kalle kirjutas:
Arvan ise et kui sõjaline konflikt tekib, siis heal juhul kogunemiskohtadesse läheb ehk heal juhul 1/3 Eesti KV läbinud vendadest. Ülejäänud kardavad, panevad kas välismaale, arvavad et suudavad ise hanguga oma peret kaitsta.
Ja selle 1/3 pärast kes sinna kohale tulekski, peavad kõik käima KV-s et kõik teemat oskaksid, ja kohale tuleksid need kes julgeksid. Isegi kui seda on ainult 1/3 meestest
Kummaline arusaamine elust ..
Aga seda sisendataksegi noortele patriotismuse viisnurga all, kel peale mamma/papa kedagi teist põhimõtteliselt veel pole.
Kui oma pere tekib ja vanusega ka maailmapilt justkui avardub, siis saad ka kunagi ise aru, KUI mõttetu asi on sõda, KUI tähtsad on su LAPSED, NAINE, PEREKOND ja sellega kaasnevad eluväärtused.
Seni kuni eluväärtused puuduvad, karjutakse koos NASHA ja sõditakse lihtsalt jeesuse lipu eest ... noh seda teevad ju põhimõtteliselt KÕIK riigid va USA, kes sõdib nafta ja poweri nimel

Oh ja sortsu eesti debiilikuid ka ikka usa kaenla all, kes viivad Afganistani RAHU

Mitte et sealne heroiini export poleks 13 aastaga 40 x kasvanud ja rahutused suurenenud, aga eesti poisid aitavad ikka sellele rõõmsalt kaasa, kleebivad sinimustvalge õlale ja kilkavad "rahust" maailmas ...
Tee mis tahad, ma pole mitte kunagi nõus minema kellegi vastu relvaga ja tina andma, et mu laps saaks selle üle uhke olla !
Minu lapsed ei vaja sellist tunnustust, et nende papa lasi kellegi maha mingite regiooni piiride pärast, nad vajavad isa ... mitte riigivalitsejate poolt peale rõhutud makse ja patriootlike tundeid !
Ja uskuge mind, teie lapsed armastavad teid hoolimata sellest, mis iba või võõrkeelt te suust välja ajate, nad sündisid alasti, seega ei koti neid ka teie moemaailma ajakirja esikaas, nad on siirad ükskõik millisel maalapil ...
TEIE (mõjutatav rahvas, kes allub "seerudele") olete need, kes need lapsed suunavad mingisse auku ja toodate uut sama saasta, kui see seerust "ülemus" on...
Päriselt ju mõelda on raske, klähvida aga oskab ka 1 kuune kutsikas, kes tegelikult on ka õpetatud oma mamma poolt oma pesa kaitsma