Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 22.09.2010 07:09 
Kasutaja avatar

sleepydog kirjutas:
Töökaaslane sööb närvid nii ära...... Täna üritaski selgeks teha seda teemat, et tal on tehasest tulnud sidur alles, sest sidur kestab korralikult sõites oma 600 000 km vabalt ära

"Aita" sidur ntx läbi kärsatada ja jutt muutub :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 07:28 

ta käis just diagnostikas... ta on igaks juhuks ära vahetanud käimari, tagasilla, roolivõimu, ning jahutusvedeliku... vahetas ka sisemised rooliotsad, mis polnud üldse läbi aga mine sa tea... aga lambdasid vahetas ainult ühe, et teine pidi veel mingit moodi töötama. Ja siiani ei saa aru, et kuidas saab mitu kuud ühele ja samale isikule (mulle) rääkida oma bmw'st... (ühel päeval oli töö juures suure tuulega plastikkastid auto peale kukkunud ja siis pidin terve päeva kuulama hädaldamist, et mis nüüd saab ja mis nüüd kodus vanematele räägib... Laomehed ja firma oli süüdi, et kastid ta auto uksele pisikese mõlgi tegid, kuigi ise parkis täiesti vale koha peal. Ütleme nii, et igav mul pole aga vahest ajab s*ta nii keema..... olen ammu mõelnud, et peaksin ta ütluste kohta päevikut pidama hakkama :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 08:55 
Kasutaja avatar

Kooliarst tunnistas haigeks mind :kill jumal tänatud, ei viitsikski täna kella 18.50'ni koolis olla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 09:40 
Kasutaja avatar

str.or enam ei ründa rebast :D

saab tärni tagasi panna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 09:43 

Töökaaslased ja autod, oi see on valus teema :D Täna tuleb ilmselt ränk päev rehvide teemal, sest üks naine juba otsib netist talverehve ja ma olen paar korda suutnud talle sobivaid mõõte ette öelda, mis tal ununevad. Suitsule lähen siis arvatavasti saan jälle paar kommentaari ikka kui kallis mõõt minu autol on ja parem oleks sidruniga vms sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:22 

Hydration kirjutas:
Kuna nädalavahetusel (reedel) kadus ära mu telefon, siis sai laupäeval poest uus toodud ja EMT -ist uus kaar võetud, siis nüüd EILE kadus mul ka see uus telefon rsk ära.. :ouh :kill

kas viga on tõesti minu hoolikuses? ! :D

lisaks on mul tunne, et ma olen naisega ka nüüd millegipärast tülis.. :bs

Mul ei ole enam sõnu, eilsega kadus kolmas telefon ja nüüd on jokk..aitab, enam pidudel ei käi.
Kurat ma pole elujooksul pm mitte ühtegi asja kaodanud, mis toimub??!?!?!?!
Lisaks sellele olen täna ka natuke näost räsitud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:48 

kaabakaz kirjutas:
No öelge siis midagi :think
Ma vahest ikka ütlen, et opel on pellar ja keegi ei tule mulle kurtma, kui uhket läiget ta opeli tagumise tiiva ülemine serv omab.
Ja kui kunagi keegi peaks tulema, siis soovitan ennem kuusakoskisse viia, kui ära roostetab.

tule vaata kui ilusti läigib, võrreldes selle pemmi roimaga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 10:54 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
mis teha..kas minna proovima ametikõrgkooli õppimist või mitte ? logistika insener huvitab

Kui eriala juba konkreetselt iseennast huvitab, siis on pool võitu olemas. Mõtle ainult peas läbi, kas on viitsimist/tahtmist/võimalust/oskusi õppida valitud eriala

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 11:53 
Kasutaja avatar

sleepydog kirjutas:
Töökaaslane sööb närvid nii ära...... iga päev ajab suust sellist teemat välja, et tahaks kangesti teada, et äkki on siin mingi tegelane, kelle jutt ja ütlused on kohe eriti silmapaistvad. omab ta 2,8l e36'te ja on oma autost nii vaimustatud, et naera puruks... tal on parim bemm tuttavate seas, kõigil teistel on rondid autod.Pealegi pole parimat autot, kui bemm. Sellise mootoriga ostis just selleks, et see läheb hästi edasi. Ise sõidab maanteel max 80 km/h (mainis: vedas, et politsei trahvi ei teinud kiiruseületuse pärast. sõitis 100 alas 65'ga õnneks) Veel on seletanud, etta autol on kõik osad originaalid. Keegi pole kunagi vahetanud ei sidurit, pidurikettaid jne jne (95 a. auto kohta hästi säilinud isend raudselt). Auto läbisõit on RAUDSELT kerimata, sest saksast tulnud auto ja seetõttu ka ideaalses korras. Põõrdeid ta ei lase üle 2000rpm'i eriti, sest muidu võib katalüsaator läbi minna, ikkagi 2 tk'i neid. Linnas sõidab üldse nii, et pöörded on 1000rpm piiri peal, siis läheb vähem kütust. Linnas saab isegi alla 8 sajale hakkama kompuutri järgi... Siis üritas mulle selgeks teha, et kui autol pöörded korra piirajasse lasta, siis peale seda pole mootoriga enam midagi peale hakata. Täna üritaski selgeks teha seda teemat, et tal on tehasest tulnud sidur alles, sest sidur kestab korralikult sõites oma 600 000 km vabalt ära (ehk siis tema jutu järgi on nii pikk auto eluiga) kuna ta isa kes oli 92. aastal ostnud omale 80'nda aasta diiselmersu ja ka sellel on kõik alles nii heas korras, et isa sõidab originaalsiduriga veel ringi (läbisõit oli üle 300 000km)...
Taolist jama kuulen päevast päeva juba mitu kuud.... ei tea kas nutta v. naerda.... :waah

suure maanteesõidu osakaaluga kestab sidur kindlasti 300 tuhat kui mitte rohkem normaalsel autol. Ülejäänud jutu sisu näeb pigem välja nagu spetsjomm sinu ärritamiseks mõeldud tekst :D ei usu et reaalselt keegi nii elakski :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 12:00 
Kasutaja avatar

vw transporter T4 2.5 TDI, läbisõitu pea 600 000km ja sidur pole mitteüht kulumismärki näidanud, küll aga sai survelaager vahetatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 13:12 
Kasutaja avatar

lohh kirjutas:
vw transporter T4 2.5 TDI, läbisõitu pea 600 000km ja sidur pole mitteüht kulumismärki näidanud, küll aga sai survelaager vahetatud.

survelaager on siiski osa sidurist ju 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 13:52 
Kasutaja avatar

S'ta ajab keema see uudis/idee. http://www.tallinnapostimees.ee/?id=316291

Lõngadele ja muidu jobudele tehakse küll mingi rada ja huinjaa aga autospordi jaoks soodsasse kohta ei võinud rada teha? Halavad et palju müra jne bla bla. Kasvatavad siin ainult järgmist generatsiooni lõngasid ja s'ttpükse ning loodavad inimesi surnuks laulda enda totrustega ja see viib meid tõesti 5 rikkama riigi hulka(ei ma ei väida et mingi ringrada viiks aga saate aru küll). Ma ei saa aru miks autosporti ei toeta sellisel viisil sest tõsine vajadus on korraliku kompleksi järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 13:53 

to l6vikuningas -

Hõimlase töökaaslane ka samasugune aga ainult Audi peal. Selliseid ikka vahest leidub.

G2rry -

Rahu, mille pärast niiväga ärrituda? Jutu põhjal tunduks, et oled samasugune nagu enesekirjeldatud tegelane aga ainult teise ala peal.
Pole nad ju rahagi saanud. Projekte võid kirjutada kui palju tahad ega see garanteeri asja teoks saamist.

Sama teema ka ida-poole tehtava motokompleksiga.
Sauga ju nüüd vaikselt edeneb?

Viimati muutis jazz, 22.09.2010 14:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 13:57 
Kasutaja avatar

G2rry kirjutas:
S'ta ajab keema see uudis/idee. http://www.tallinnapostimees.ee/?id=316291

Lõngadele ja muidu jobudele tehakse küll mingi rada ja huinjaa aga autospordi jaoks soodsasse kohta ei võinud rada teha? Halavad et palju müra jne bla bla. Kasvatavad siin ainult järgmist generatsiooni lõngasid ja s'ttpükse ning loodavad inimesi surnuks laulda enda totrustega ja see viib meid tõesti 5 rikkama riigi hulka(ei ma ei väida et mingi ringrada viiks aga saate aru küll). Ma ei saa aru miks autosporti ei toeta sellisel viisil sest tõsine vajadus on korraliku kompleksi järgi.

vaata- sport on tervislik eluviis ja seda tulebki toetada. autosport (autoga palju liikumine) soosib vaid suure per*e kasvu ja selliste jaoks ongi pärast vaja ka normaalse spordi keskust, kus oma rasvad maha saaks tallata, kui iseendale oled teadvustanud, et sured südame rasvumise tõttu. Mida rohkem takistada ja karistada autoga kihutamist seda rohkem saadakse aru, et see pole normaalne. Mida rohkem soosid tervisesporti (ehitad uusi ja HUVITAVAID võimalusi ja reklaamid neid) seda suurem on lootus, et mõne tervisest hoolija jälle EV juurde saab. Mida rohkem on terveid ja sportlikke inimesi, seda rohkem (ja kaueb- vanuseliselt) suudavad nad kvaliteetselt tööd teha. Mida rohkem tööd tehakse, seda rohkem saab riik raha. Mida rohkem saab riik raha, seda kiiremini jõuab 5 rikkama riigi hulka.

Simple as that :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 14:15 

Siller kirjutas:
Eile öösel sai alustatud sünnipäeva pidamisega ning täna läheb edasi.

Kuid selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, mismoodi SE PC Suitest vaadata tel nreid?
Telefoni taga ei ole, kuid viimati tõmbasin kontaktid telefoni pealt pc suite, isegi näitab, et copy on olemas, niipalju kontakte jne, kuid vaadata ei lase.
On kellelgi sama probleem olnud ning ka sellele lahenduse leidnud?

Ma sain selle faili lahti mingi windowsi kontakti haldamise programmiga mis luges Vcard faile e. siis virtual card

ajaa "address book" on selle progre nimi ja leiad startmenüüst accsessories kui win XP-d kasutad

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis