C4V6 kirjutas:
See rakvere burks hakkas mind huvitama. ehk meenutaad täpsemini kus ja kuidas...
Tartust välja jääb see, kui otepää, võru jms poole sõita, tee ääres. Armeenia köök vms on koha nimi, Tartus sees on see kuldvasikas vms, Sealt saad vast kiiremini süüa ja maitse elamus suht sama....
Kui põhja eestise satud siis Viitnalt natuke rakvere poole jääb armennide butiik, suur ja uhke maja, valgustusega kaunsitatud.
Arturi šašlõki baar, astu sealt läbi, võta üks tavaline shaslik, 85.- ja luban, et sa ei pea pettuma, kui rahvast palju siis peab aint kaua ootama vahest, ainuke miinus mis seal on, liha kvaliteet ka kõigub pisut, mina kui suht kord nädalas seal söömas käija teen kohe vahet kes neist küpsetanud on aga asi on sellegi poolest väärt. Ma lihtsalt ei väsi seda kohta kiitmast

Kui väike viina ring tuleb siis soovitan lisas shaslikule võtta ka ühe dolma... napsu peale ülim lihtsalt ning kui juba mõned korrad käidud võid lambaga sammuti tutvust teha, konti on küll sees ja hind veidi soolasem aga maitse elamused on nii mahlased uhh..... peab vist hakkama jälle viitnale sättima
Hmm sekundeeriks sulle natukene.
Aasta alguses sai seal käidud(vÕru mnt. ääres). Koht on jah, kuigi....kõle, eriti ajas närvi, et hästi vaikne oli, tol hetkel ei mängind midagi ja kui pyydsid vaikselt midagi rääkida sis kõrvallaud kuulis ja vastupidi....aga söök oli kyll minu meelest väga, ehkki jah - suhteliselt kallis. Ooteaajakls varuga julgeks 20 minti. Aga võimalus ka helsita ette, sis hakkavad tegema juba. Paar korda kasutanud seda varianti, et kodus istud autosse hellad, ja kui kohale jõuad, sis serveeritakse ka kohe. Hind võiks muidugi odavam olla jah. Seal vist keskmine praad tuli 110-130.- / kuigi samas shashlõki eest polegi palju, sest putka ise üritab restoklassi pakkuda(kyll mitte eriti edukalt)
Aga Rakveres, tankla kyljes, äkki oli Statoil) kohe see putka ka. Ma arvan et mõne kohaliku käest kysida suvalisel kellaajal juhatatakse kohe sinna, väheseid kohti ilmselt mis öösel lahti ka....