spamBOT kirjutas:
Ma ei räägigi lihtsalt söömisest. Ma räägin õigest, tervislikust toitumisest. Sinu jutust tuli välja, et lahmi trenni teha nii, et pask püksis ja siis söö võileibu, pähkel kasvab mühinal.
Kui praegu ei tea, siis mõned õhtud netis surfamist ja peaks asjad selged olema, mis mida põhjustab ja kuidas keha töötab.
Toitumine tuleb paika saada, muidu ei ole sellest rabelemisest mingit kasu. Ei ole vaja mingeid ajuvabasid imedieete, nagu naised teevad. Ennast vormis hoida on tegelikult nii lihtne, inimestel pole lihtsalt tahtejõudu. Kõik tahavad kohe tulemust näha ja löövad käega, sest kaalukaotamiseks vajalik defitsiidis elamine on alguses ikka korralik stress, aga kes siis seda tahab, oh ei. Aga mida mina spordist ja toitumisest tean, te tundute palju asjalikumad selles valdkonnas.

Foorum pole ka vastav. Streetracer peabki burksi õllega lahendama.
Ka võileibu süües kasvab nn. pähkel! Tõsi, visalt, aga kasvab. Täpselt samamoodi hakkab ka kaal langema, kui toitumisharjumusi ei muuda ja võtad trenni lisaks - füüsiline koormus ja energiavajadus ju suurenevad. Tervislik toitumine my ass! Kui pead selleall silmas pelgalt kapsalehti, siis nende peal ei kasva mitte keegi. Burxi, pizzat ja kurat teab mida süües on samamoodi vägagi edukalt võimalik ennast väheke sitkemaks ajada - olen seda omal nahal kogenud.
Kaal kaaluks. 100000 korda olulisem on see, milline on peegelpilt ja mida näitab mõõdulint!
Seks kui selline soodutab kaalu langust vägagi hästi! Mul sõber on täitsa kõhnaks jäänud peale seda, kui ühe metsiku kiisuga koos hakkas elama..
Ma ütleks vabzee niimoodi, et 100% on toitumine ja 100% on trenn... Kui tahad kiiret tulemust, pead mõlemale valdkonnale keskenduma!