Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 16.05.2013 09:57 
Kasutaja avatar

Teine asi mida endised vangid kingivad on leivast tehtud pärlid/helmed, endalgi olid ühed vahepeal peegli küljes.

Ei tea kas päris teemase käib aga hiljuti sóimasin ühe vene muti läbi, ähvardasin lume labidaga üle kurgi väänata (oli parasjagu käes auto koristamise käigus) ja käskisin siberise tagasi minna. Seda siis sel póhjusel et eide lapsed kes on juba 30+ aastat vanad pargivad oma autosi ainult elanikele móeldud parkimis kohtadele ja seda nii et ühe autoga pannakse 2 kohta pooleks päevaks kinni.
Kóva häälega tigetsesin väljas kui üks sibul oli valese kohta parkinud jälle ja eks mutt akna peal kuulas ning siis tuli välja mölisema et ta siin 40 aastat elanud jne.
Kogu korter maja elanikud selle muti lastega hädas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 10:17 
Kasutaja avatar

Ma telliks puksiiri järgi. Peale mingit viiendat korda peaks isegi sibulad aru saama, et mingi jama on vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 10:56 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Ma telliks puksiiri järgi. Peale mingit viiendat korda peaks isegi sibulad aru saama, et mingi jama on vist.

Ega need puksiirid ikka nii lihtsalt ka minema ei vea. Sõber elas ühes magusas kohas korterelamus. Tükk tegemist oli, et saaks väljaostetud parkimiskohtadelt autosid ära vedada. Ühistu pidi tegema puksiirifirmaga lepingu ja alles siis sai asjad toimima. Samas kui on lihtsalt ühistu maa ja kõik võivad parkida, siis pole seal ju midagi teha. Kui inimene seal elab, siis on tema pojakestel sama palju seal õigus parkida. See kuidas nad pargivad on juba jah teine teema. Selleks tuleks arvatavasti ühistu koosolekul mingi protokollitud otsus vastu võtta, et a la kui auto pole korralikult joonte vahele pargitud on õigus ühistul teisaldada või mingi muu karistus määrata. Rahalise trahviga on vast keeruline, aga ühiskasulik töö näiteks ühistu jaoks, ehk vanamutt peab kõik trepikojad näiteks puhtaks pesema. Samas kui on suisa linna/riigi maal parkimise osa, siis pole ju midagi teha. Igasugu kortermajade ümber võib see vabalt nii olla. Vähemalt see maja kus mina kunagi mustakal elasin omas vist ümber maja paari meetrit, aga parkimiskohad olid teisel pool väikest majaesist teed ja need olid linna maal. Aktiivne ühistu esimehest penskar pani ka kõik märgid üles, et parkimine keelatud ja veetakse ära. Lõpptulemus oli see, et saime Autolehte ka veel illegaalsete märkidega ja kästi maha võtta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 13:02 
Kasutaja avatar

Kortermaja alla kuulub parkimis ala, kohe akende all, majast móne meetri kaugusel ja kortermaja siseeeskirjades vms on ka konkreetselt kirkas et elanikud on kohustatud igasugu külalisi jne teavitama.
Ära vedada ei lase, aga kinni pargitud on neid küll ja veel, vahes lausa paar päeva, korra saanud isegi 5l bensu selleks et auto eest ära ajaks, ütlesin et bens sai otsa ja köie otsas tóin koju, talvine aeg ja ilusti sooja trassi kohale sulanud lohku (talve lópus käisid autodel stanged vastu maad) ja välja lükata ei jaksa, seega kanku näpu ja jalutas paar km tankla ja tagasi, peale seda veel korra pargiti ja peale viimast mölisemist pole probleeme olnud.
Mainin ära et enamik elanike nöögivad neid nimodi ja seda seni kui aru saavad milles probleem.
Sibulad olgu üldse ónnelikud et neil siin lastakse elada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 16:58 
Kasutaja avatar

Lauri.L kirjutas:
Ära vedada ei lase, aga kinni pargitud on neid küll ja veel, vahes lausa paar päeva, korra saanud isegi 5l bensu selleks et auto eest ära ajaks, ütlesin et bens sai otsa ja köie otsas tóin koju, talvine aeg ja ilusti sooja trassi kohale sulanud lohku (talve lópus käisid autodel stanged vastu maad) ja välja lükata ei jaksa, seega kanku näpu ja jalutas paar km tankla ja tagasi, peale seda veel korra pargiti ja peale viimast mölisemist pole probleeme olnud.

Mul praegu eesti keele puudus või ma ei tea mis aga sellest tekstis ei saanud küll si**agi aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 19:02 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Kingivad neid vangid oma tuttavatele või sõpradele, mõne suurema teene eest austuse avaldamiseks vms.
Aga muidugi on enamus pärleid mida me autode peeglite küljes näeme nüüdseks ilmselt ostetud kuskilt buda poodidest vms.

http://en.wikipedia.org/wiki/Prayer_rope

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 19:52 
Kasutaja avatar

zPlit kirjutas:
Lauri.L kirjutas:
Ära vedada ei lase.....

Mul praegu eesti keele puudus või ma ei tea mis aga sellest tekstis ei saanud küll si**agi aru.

Jätk üleval pool olnud postitusele mis tegin.

Igatahes parkisin sibula kinni ja kui tahtis et ma oma auto eest ajaks siis ütlesin et bensiin on otsas, ning eest ära lükata ei saanud kuna parkisin auto sooja trassi poolt tekitatud lohku ( paks lume/jää kiht teel ning sooja trass sulatas lohu sisse). See peale tõi too vasja mulle 5L bensiini kanistriga paari km kaugusel olevast tanklast et ma enda auto eest ära ajaks. Tegelikult oli veerand paaki kütet auto bensiini paagis.

Peaks olema piisavalt selge nüüd !!??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Lauri.L kirjutas:
zPlit kirjutas:
Lauri.L kirjutas:
Ära vedada ei lase.....

Jätk üleval pool olnud postitusele mis tegin.

Igatahes parkisin sibula kinni ja kui tahtis et ma oma auto eest ajaks siis ütlesin et bensiin on otsas, ning eest ära lükata ei saanud kuna parkisin auto sooja trassi poolt tekitatud lohku ( paks lume/jää kiht teel ning sooja trass sulatas lohu sisse). See peale tõi too vasja mulle 5L bensiini kanistriga paari km kaugusel olevast tanklast et ma enda auto eest ära ajaks. Tegelikult oli veerand paaki kütet auto bensiini paagis.

Peaks olema piisavalt selge nüüd !!??

Kui ma peaks sind kunagi kohtama, siis kaks õllet minupoolt (Y)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis