Siis tasuks vast vähe kirja ka panna, mis sind täpsemalt huvitab, eks seal on igasugu muuseumid ja asju väga erinevale maitsele. Näiteks Stuttgartis olles võid minna Porsche ja Mersu muuseumisse, naise viid enne 25km eemal asuvasse tehasepoodide linna (alustades tavalistest Nike jne ja lõpetades Boss, Lacoste jne) ja õhtul lähed järgi. Meil läks Stuttgartis terve päev ära. Ruhri piirkonnas on näiteks Red Dot näitustehall, kus disainauhinnaga hinnatud tooted. Eks neid automuuseume on seal tegelikult hulgim, Sinsheimis on igasugu asju alustades autodest ja lõpetades lennukitega, Wolfsburgis peaks Volkarid olema, sinna pole ise veel jõudnud, kuigi korduvalt mõelnud et võiks minna, aga siis peaks jällegi +1 päeva planeerima. Ruhri kardis käisime me sõpradega ka karti sõitmas ühe päeva. Üks variant oli miski Michael Schumacheri oma, sise ja välirada. Siserada oli jube hea pidamisega. Algul ikka siin harjunud kartide ja raja stiilis rahulikult peale, aga üks hetk mõtled, et miks ma nii aeglaselt sõidan, pidamist ju veel hulka varuks. Välirajal oli juba kartide erinevus natuke tuntav. Teine koht oli Dinslakenis miski, kus nii sise kui välisrada koos (vahepeal sees ja vahepeal väljas). See on suhteliselt huvitav tehniline rada, palju kurve, kus ikka natuke pead juba apexi põhimõttest ka aru saama. Mul ühes sõidus jäi mingi türklase junn ette, kes arvas et ta jumala eest ei tohi mööda lasta, mitu korda surus välja sisuliselt. Kurve aga ta võtta ei osanud, iga kord oli jälle seal jalus väga kiirelt. Lõpuks ikka sain juba poole kurvi peal kõrvale ära (aeglases kurvis suurema kaarega sisse) ja siis oli tema kord natuke surumistunnet saada (ei hakanud ka siis tagasi hoidma). Edasi sai juba omas veel minna ja enda päeva parimad tulid ühte jutti, iga ring oli võidusõit endaga, et veel paremat aega saada. Kart oli ka suhteliselt hea tolles sõidus.
Aga ma usun küll, et pigem piira mingid huvid ära ja piirkond ka, sest 1000x1000km sa vaevalt tahad ja jõuad läbi sõita.
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
|