Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 05:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 21.11.2013 22:45 
Kasutaja avatar

Uudisest võid arvata et lõi ajateenijast seerut, kindel ei või muidugi olla.
Aga viimase aja uudiseid jälgides tundub et ajateenistuses saab oma elu väga kiirelt väga keeruliseks teha.
Praeguse aja noored nagu üldse ei mõtle...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 22:50 

Luik kirjutas:
http://www.postimees.ee/2605508/ajateenijal-lasub-suudistus-ulema-loomises

12 aastat võib kukkuda, päris hea

Äratõusnud ja võimuhulluse käes vaevleva seersandi lapiti seadmine on ikka hullem kui mingi vägistamine vms... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 22:54 
Kasutaja avatar

LillaOpel kirjutas:
Na nii... Hetkel vahipatis siis alates oktoobrist.

elu suht lebo... Jaoülemad ja,kaader enamvähem ok kui välja arvta ryhmaülem kes peast ikka täielik ,,sõjaväelane,, on ning arvab et me kõik oleme siia vabast tahtest tulnud.
hetke saavutus see et suutsin esimesel pikemal rännakul männiku metsavahel parema põlve tuksi keerata... Ytlesin kaadrile et ei kannata seista enam jalapeal aga sunniti... Nyyd olen reziimil r1 ning diagnoos meniski fraktuur. Ei teagi kas opile minek. Eluaeg sporti teinud(jalgpallur) ja kordagi pole probleeme olnud.

eks paistab mis elu toob

+1... läks samamoodi menisk ning mängin jalgpalli.

Kuna ma ennast seal lõigata ei lasknud ning jonnisin sain lõpuks Toomas Teini jutule. Tegi mu korda ning nüüd peale 2 a pausi hakkasin vaikselt uuesti mängima. Minu õnnetuseks juhtus põlvetrauma jaanuaris, välja sain aprillis ja noa alla läksin alles septembris. Selle aja jooksul oli suutnud haige jala lihas nö. " närbuda " ja pidin hakkama vaikselt üldse ühte jalga " taastama " .. kiirelt noa alla saad siis mängis suhteliselt ruttu uuesti kuid see menisk jääb kummitama.. on ka " halbu " päevi kus on suhteliselt ebamugav käia.. ei midagi valusat.. lihtsalt tunned et kuidagi naljakas on põlv kuid enamuse ajast ei mäletagi et selle põlvega opil oleks käinud. Aga peale oppi karkudel olles 2 nädalat lõpuks viskas juba kopa ette ja tundus et trepist ei saagi kunagi alla ja ei hakkagi kunagi normaalselt käima.. kõik läks siiski hästi

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 22:59 
Kasutaja avatar

Tapmise eest saab 6 aastat tsiviilis ja mingit ennastäis jobi lüüa saab võib 12 aastat saada?
Nagu ma siit teemast lugenud olen , siis päris palju on selliseid "seerusi" ja muid sõjardeid kellele võim noorte üle on pähe hakanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 23:04 
Kasutaja avatar

Ülem on ülem. Samamoodi ei lähe sa ka enda ülemusele pasunasse andma, kui ta sul teha midagi käsib. Kuradi huvitav mõttemaailm on ikka siin inimestel. Ego ja uhkus on nii suur, imestan, et teie kupeebemmidesse se ära mahub üldse. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 23:10 
Kasutaja avatar

No sellepärast mul A8 ongi , vaevu mahub naine autosse ära kui ma oma täies hiilguses autosse istun.
Üks asi on tööl olles töökohustusi täita mille eest sulle makstakse.
Kaitseväes pead niisama mingi sõjardi mölinat kuulama ja tema pillijärgi tantsima.
Ma olen kahe käega poolt , et see nali ükskord vabatahtlik oleks.
Julgen kõva häälega väita , et 10-nest inimesest 2 võibolla läheksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2013 23:54 
Kasutaja avatar

LillaOpel kirjutas:
Na nii... Hetkel vahipatis siis alates oktoobrist.

elu suht lebo... Jaoülemad ja,kaader enamvähem ok kui välja arvta ryhmaülem kes peast ikka täielik ,,sõjaväelane,, on ning arvab et me kõik oleme siia vabast tahtest tulnud.
hetke saavutus see et suutsin esimesel pikemal rännakul männiku metsavahel parema põlve tuksi keerata... Ytlesin kaadrile et ei kannata seista enam jalapeal aga sunniti... Nyyd olen reziimil r1 ning diagnoos meniski fraktuur. Ei teagi kas opile minek. Eluaeg sporti teinud(jalgpallur) ja kordagi pole probleeme olnud.

eks paistab mis elu toob

Kes rühmaülem on? Ega mitte Pau ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 02:27 

Palm. kirjutas:
Ülem on ülem. Samamoodi ei lähe sa ka enda ülemusele pasunasse andma, kui ta sul teha midagi käsib. Kuradi huvitav mõttemaailm on ikka siin inimestel. Ego ja uhkus on nii suur, imestan, et teie kupeebemmidesse se ära mahub üldse. :kill

Tsiviilis peaksid toime panema grupiviisilise ründamise, et saada 3a. Tsiviilis on sul samuti võimalik valida kas kõnnid minema, kui "ülemus" sind alandab, või korrigeerid lõua külge kinnitatud hammaste arvu.

Ajateenistusse pannakse sind kohustuslikus korras tõusiku alluvaks ja minema kõndimise võimalust ei ole. Välja teenitud lõuaringi eest saad 12a :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 02:49 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Palm. kirjutas:

Tsiviilis peaksid toime panema grupiviisilise ründamise, et saada 3a. Tsiviilis on sul samuti võimalik valida kas kõnnid minema, kui "ülemus" sind alandab, või korrigeerid lõua külge kinnitatud hammaste arvu.

Ajateenistusse pannakse sind kohustuslikus korras tõusiku alluvaks ja minema kõndimise võimalust ei ole. Välja teenitud lõuaringi eest saad 12a :kill

Jap, et iga jaldaa ei kukuks oma jäsemetega võimlema ajateenistuses. Oleks aasta lagi karistus siis usun, et ajakirjandus kõneleks nendest haakidest tihedamini.

Tegelt üldse suht mõtlematu minna ja äsada, kui nii närviahv siis on jällegi arstliku komisjoni tegemata töö :think

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 02:56 

Tallinna komisjonis käib töö küll jumala pohhuilt. Tehakse jooned alla variantidele, ilma sind uurimata. Mõõdeti ainult vererõhku ning selle põhjal täitis arst sujuvalt pea kaks lehekülge täiesti sellest sõltumatut infot tervisliku seisundi kohta. Ei tea jah, miks nii paljud vigaseks jäävad seal mängusõjas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 08:47 

Palm. kirjutas:

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 08:50 

Aular kirjutas:
No sellepärast mul A8 ongi , vaevu mahub naine autosse ära kui ma oma täies hiilguses autosse istun.
Kaitseväes pead niisama mingi sõjardi mölinat kuulama ja tema pillijärgi tantsima.

Kaitseväes sa täidad kodanikukohustust! Täidad põhiseadust mitte niisama ei kuula nö sõjardi mölinat. Ja üldjuhul on mees ise selles süüdi, kui tema kallal liiga palju võetakse, st mees töötab süsteemile täiega vastu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 08:54 
Kasutaja avatar

birgo99 kirjutas:
Aular kirjutas:

Kaitseväes sa täidad kodanikukohustust! Täidad põhiseadust mitte niisama ei kuula nö sõjardi mölinat. Ja üldjuhul on mees ise selles süüdi, kui tema kallal liiga palju võetakse, st mees töötab süsteemile täiega vastu!

No päris nii ka ei saa mõelda, et igakord on inimene ise süüdi.
Mõni ongi selline kondine oivik , kes ei saagi hakkama ja see tähendab siis seda , et ta töötab süsteemile vastu?
Ja see põhiseadus võib mu assi kissida, te pole siiani suutnud mind ümber veenda , et kaitsevägi vajalik oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 09:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Ääremärkuse korras: alati ei ole 100:0 või 0:100 variant.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2013 09:44 
Kasutaja avatar

Üldiselt n****takse neid kes ise n****vad. Nii lihtne see ongi. Mõni oivik ei viruta sul ülemale vastu lõugu aular.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis