Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 00:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 07.03.2013 13:26 
Kasutaja avatar

juhtus see, et peterburi maanteel mingi ML jeep numbriga 111EEE proovis kiirust aga mööda ei sõitnud.. kiirused mingi kuni 170 küll. või siis tegi oma rahvuspäraselt mingi "cool" videot kõrvalistuja.
sest juhi tag aoleva ukse akna peale oli tolmu sisse ilusti girillitsas kirjutatud slavik.

lisaks enne maardu lõiku savisaarest sõitsin ka mööda, ma ei saa aru miks ta nii viltune seal roolis oli.. ja kas tal load on üldse? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 13:39 
Kasutaja avatar

shortshifter kirjutas:
Lisaks ka kaaluteemale siis.Kunagi sai umbes poole aastaga 21 kilo alla võetud.Alguses on räigelt raske,aga kui selle elustiiliga ära harjuda,siis läheb juba suht lihtsalt ja loomulikult.

Surmaga pidi sama asi olema ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 13:54 
Kasutaja avatar

Mingi aeg võtsin kuu ajaga 10kg alla, seda siis toiduga. Nüüd käin 4x nädalas trennis, toitumine paigast ära ja teps mitte ei muutu mitte midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 14:10 
Kasutaja avatar

OliverV kirjutas:
lisaks enne maardu lõiku savisaarest sõitsin ka mööda, ma ei saa aru miks ta nii viltune seal roolis oli.. ja kas tal load on üldse? :D

Miks tal ei peaks, kas ta mitte viimast case ei võitnud tänu Sirgi abile? Aga jube aeglaselt sõidab jah nüüd, kanalis korduvalt mööda sõitnud. Iga kord vasakus reas ka peale kõige muu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 14:26 

torms kirjutas:
Mingi aeg võtsin kuu ajaga 10kg alla, seda siis toiduga. Nüüd käin 4x nädalas trennis, toitumine paigast ära ja teps mitte ei muutu mitte midagi.

Et käid 4x nädalas trennis ja trennist null kasu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 14:31 
Kasutaja avatar

Tundub nii jah. Söö pohuilt kõike ja pohui kellaajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 15:20 
Kasutaja avatar

Täna sai toodud uus pereliige ... 2009.a 2.0 diisel Mondeo universaal .. Päris mugav masin on peaks mainima ja 2,0 diisli kohta liigub üsna viisakalt edasi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 17:35 
Kasutaja avatar

spamBOT kirjutas:
Ma ei räägigi lihtsalt söömisest. Ma räägin õigest, tervislikust toitumisest. Sinu jutust tuli välja, et lahmi trenni teha nii, et pask püksis ja siis söö võileibu, pähkel kasvab mühinal.
Kui praegu ei tea, siis mõned õhtud netis surfamist ja peaks asjad selged olema, mis mida põhjustab ja kuidas keha töötab. Toitumine tuleb paika saada, muidu ei ole sellest rabelemisest mingit kasu. Ei ole vaja mingeid ajuvabasid imedieete, nagu naised teevad. Ennast vormis hoida on tegelikult nii lihtne, inimestel pole lihtsalt tahtejõudu. Kõik tahavad kohe tulemust näha ja löövad käega, sest kaalukaotamiseks vajalik defitsiidis elamine on alguses ikka korralik stress, aga kes siis seda tahab, oh ei. Aga mida mina spordist ja toitumisest tean, te tundute palju asjalikumad selles valdkonnas. :P Foorum pole ka vastav. Streetracer peabki burksi õllega lahendama.

Ka võileibu süües kasvab nn. pähkel! Tõsi, visalt, aga kasvab. Täpselt samamoodi hakkab ka kaal langema, kui toitumisharjumusi ei muuda ja võtad trenni lisaks - füüsiline koormus ja energiavajadus ju suurenevad. Tervislik toitumine my ass! Kui pead selleall silmas pelgalt kapsalehti, siis nende peal ei kasva mitte keegi. Burxi, pizzat ja kurat teab mida süües on samamoodi vägagi edukalt võimalik ennast väheke sitkemaks ajada - olen seda omal nahal kogenud.

Kaal kaaluks. 100000 korda olulisem on see, milline on peegelpilt ja mida näitab mõõdulint!

Seks kui selline soodutab kaalu langust vägagi hästi! Mul sõber on täitsa kõhnaks jäänud peale seda, kui ühe metsiku kiisuga koos hakkas elama..

Ma ütleks vabzee niimoodi, et 100% on toitumine ja 100% on trenn... Kui tahad kiiret tulemust, pead mõlemale valdkonnale keskenduma!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 17:44 

Kui tervislik toitumine on sinu jaoks kapsalehed, siis oled sa sama loll nagu need dieeditavad tibid.
Mõttetu vaidlus, oma lõbuks jõusaalis käite, siis pange aga. Kes muul tasemel spordiga tegelevad, saavad ehk aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 17:53 
Kasutaja avatar

spamBOT kirjutas:
Kui tervislik toitumine on sinu jaoks kapsalehed, siis oled sa sama loll nagu need dieeditavad tibid.
Mõttetu vaidlus, oma lõbuks jõusaalis käite, siis pange aga. Kes muul tasemel spordiga tegelevad, saavad ehk aru.

Olen ma väitnud, et mõtlesin tervisliku toitumise all ainult kapsalehti? :kill

Ole hea, seleta mulle ära, miks rämpstoiduga pole võimalik toitumist tasakaalus hoida...?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 18:01 

Toiduainete valiku ja tervisliku toitumise põhimõtteid on neli:
mitmekesisus
tasakaalustatus
mõõdukus
vajadusele vastavus

Üldiselt lõpetaks nüüd, seda juttu+ erinevaid taldrikureegleid, toitumispüramiide on hunnikutes igal pool.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 18:32 

Siin foorumis ei saa toitumisest isegi sissejuhatust ära teha ilma et mingi üksteise kallal nokkimine lahti ei läheks. See teema on väga lai ja toiduvalik sõltub eelkõige sellest mis on eesmärk. Vasvaid foorumeid kust asjalikku nõu saab on palju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 18:35 
Kasutaja avatar

Naljakas on see, et kui palju neid toitumisspetsialiste välja on tulnud, eriti kui vaadata söögiteemat, kus 98% lägaburgerist ainult elavadki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 20:07 

krss kirjutas:
ghozt kirjutas:
Aga mul läks 6 päevaga 93kg pealt 88kg peale. Tegin jõusaalitrenni ja sõin mingit jampsi ainult. :D
Ilmselgelt selline kaalulangus pole eriti tervislik, aga arvan, et lühiajaline (just ~1nädal) ei mõju tervisele katastroofiliselt veel.

Kuna ma olen seda õppinud, sai ülikooli ajal proovitud ka enda peal seda nn kõige tõhusamat kaalulangetusprogrammi. Nädalaga kadus 14kg, millest 3-4kg tuli varsti küll tagasi (vedelik, soolte sisu jms). Aga selliseid eksperimente ei soovita kunagi kellelgi kodus tegema hakata, isegi kui kusagilt juhised leiate, kuna see on tervisele ohtlik, peab pidevalt monitoorima veres igasuguseid näitajaid ja nende paigast minemisel lõpetama, samas lõpetamine on keeruline ja pikaajaline, mitte lihtsalt sööma hakkamine. Sellepärast nüüd ka usun, et sellised ulmekiired kaalulangetamised on võimalikud, aga need pole igaühele ja mitte niisama proovimiseks. Eesmärk on ju ikkagi elada kauem aktiivset elu, mitte kõhnumisega tervis p#rse keerata ja kogu järgneva elu mitmete terviseprobleemide käes vaevelda.

Ma tegin ka katsetamise eesmärgil. Samal ajal tegin ka jõusaali trenni ja lähtusin sellest, et kui trennis tunnen, et raskused langevad ja nõrkus tuleb, lõpetan koheselt ära. Seda ei juhtunud, mingit nõrka tunnet ei tekkinud. Ilmselgelt ei ole selline asi mõistlik, aga proovida tahtsin. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 20:26 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Naljakas on see, et kui palju neid toitumisspetsialiste välja on tulnud, eriti kui vaadata söögiteemat, kus 98% lägaburgerist ainult elavadki.

:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis