madoc kirjutas:
moto-eu kirjutas:

normaalne koht, saab soojas oodata.
Sekundeerin. Panin oma talvekad alla ja 2 rehvi lekkisid õhku välja nagu vene rublad. Hästi, võtsin rattad garages alt ja selgus, et töö mis vaja teha oli ülimalt lihtne - rehv maha, serv puhtaks, rehv peale.
Käisin Haabersti rimi ees korra peenes rehviteenenduses (rehviladu vms). Kargasin siis ookeani suuruste lompide ja pasa vahel kuni sain lõpuks pooleldi ujudes kõrbe oaasi meenutava rehvipunktini. Seal võttis mind vastu väga "meeldiva" olemisega pensionieelikust kuri vanamees, pane habe ette ja Gandalf valmis. Hakkas oma käriseva häälega hinnapakkumise peale needma, et parandus nöör on 7 ja lisandub maha võtmine, tasakaalustamine jne. Saljuures loomulikult hindu komponentidele välja ei toonud. No issand jumal... teadjamehed räägivad, et isegi prostituut vuristab hinnad ette, kui küsid. No pärisin uuesti, et tee mulle nüüd ikkagi indikatiivne hinna pakkumine tööle mida küsisin.
Siis hakkas räuskama, et ma ütlesin ju ja üldsegi jätkas stiilis, et rehvivahetus on täppsitöö mille olemusest ainult valitud indiviidid ülimas hingestatud astmes mõista oskavad. Mõtlesin, et äkki on mul siit haigla kõrvalt mõni seewaldi patsient ära eksinud rehvitöökotta ja ekslikult ennast töötajaks pidama hakanud. Hakkasin juba muretsema, et pean ta tagasi viima äkki ja otsustasin uuesti küsida. Ätike hakkas siis kokku arvutama peas asuva arvelaua abil ja ütles 30 euri 2 ratta eest aga aega pole

No tyrademaa, ma suht igapäevaselt parandan ajaviiteks analüsaatoreid mis laseriga ükshaaval vererakke üle loevad ja temal on rehvivahetus täppistöö. Sama teema vist mis elektrikutel elektrisüsteemiga

Milline teadus, milline maagia, ikkagi põhiharidusest arusaamist nõudev töö
Edasi viis mind saatus tee järveotsa teel garaazide juures olevasse rehvipessa kus mul kunagi mingi jorss celicat hoogsalt põhjast tungima hakkas

Selgus, aga et olin jõudnud kui mitte endisesse liiduvabariiki siis vähemalt venemaale. Hunnik määrdunud jorsse vaatasid mu eesti keele peale, kui lihtsalt mingisuguse suvalise häälitseva looma otsa

Inglisekeel? Saksakeel? Rootsikeel? Eip, ainult emakese venemaa sibulahõnguline venekeel.
Olin saanud juba piisvalt ekstreemsusi ja ma isegi ei tea mis pagana jõud mind tollel õhtul sundis üldse kolka-sitastes pesades käima
Hakkasin otsima siit mingi sepa numrit kes ülitimmilt mul vastvärvitud velgedele kunagi kantossid niimodi otsa tõmmas, et silmaalt tahtis märjaks võtta. Sedavõrd pehmelt ja graatsiliselt käis see vahetus, et veljel polnud kriimugi. 5+. Paraku ma seda nummrit ei leidnud aga teema lõpus oli väga kutsuv postitus.
Telefoni teel öeldi kohe indikatiivne hinna suurusjärk mõne täpsustava küsimuse peale ja telefonist kostus nagu Kuperjanovi ohvitseri hääl noorsõdurile: "Aga tule läbi." Ja nii ma alpiine maja ümber ringi sõites ust otsisin, ees suverehvid ja taga talverehvid. Kiiresti võeti parankad ära ja enne, kui ma arugi sain olid veljed juba pingis ja puhastamine käis. Issand, kui jubedalt see värv lahti oli. Tundsin isegi piinlikust ja see on minupuhul väga harva esinev nähtus. Aga puhastati ikka niimodi hoolsalt, et mõni ema ei pühi äässi ka lapsel nii korralikult. Ruumid olid puhtad ja andsid filmiliku efekti. Töötajad olid mõnusalt viisakad, korrektsed ja hea jutuga. Täpsustasime indikatiivse pakkumise vastavalt eeldatust suuremale töömahule ja tehing oligi tehtud
Vot selline peab olema üks korralik teenindus. Ma ei tea mis poisid need on kes seal äri ajavad, võibolla mingid kauaagsed striitreisserid aga no issand jumal... tulevik on neil helge ja loodame, et kiire kasv seda mõnusat olemist ära ei riku
Aitäh Teile Autostudio meeskond ja äkki tulen mõnipäev läbi diagnostikat paluma välja selgitamaks milline mootoripadi otsad on andnud