Tallinnas

Kasuks tuleb oma auto olemasolu.

Huvilistel kirjutada: info@ergkuller.ee

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 479 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis