Yippi kirjutas:
Token kirjutas:
Töötad muidu CIAs, et tead nii täpselt väita(ei pea vastama, see oli rohkem retooriline küsimus)
Palmile soovin edu!!!
Nagu tänapäeval ei pea sõda pidamiseks püssiga rindel olema, piisab sellest kui "sõjamängu arvutis oskad mängida ja drooni juhtida, nii ei pea ka info jaoks just kodust välja minema.
Sa foorumit kasutada JUBA oskad, aga internetti veel vist nii väga mitte.
Sinu tõde piirdub kindlasti AK, Delfi ja sr.org -ga ?
http://www.globalresearch.ca/nato-and-c ... ia/5356391Edasi võid vabalt ise oma silmaringi netis avardada, otsingusõnadeks võid panna näiteks:
"truth about afganistan war", "al qaeda and CIA", jne

Nüüd kuskil tugitoolis istuva terrorismi vastase võitleja monitoril muidugi punane tuluke põleb, sai liiga palju propaganda vastaseid sõnu ühes postituses kasutatud

Mul kunagine klassivend on ka läbi käinud 6-7 missiooni ja tema ainukeseks vabanduseks ongi raha ... Ja loomulikult on ka tema sõdalane nii peast kui kehast, viimased paar aastat on ta aga alternatiive muu tööga otsinud ja tundub, et ongi hakkama saanud. JA rääkida ta sealsetest teemadest ei taha. Eluterve ... kes sedagi enam teab .. Minu tähelepanekute raames, mitte päris ..
Minu tõele juurde kuulub ka veel soov.ee muide
Kuid nüüd edasi teemast rääkides, siis see link mida sa jagad ning jutt, mida see sisaldab, pole ju kellegi poolt tõestatud, vaid põhimõtteliselt üks ühele kopitud "delfilaadsetest" portaalidest. Ehk siis MINU silmis bullshit.
Raha mis sealt saab, on kindlasti üks suur osa, kes sinna tikuvad. Kuigi ta ei ole teab mis summa välismaalt tööd otsivate inimeste palka võrreldes(Soome, Rootsi jms), kuid plussiks on see, et kulutused on kordades väiksemad. Alkoholi seal ei saa poest osta(va. 0% õlu), suits on odavam, söögi, elamise peale kuluv on minimaalne. Nii jääb siis kokkuvõttes rohkem kätte(kui muidugi soovitakse raha koguda, muidugi on võimalik kõik ka tuulde lasta)
Miks käinud sellest rääkida ei taha? Miks peaks? Seal ei toimugi midagi NII märkimisväärset.
Ja no oleme ausad, SINA pole küll inimene, kes otsustaks kui eluterve üks või teine inimene on. Seda siis foorumites või kus iganes