Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 22:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 30.12.2013 00:45 

Kondoomid ja plokk suitsu.

Sellest on siin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju räägitud, otsi ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 00:52 

spamBOT kirjutas:

Sellest on siin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju räägitud, otsi ise.

Oh aitäh. Sain hea vastuse vähemalt. Ei leia kahjuks korralikku listi. Aga eks ma googelda. Mõtlesin enda suurest rumalusest, et äkki leidub siin foorumis mõni abivalmis inimene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 00:54 

Wertus kirjutas:
Mõtlesin enda suurest rumalusest, et äkki leidub siin foorumis mõni abivalmis inimene.
Sorri, vale foorum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 01:27 
Kasutaja avatar

See, et esimene vastus oli negatiivne ja ta on juhtumisi BOT, ei tähenda, et siin pole abivalmis inimesi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 03:40 
Kasutaja avatar

Wertus kirjutas:
spamBOT kirjutas:

Oh aitäh. Sain hea vastuse vähemalt. Ei leia kahjuks korralikku listi. Aga eks ma googelda. Mõtlesin enda suurest rumalusest, et äkki leidub siin foorumis mõni abivalmis inimene.

Siin on ka neid liste tehtud. Sirvi sedasama teemat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 08:48 
Kasutaja avatar

oma kogemusest võin õelda mis mul vaja läks vb teistel ei lähe vaja.

torusall korralik(kas kiivrialla või paned kaela)
kindad millega saad lasta.
pealamp soovitavalt punasevalgusega
korralik nuga
ostsin ka ise endale camovärvid ,kuna need olid minujaoks mugavamad.

rohkem ei oska miski lisada,ise pead vaatama kuidas oma elu mugavaks teha.
sa lähed drillseeruks(autojuht) niiet metsas oled sa suhtvähe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 09:50 
Kasutaja avatar

Kirjutan ka siis, mõned asjad võivad korduda eelmistega.

- torusall
- spordimüts
- korralikud kindad, ntks töökindad millest pole kahju, mul olid mingid 7 eurosed, pidasid terve aja vastu.
- valgustuse, stopperiga, äratusega käekell.
- korralik led lamp
- multitool
- termostass
Lisaks oli mul veel korralik termopesu, kuna möödunud talvel istusime ka -20 metsas ning magasime bibi all.
Korralikud villased sokid tulevad ka kasuks, need "villased" mis sealt saab ei kõlvanud küll kuskile.
Üldiselt on nii, et enamus asjad saab sealt, lihtsalt oma elu mugavamaks tegemiseks võib osa asju ise osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 13:50 

ht99 kirjutas:

- torusall
- spordimüts
- korralikud kindad, ntks töökindad millest pole kahju, mul olid mingid 7 eurosed, pidasid terve aja vastu.
- korralik led lamp
- multitool
- termostass
Lisaks oli mul veel korralik termopesu, kuna möödunud talvel istusime ka -20 metsas ning magasime bibi all.
Korralikud villased sokid tulevad ka kasuks, need "villased" mis sealt saab ei kõlvanud küll kuskile.
Üldiselt on nii, et enamus asjad saab sealt, lihtsalt oma elu mugavamaks tegemiseks võib osa asju ise osta.

Kui ma peaks kunagi uuesti minema, mida õnneks ei juhtu :D Siis ma võtaks kaasa veel mingid asisemad talvesaapad, sest kui ikka päevi metsas -20ga oled hakkab see külm läbi varvaste päris hästi :) Lisaks veel gaasipriimuse. Selle piiritusega mängides saab tavaliselt sõda enne läbi, kui talvel söök soojaks läheb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 15:50 

birgo99 kirjutas:
ht99 kirjutas:

- torusall
- spordimüts
- korralik led lamp
- multitool
- termostass

Kui ma peaks kunagi uuesti minema, mida õnneks ei juhtu :D Siis ma võtaks kaasa veel mingid asisemad talvesaapad, sest kui ikka päevi metsas -20ga oled hakkab see külm läbi varvaste päris hästi :) Lisaks veel gaasipriimuse. Selle piiritusega mängides saab tavaliselt sõda enne läbi, kui talvel söök soojaks läheb :)

Ajateenijal enda talvesaapaid küll kanda ei lasta. Number suurem saabas villasre sokiga ja väga hea soe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 16:33 

Kas mitte mõni lehekülg tagasi ei soovitatud mingeid paremaid taktikalisi saapaid osta vms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 21:13 

Six-Fo kirjutas:
Kas mitte mõni lehekülg tagasi ei soovitatud mingeid paremaid taktikalisi saapaid osta vms?

No taktikasaapaid jah, aga viimane rääkis mingitest talvesaabastest ju :D

Kõik need taktikasaapad on suht analoogse voodriga. Villane v lihtsalt paks sokk on parim..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 22:37 
Kasutaja avatar

Talvel metsas oli kõige luksim olla kaitseväe kummikutega, viltsisud sees ja -25 kraadiga postil olla ei olnud probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 22:44 

Martpoiss kirjutas:
Talvel metsas oli kõige luksim olla kaitseväe kummikutega, viltsisud sees ja -25 kraadiga postil olla ei olnud probleem.

Aga siis leiab mingi noorem-srs, et võiks joosta mõned kilomeetrid, siis küll jama majas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 22:52 
Kasutaja avatar

Martpoiss kirjutas:

Niikaua kui ei liiguta on väga head. Paar kiiremat sammu ja villane sokk higist märg. Jube libedad on ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2013 01:12 
Kasutaja avatar

Tõnn kirjutas:
Martpoiss kirjutas:

Niikaua kui ei liiguta on väga head. Paar kiiremat sammu ja villane sokk higist märg. Jube libedad on ka.

Kummikud ja olid talvel head. Autoga sõites viskaid vildid armatuuripeale sooja ja hää...
Saapad küll paras saast. Ainus pluss et sai normaalselt kanda niiet nööre siduma ei pidanud. Lõpuks olid päris läbi teised, aga läksid uuele ringile siiski.

Kindlasti nutitelefon hädavajalik, näed ka mis maailmas toimub.

Brake cleaner ja wd40 talismani puhastamiseks. Abiks ka karukeel kui peaks miskit roostet vaja maha saada. Breik võtab kenasti mustuse lahti, mina ei viitsind tahma ja mustust õliga hõõruda, mõttetu. Breigiga puhtaks ja pärast sprei õli kenasti natuke väljapoole ja valmis. Nagunii talismani puhastus oli see et võtsid ta toolipeale laiali natuke hõõrusid ja .... ootasid kuni karjuti et ´´nüüd tuleb ära viia´´.
Mina õlitasin teda ikka ülivähe. Niiehknaa vedasid teda metsas niisama kaasa. Ja mida õlisem on seda paremini jäi igast saasta sinna külge. Ilma salveta ringi käisime ja töllasime toppisin salve auku ühe kaltsu et liiv sisse ei läheks, vähem puhastamist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis