RustyZ kirjutas:
Ära aja iba. Vägagi tõsi on see, et kui veel paar aastat tagasi sbk ajal vaba aega ei olnudki (kirejade järgi muidugi oli) ja pidi ka õhtuti jooksma roomama ronima sõpra mäkke tassima siis nüüd ei pea vabal ajal midagi tegema. Enamasti hakkab vaba aeg kell viis vms. Vahel on nn reservtunnid jh aga mitte nii palju.
Oled ise kooliajal tagakiusatud nüüdne kaadriseeru kes lõbu pärast ajateenijaid n*ssimas käib
Aga vaat' ei ole iba, on üpris värsked 11 kuud reaalset kogemust.
Tean, et Kirdes ja Lõunas on töesti vähe tänapäevasem suhtumine ja tänu nendele hauakaevajakaksikutele (kellega koos ma teenistust alustasin

) muutus ka elu Vahipataljonis märkimisväärselt sõdurisöbralikumaks. Minu lennu
vaba aeg SBK ajal, kui pühapäevad väljaarvata, oli hea käitumise eest paar korda nädalas pärast AKd 15min telefoniluba. Ülejäänud aeg oligi reservaeg, mis sisustati erinevate mõistust nüristavate tegevustega. Edaspidine teenistus oligi nii nagu ma ennem kirjutasin: Mets-LL-mets-LL...
Tänase seisuga tean väita, et olud on jällegi inimlikumaks muutunud. Kaadrirotatsioon omab suurt mõju iga pataljoni igapäevaelu korralduses.
Kiusanud mind keegi kuskil ei ole ja enda löbustamiseks eelistan muid tegevusi. Edaspidi vöid oma sellekohased väljaütlemised enda teada jätta. 11 kuud oli minujaoks enam kui piisav kokkupuude EKV'ga.