.Alar. kirjutas:
Väljaelamiseks: Toyota teenindust on kiidetud, vähemalt mina olen kuulnud, kuid aina selgemaks saab, et nt Amserv Järves töötavad suht saamatud pärdikud. Naise 2010a Corollat on vaevanud õlikulu, mis vahepeal kadus, kuid nüüd, 7000km peale hooldust karjus auto jälle, et õli vähe. Hoolduses paluti kohale tulla, et lähemalt asja uurida. Peale valati 1,6l!!! õli, seda siis 1,4 mootoriga autole, kuhu õli käib vast 4,5l. Paluti 2000km hiljema tagasi tulla, naine läks ja peale kallati veel omakorda 600ml, seega vähema kui 10000km jooksul on auto tarbinud 2,2l õli. Mehhaanik kehitas vaid õlgu ja ütles, et tema ei oska midagi arvata. Auto läbisõit siis hetkel 85tkm. Mu 2004a 2,5 diisel Hyundai ei võtnud 10000km peale liitrit õli, isegi kui osa sellest maha lekkis.
Samuti palus naine kinnitada ka üks lahti tulnud tolmukaitse. Kaitse, mis muidu 2 kruviga käib, kinnitati vaid ühega, naise protesti peale (oli ta seal ekspressteeninduses, kus auto kõrval saab olla) rahmas mehhaanik käega, et küll vastu peab.
Ma ei tea, kuid kas see ongi siis tänapäevane tase? Tekib tahtmine otse Toytoa Euroopa kliendisuhete meilile kirjutada.
No aga mis kulu nö normaalne manuaalis on? 90 alguse corillal, mis ka tavaliselt õli ei võta on manuaali järgi remont ettenähtud kui kulu üle 1L/1000km kohta.