MDB kirjutas:
kert96 kirjutas:
raintuul kirjutas:
Keegi kaalusaadet juhtus vaatama täna?
Piinlikkust ka tundis Sallu pärast?

mõni inimene on ikka nii full of shit.
Algus oli ju palju lubav, ise oli väga positiivne ja valmis eesmärke täitma ja läkski hästi, alguses kaal langes ilusti aga siis mingi hetk väitis, et ei saanud trenni teha, hästi aru ei saanudki mis põhjusteks oli ja lõpuks oli tulemus see et kaotas 4kg aasta lõpuks. Aga endaga ta oli vähemalt rahul ja lubas treeninguid jätkata

Sellised asjad ei ole lihtsad, eriti kui harjud juba selle kehaga. Mina püüdsin 2kg lahti saada, see mis oli kõhule kogunenud. Ei olnud lihtne, palju raskem kui seda koguda.
Kuid küll jõuab ja kui ei jõua, siis ükspäev on lihtsalt olukorras, kus kaalulangetamine ei mõju tervisele hästi. Kõige hullem on see, et suure kehamassiga kaasnevad haigused, mis hiljem ei luba ka opereerida.
Ei ole muud kui edu soovida, kõik ei pea nii kiiresti tulema. Iga kuu natukene!
Mis lubaduse teie aasta tagasi omale andsite ja kas viisite selle täide!?
Noo.. kõik on ikka tahtejõus kinni.. see millest sa rääkisid... kõhust ongi raske lahti saada eriti sellest mis on nö. nabast allapoole see päästerõngas siis...
Ise olen võtnud ükskord kuuga 11kg alla - igapäevane tempokasjooks 3km lumistel Nõmme tänavatel ning toas kerge hantel kätekõverdused ning kõhulihased + toitumise jälgimine ( laias laastus sõin kõike mida tahtsin, lihtsalt ei joonud kõrvale - kaotasin alkoholi joomise peaaegu täiesti ära ning loobusin magusatest nt cocacola ja muud karastusjoogid)...
edit see 11kg mingi 5 nädalaga oli haige teema ka (see polnud just nö. tervislik kaalulangetamise tempo)....
Praegu olen võtnud alla 5kg about nelja nädalaga ja see on laias laastus ainult toitumisega - õhtused snäkid olen ära jätnud ning lisaks siis 1,5 tundi jalkat korra nädalas ...
Sallut nägin ainult lõpus ning ei näinud mis seal toimus aga no ... cmon mida juttu mees ajas...
Aga sai mida tahtis .. inimesed räägivad temast .. sest muud põhjust seal olla ei saa kui mingisugune tähelepanuvajadus.. sellise kehakaalu juures kaotada ainult 4kg aastaga ...no mis asja ...
Martin