Mina sooviks siin kohal tervitada ühte vahtralehega Subaru Legacy omaniku,

Illustratiivne pilt
ühesõnaga sõidan mina oma sõitmisi Pärnu mnt 139 hoovis, just PPA, Veho Eesti, Lincona ning Skypark´i vahet kui minu ees Lincona parklas sõidab aeglasemalt üks eelpool näidatud masin suure ehtiva vahtralehega tagaklaasil kaldudes õrnalt paremale (mõtlesin et ju otsib mdiagi ja jääb sinna siis oma otsimist mõtlema)
Järsku ilma suunata ümberpööre ei mingit vihjet et ta sellist manöövrit tegema hakkab...
lasin siis törtsu signaali ning ning küsisin käega

mille peale üks kas vähe rohkem pikali sõiduasendis või lühemat kasvu noormees näitab tuimalt vastu rahvusvahelises keeles et käi p***i... kohe mitte ei meeldinud selline lüke.. pidurit .. tagurpidi käik ning hakkasin siis tema sõidu suunas talle järgi sõitma, et küsida kas olin talle liiga teinud või miks mind selle rahvusvahelise viipemärgiga kostitati..
Uimerdas ja töllerdas täpselt keset teed nii, et kõrvale ma talle põigata ei saanud raev peas nagu kasvab seda enam... kuniks siis Beebikeskuse ja Lincona vahelise koha peal tõmmati täpselt samamoodi veidi paremale ja jällegi ei kuskilt vasak pööre ... ja tõmmati kuhugi autode vahele ära.. polnud aega tegeleda sellise tegelinskiga...
Koguseda jama siia kirjutanud poleks kui see õli oleks käega viibanud " sorry " ... kuradi sõrmekangelane
Martin