Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 24.11.2013 23:52 

K-1 kirjutas:
Token kirjutas:
Seersandi ametikoht keskeltläbi 2700 euri kuus

Seersant pole ametikoht, skautidel on enamasti n-seerud/seerud jaos KP vöi TT peal. Jaoülema kohustustes ikka veebel vöi leitnant.

Jah seersant pole ametikoht, seersant on auaste. Lihtsalt niimoodi saab öelda. Missioonil olevad sõdurid jagunevad ENAMASTI: kapral-tt/kp abi, seersant-tt/kp/soomukipaar/meedik, veebel-jaoülem/rühmavanem, leitnant-rühmaülem

See siis tavakoosseis, sinna juurde kuulub veel igasugu teisi pudinaid.
Tegelt kõik see jutt ja rohkemgi veel on usutavasti netist ka leitav...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 15:04 

elx kirjutas:
Palju need siis välismissioonil raha teenivad, et oma eludega riskivad?

Teenib normaalselt, et ära elada ning veidi kõrvalegi panna.
Välismissioonidel viibivad Eesti sõdurid riskivad oma eludega sama palju kui tavainimesed oma tavaelus.
See on sõduritele samasugune töö ja lisaraha teenimise võimalus nagu noortele kes teenivad Soomes, Rootsis jne... võõrriikides kõrgemat palka kui Eestis. Ka Soomes ehitusel töötades teenid sa võõrast riiki ning surma võid saada igalpool. Selleks ei pea olema sõdur kes sõdib võõral maal. Näide elust enesest:
Sõber ja hea kamraad n-veebel Martin Tiik (olgu muld talle kerge) kes käis missioonidel nii Iraagis kui Afganistaanis kokku kuuel korral, ei saanud kaltsupeadega võideldes ühtegi kriimustust. Tuli koju puhkusele ja sai surma liiklusõnnetuses kus vastutuleva veoauto rehv purunes, kaldus vastassuuna vööndisse ja viis noore mehe hauda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 15:14 

Hol4 kirjutas:

Sinusugune sitakott, ei vääri küll neid mehi isegi mainima. Ise pole välismisioonil käinud, aga austus nende meeste vastu. Ja sinu kirjapilt, no anna andeks.

No ei ole ega tule mul eales okupantide vastu austust, ei seda omade ega võõraste puhul :(
Kui oopiumi põldude valvamine ja ekspordi turvamine, droonidega sõjamängimine ja võõral maal rohkem tsiviilisikute, kui ettekujuteldavate terroristide killimine on tänapäeval "rahu toomine", siis minu pärast võiks kõik okupandid sinna maale oma elu jättagi.
Al Qaeda on loodud CIA poolt ju, kelle vastu nad aastaid kujuteldavat sõda on mänginud ja täna varustab US just oma loodud üksust süürias relvadega jne:

Olete te endilt üldse küsinud ja analüüsinud, MIS ja MIKS seal toimub ?

Bin Ladeni teema on muidugi kõige huvitavam US poolt loodud muinasjutt.
Paar valet ka, mis rahvale IGA päev pähe määritakse:
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fivelies.html

Kahju on ainult nedest lastest, kelle nad on eelnevalt valmis siginud teadmisega, et nood saavad potensiaalseteks orbudeks selle yankistani "rahu" nimel !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 15:50 
Kasutaja avatar

Kas ka kohalik Afganistani politsei ja armee liigitub sinu arvates siis okupantide ja mõrvarite alla?
Tundub, et oled üks neist delfi kommentaariumi kangelastest, kes sõdureid aina kirub ning vigastuse/surma korral ainult parastab. :rokib

Kõva mees, mis muud. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 18:30 

Yippi kirjutas:

Al Qaeda on loodud CIA poolt ju, kelle vastu nad aastaid kujuteldavat sõda on mänginud ja täna varustab US just oma loodud üksust süürias relvadega jne:

Töötad muidu CIAs, et tead nii täpselt väita(ei pea vastama, see oli rohkem retooriline küsimus)

Palmile soovin edu!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 18:35 

Miks sa palmile edu soovid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 19:21 

Token kirjutas:
Töötad muidu CIAs, et tead nii täpselt väita(ei pea vastama, see oli rohkem retooriline küsimus)

Palmile soovin edu!!!

Nagu tänapäeval ei pea sõda pidamiseks püssiga rindel olema, piisab sellest kui "sõjamängu arvutis oskad mängida ja drooni juhtida, nii ei pea ka info jaoks just kodust välja minema.

Sa foorumit kasutada JUBA oskad, aga internetti veel vist nii väga mitte.
Sinu tõde piirdub kindlasti AK, Delfi ja sr.org -ga ?

http://www.globalresearch.ca/nato-and-c ... ia/5356391

Edasi võid vabalt ise oma silmaringi netis avardada, otsingusõnadeks võid panna näiteks:
"truth about afganistan war", "al qaeda and CIA", jne ;) Nüüd kuskil tugitoolis istuva terrorismi vastase võitleja monitoril muidugi punane tuluke põleb, sai liiga palju propaganda vastaseid sõnu ühes postituses kasutatud :D

Mul kunagine klassivend on ka läbi käinud 6-7 missiooni ja tema ainukeseks vabanduseks ongi raha ... Ja loomulikult on ka tema sõdalane nii peast kui kehast, viimased paar aastat on ta aga alternatiive muu tööga otsinud ja tundub, et ongi hakkama saanud. JA rääkida ta sealsetest teemadest ei taha. Eluterve ... kes sedagi enam teab .. Minu tähelepanekute raames, mitte päris ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 20:50 
Kasutaja avatar

Mul ka mõned tuttavad on/olid afgaanis. Kui küsida , et mitu venda maha last oled , siis tuleb vastus , et neil keelatud sellest rääkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 20:59 

Yippi kirjutas:
Token kirjutas:

Palmile soovin edu!!!

Nagu tänapäeval ei pea sõda pidamiseks püssiga rindel olema, piisab sellest kui "sõjamängu arvutis oskad mängida ja drooni juhtida, nii ei pea ka info jaoks just kodust välja minema.

Sa foorumit kasutada JUBA oskad, aga internetti veel vist nii väga mitte.
Sinu tõde piirdub kindlasti AK, Delfi ja sr.org -ga ?

http://www.globalresearch.ca/nato-and-c ... ia/5356391

Edasi võid vabalt ise oma silmaringi netis avardada, otsingusõnadeks võid panna näiteks:
"truth about afganistan war", "al qaeda and CIA", jne ;) Nüüd kuskil tugitoolis istuva terrorismi vastase võitleja monitoril muidugi punane tuluke põleb, sai liiga palju propaganda vastaseid sõnu ühes postituses kasutatud :D

Mul kunagine klassivend on ka läbi käinud 6-7 missiooni ja tema ainukeseks vabanduseks ongi raha ... Ja loomulikult on ka tema sõdalane nii peast kui kehast, viimased paar aastat on ta aga alternatiive muu tööga otsinud ja tundub, et ongi hakkama saanud. JA rääkida ta sealsetest teemadest ei taha. Eluterve ... kes sedagi enam teab .. Minu tähelepanekute raames, mitte päris ..

Minu tõele juurde kuulub ka veel soov.ee muide
Kuid nüüd edasi teemast rääkides, siis see link mida sa jagad ning jutt, mida see sisaldab, pole ju kellegi poolt tõestatud, vaid põhimõtteliselt üks ühele kopitud "delfilaadsetest" portaalidest. Ehk siis MINU silmis bullshit.

Raha mis sealt saab, on kindlasti üks suur osa, kes sinna tikuvad. Kuigi ta ei ole teab mis summa välismaalt tööd otsivate inimeste palka võrreldes(Soome, Rootsi jms), kuid plussiks on see, et kulutused on kordades väiksemad. Alkoholi seal ei saa poest osta(va. 0% õlu), suits on odavam, söögi, elamise peale kuluv on minimaalne. Nii jääb siis kokkuvõttes rohkem kätte(kui muidugi soovitakse raha koguda, muidugi on võimalik kõik ka tuulde lasta)
Miks käinud sellest rääkida ei taha? Miks peaks? Seal ei toimugi midagi NII märkimisväärset.
Ja no oleme ausad, SINA pole küll inimene, kes otsustaks kui eluterve üks või teine inimene on. Seda siis foorumites või kus iganes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:01 

Mingite vandenõuteoreetikute häma on ka tark uskuda ja tõese informatsioonina võtta ju.

Ei poolda kumbagi poolt hetkel, täit tõde teab vaid...ma ei teagi kes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:26 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Mul ka mõned tuttavad on/olid afgaanis. Kui küsida , et mitu venda maha last oled , siis tuleb vastus , et neil keelatud sellest rääkida.

See on küll jamajutt, pigem pole neil lihtsalt midagi rääkida ja teevad ennast lihtsalt huvitavaks :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 21:45 

Ega sõdur muud ei oskagi teha, kui käsku täita, seepärast ka "soome/rootsi" pole nende jaoks koht, kus rahus elada, mida nad nagunii ei oska.

Her Palm, me ei pea miskisest vandenõust siin rääkima, kui US raiskab pool oma eelarvest sõdadele, riigi sisekaitsele jne.
OMA rahval on meditsiin kättesaamatu ja riik on pankrotis. Nafta ja oopium on veel teemad, mis riiki jalul hoiavad ja seda saab kust ?
US on selles mõttes targalt arenenud NATO teemalise klanniga, oma kahuriliha ei pea enam nii palju selle sodi eest sõdalasse saatma.

Sõdur on lihtinimese mõistes raha eest äraostetud, poliitmängude hüpiknukk, kelle niite tiritakse valgest majast !

Aga klippe ka, kuidas Iraaki "rahu viidi" humveega ntx :D

http://youtu.be/eZf-zmdrvhI

Oh ja neid selleklipiga lugusi on terve nett täis. Palm hakka nüüd sellisele rahu viimisele õigustavat propagandat tegema !

Oh ja kaasaegne rahuklipp ka:

http://youtu.be/IThkF9lpzyk

Ja minu poolt lõpetuseks siia:
Minu arvates on kõik missiooni sõdurid sarnaselt ajupestud jehhoova tunnistajatega. Lihtsalt on ÜKS karp, mislles ongi nende elu ja kõik muu sellega kaasnev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2013 22:22 
Kasutaja avatar

Palm. kirjutas:
Aular kirjutas:

See on küll jamajutt, pigem pole neil lihtsalt midagi rääkida ja teevad ennast lihtsalt huvitavaks :beer

Ega olukordi kus sa saad loendada väga ei olegi. Sellised 1vs1 olukorrad on olematud ja kui pannakse mingi kaugtuli siis kes see ikka loendada näeb... Ma ka olen paarilt tuttavalt küsinud siis nemad vastavad, et ei kujuta ettegi. Üks kui käis siis ütles, et nägi paar korda ainult rätipead ja paar pauku miinipildujast.

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 00:13 
Kasutaja avatar

Kunagi aastaid tagasi trehvasin vanas wimbeldonis õlut juues peale mingile poliitikute miitingule. Prohvet Pricilla(olgu muld talle kerge) karjus ja räuskas nagu ratta peal kuidas kõik mis meil toimub on kellegi salasepitsused jne. Täpselt ei mäletagi keda ta süüdistas- juute, ameeriklasi, vabamüürlasi. Vahet ei olegi.
Järsku tekkis selline tunne nagu oleksin täis. No pole võimalik, et ma kaine peaga näen mingit hullu vanamoori suhteliselt viisakas õllekas päisepäeva ajal oma ilmutusi hüsteeriliselt kuulutamas.
yippi meenutab minule seda sama veidrat tädi, kes igal pool ja igal võimalusel oma tõde ja nägemusi kuulutas.
Pricilla oli kusjuures legendaarne tädi. Tuli ikka tänaval ligi ja ütles mida ta asjast arvas. Yppi on siin foorumis varsti sama legendaarne.
Samas ei kottinud see tema tõde mitte kedagi. Mida sa ikka hulluga keset tänavat teed. Katsusid ikka eemale hoida.
Samas mõned inimesed ikka mäletavad teda. Vaevalt ta soovis, et teda sellise veidrikuna meenutatakse. Aegajalt võiks inimesed mõelda, mida nad siia maailma endast maha jätavad. Ja kas üldse midagi neist maha jääb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 18:57 

Mind. Blown.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis