-väints-
nende "õpetajatega" olen mina nii teind ,et mainid talle seda kui oskad minust paremini siis tee ise või ole vait.
+1 väintsi jutule, täpselt nii tegin ka mina, kui töötasin autoteeninduses ja keegi passis persetaga ja õpetas kuidas peaks tegema...
Aga teemasse ka siis
Käisin täna varahommikul 00.30 takimas ja kodupoole sõites siis äkki oli kosta üle muusika, kuidas käis ilge psshhh ja kukkus masin rooli kiskuma,no selge siis, peatasin auto ja vaatasin, et rsk oligi juhipoolne esimene rehv sodi.No kõkerdasin siis koduni ära(õnneks olin kodust umber 400m kaugusel)
Hommikul siis nö jalutasin auto carstopi tuttava juurde,muud ju üle ei jäänud kui nüüd siis suvekad ette alla pista.
Sikutas siis rehvi maha ja seespool küljel ca 5cm pikkune lõhe sees, ja niimoodi et ääred oleks nagu lõigatud maha.Vaatas üle ja ütles et noojah, ilmselt löökaugu servaga maha rihveldanud ääre ja sein ei pidanud vastu....
Lihtne, krdi eesti teedeviletsused, ei suuda ju elusees teede eest hoolt kanda, krt peatänavad ka nagu kuumaastik, vingerda sõites nagu vihmauss a mõnele augule saad ikka pihta krt
Õnneks velg jäi terveks ja selle rehviga kogukahju piirduski..
Aga tuju tegi ikka sitaks...