Umx kirjutas:
MarkoC, kas see arvamus, et "mina saan, teised peaksid kah saama" on kuidagi vähemõigustatud kui arvamus "mina ei saa, teised kah ei tohiks saada" ?
Selline lahe demagoogia, vältides teemapüstitusi, küsimusi ja vastuseid.
Selliselt kogu maailm täna töötabki, kui sa ei oska vastata, aga tunned, et PEAD ennast või olukorda õigustama, keera jutt mujale, õigusta ja vassi ...
Seni pole mu pikalt väljakirjutatud teemaaruteludega mitte keegi kaasa läinud, aga selline tüüpiline demagoogitsemine, kahe lause kaupa, vastu nõelamine, käib täie hooga ...
Kas nüüd on siis kohe eestis parem elada, peale su postitust ?
Isegi president tunnistas oma "lüüa saamist" talentide teemal, mis tegelikult ongi võti.
Pole maksumaksjaid, pole raha.
Kui saabub kätte see päev, kus erasektori panust hakatakse hindama, ka nii öelda seakasvatajat, küll siis elu ka paremaks läheb, ennem kindlasti mitte, kui väidetavalt avaliku sektori palkade tulumaksuga riigikassat täidetakse !
Kui aga kogu ühiskond, kaasa arvatud avaliku sektori palgal oleva ülbikust IT vennike seda ei hinda, vaid õgitakse üksteise kallal ja mõnitatakse tõelise töö tegijaid, ei muutugi eestis mitte sittagi !
Söömine on ainus töö mis toidab, tänapäeva haritlased seda enamus ei mõista. Saagem kõik ITi meesteks, rikkaks ja ilusaks ja lutsutame RAMe ja viskame näppu ...