Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 17:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 08.03.2012 18:25 
Kasutaja avatar

kui see 8kilo on sinu arvates mõnus hunnik klotsi, millega saab korraldada õdusa äraolemise ja mida antakse sisuliselt lennukite vaatamise eest, siis... jahm.

Viimati muutis tsett, 08.03.2012 18:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 18:29 

zum-zum-zummuti kirjutas:
jah, keegi teine peab tulema ja garanteerima, et lapsest kes pole vb teravaim pliiats karbis, teevad õpetajad koolis geeniuse ning kui nad seda ei suuda, siis mingu ja õppigu ülikoolis veel 5 aastat...

Milleks 5 aastat, lihtne ju valge tunnistusega edasi saata ja järgmine klass jukusid ette võtta - äkki joppab paremini...
http://www.maaleht.ee/news/uudised/eest ... d=56391250 Lihtsalt heietuseks, et kui paljudel ametitel veel sarnast stardiabi pakutakse? Muidugi on sellel omad piirangud, aga selgelt üks enim eeliseid pakkuv amet on siiski õpetaja oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 18:37 
Kasutaja avatar

aga kes sinna maale siis läheks? nõuka ajal vist suunati ja ka pakuti kortereid ja asju, et motiveerida rohkem.

ma ei saa aru sellest mõtteviisist stiilis mis-seal-siis-ära-ei-ole. mis see õpsitöö ikka on, kui jagu ei saa kirjutab valge tunnistuse. või politsei? istuvad päevad läbi seal oma škodas ja mõõdavad kiirust. või tuletõrje, no mida nad vinguvad jummalast mõnn ju- istud, mängid piljardit, tõstad kangi... palk jookseb, sest ega koguaeg ei põle midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 18:41 

Faking ei aja üldse närvi kui keevitad ja keevitad aga mitte ******* välja ei tule, mõtetud käkid ainult ... :uhoh :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 18:42 
Kasutaja avatar

Apelsin kirjutas:
Faking ei aja üldse närvi kui keevitad ja keevitad aga mitte ******* välja ei tule, mõtetud käkid ainult ... :uhoh :ouh

Siis on parem tinutama hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:00 

Tore päev oli , midagi muud ei juhtunudki .
Ah jaa, lilledel poes järel käies hommikul võtsid sinised minu kõrval sõitnud auto rajalt maha, kuna me koos kollasega ristmikule lendasime. (Kuigi loodan, et ta hoiatusega pääses või siis vähemalt vastu neile ütles, sest see roheline vilkus ainult hetkeks ja juba oli kollane ees. Pidurdamine oleks olnud patt, kuna ka tagant tulid autot paraja kiirusega) . Aga vähemasti vedas, mind jäeti puutumata.

Head naistepäeva siinsetele naistelegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:05 
Kasutaja avatar

A mida neile vastu öelda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:09 

Mida?
Seda, et see roheline tuli vilkus 1 korra ja peale seda tuli kollane. Sellise vilkumisega on praktiliselt võimatu seisma õiges kohas saada, kui tuled 55km/h sõites ning näed enda ees, et roheline hakkab vilkuma.. siis pead piduri pm põhja vajutama (isegi siis ilmselt jääksid keset ristmiku seisma).
Kui see oleks 2-3 korda vilkunud, oleks me mõlemad jõudnud vabalt vilkuva rohelisega fooridest mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:16 
Kasutaja avatar

ment s6idab ise ka roosa alt tumalt läbi...mitu korda nähtud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:17 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina vaatasin eile saadet FOORUM ETV-e peal ja seal oli teemaks praegused sündmused.Väga huvitav oli ,mina isiklikult naersin ja olen väga ametnike poolt ja mõistan ka õpetajaid mingil moel ,sest kes ei tahaks rohkem teenida ja nii on ka ametnikud mõistavad õpetajaid.Aga üldiselt kes ennast kursis hoiab asjadega või vaatab sarnaseid saateid siis võib abiks olla.Mina igatahes ametnike poolt ja ametnikud ei saa niiöeda otseselt pikalt ka saata ,et mine ära siis kui ei istu ja see oleks muidugi karm aga eesti elab väga reaalset elu ning Jürgen Ligilt jäi lause meelde ,mida korrati erinevalt ,et eesti on suurima heolukasvuga riik jne .Igatahes mina jagan omamoodi piiti.
Väljas streikimine on loomalik ,sellisel moel ja asja pärast ,paljud vaatvad telekat liialt ja kuulavad mida eestist lahkunud või kalevipojad ja tütred lälisevad.
Põhimõttteliselt praegu nad mingit tõusu ei saa või kui saavd siis vaadatakse kogu lugu ümber ning kaob palj uõpetajate kohti ning klassides olevate õpilaste arv suureneb,kodus antakse rohkem teha jne jne ,sellised on võimalikud variandid.Jäetakse koolid lagunema rohkem ,et anda raha õpsidele jne jne -võimalikud variandid.
Riigibossid on ka öeldnud ,et õpetajad tahavad ja ku isaavd siis tulevad järgmised kes tahavad -õpetajad vajavad 8mlj-tti ja sisi tulevad kes soovivad 80mlj-tti jne
Eestis sähherduse streigiga viib olukorra kehvemaks ja ise ka vaatan ,et jub kole inetu nõnda ikka ,et tänavatel.
Ei jõua kõike ümber jutustada ja kahjuks eilse saate FOORUMI kordust ka ETV-s veel ei näe aga soovitan vaadata.
Ligi juttu ka super kuulata.
http://arhiiv.err.ee/viimati-lisatud/err-videoarhiiv
Super saade oli ,igatahes õpetajate põhjendused ja muu kipub nõrk olema.Mõningati hakatakse võrdlema välismaa süsteeme aga siis riigibossid toovad välje eest ieelised ja värgi mis asja kõigutab siis jäädakse sõnatuks.+õpside palku ei kärbitud kui teistel kärbiti ,pole siin mingit pulli.Kui ei sobi ei meeldi tegele muuga või vaj´heta kodakondsust ,sest igas riigis toimib riigile omane elu ja eestis ma usun ,et on tõesti elu üks reaalsemaid.Kes on välja teeninud see on ,igasugused ei saagi elada hästi või võrdselt.ja praegu on siisk iendiselt kehvad ajad paljudes kohtades.
Ää
Soovitan saate FOORUM kordus ära vaadata ku isee netti ilmub ja eks neist ole veelg iräägitud saadtes ja räägitakse ka edaspidiselt aga see on viimane mida nägin.
http://arhiiv.err.ee/viimati-lisatud/err-videoarhiiv

Viimati muutis oopc, 08.03.2012 19:23, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:17 
Kasutaja avatar

Ment oleks sellise vabanduse peale naernud ilmselt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:18 
Kasutaja avatar

Jah sul on õigus.
Selle peale ütleks härrased politseinukud kindlasti, et "ahsooo, vaat kus lugu, tänan et meid informeerisite selle foori häbematult lühikesest kollasest tsüklist ja palume südamest vabandust, et teid kinni pidasime"

See mida teeb politsei ise, et oma mingit tähtsust. See mis on lubatud neile, ei saa kunagi olema lubatud teile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:24 

Seni kuni kõik endale tuimalt pähe lasevad kukkedel istuda, seni nad kõigile pähe ka istuvad.
Ma ei dauni nende tegevust vms, nad on vajalikud liikluses ja kindlasti väga olulised lülid meie kõigi turvalisuses, aga teatud olukorrad, kus nad oma võimu hakkavad kas kurjasti tarvitama või liigselt ette kujutama, on väga teretulnud kui inimesed ka natuke vastulauseid suudaks öelda või ennast kaitsta.
Minupoolt kõik sellel teemal.
Foor oli männikuteel. Sõidan seda teed igapäevaselt ja pole varem sellist jaburust tähele pannud.
Umbes sama teema, nagu kunagi oli seal laagri marketi ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:37 

mkb kirjutas:
Vuffel kirjutas:
mkb kirjutas:
Vuffel kirjutas:
Ütle mulle palun, kui mitmes linnas arstid streigivad? Või päästjad-parameedikud-politseinikud-piirivalvurid?

Piirivalvurid minu mäletamistmööda ei tohigi streikida. Kiirabis mingid autojuhid tegid kerge streigi eile ja samuti ka mingis haiglas (PERH??).
Vuffel kirjutas:
Mis puutub vanglaametnike palkadesse,....

Kui kõvasti ületunde teha siis saab raha ka talutavalt :D . Algusaegadel said lihtsad valvurid ka ligi 20k.[/quote

Politsei-piirivalve-vangla ei tohi jah üldse streikida. Ei maksa sul keegi seal mingeid ületunde kinni. Puhkepäevi saad ainult järgneval kuul rohkem selle arvelt. Kuigi, selleks et talutavalt teenida, peaks ikka päris kõvasti ületunde tegema. Pole see lihtne valvur iial saanud normtundidega 20k palka. Kuhugi 10-14 vahele jäi see alguses, siis langetati (kui masu tuli) ning nüüd on suht samal tasemel, kuhu masu alguses jäi, ehk siis reavalvur kroonides saab palka ca 10000 krooni. Selle töö juures aga on seda jube vähe. Sellepärast mulle väga kohale ei jõuagi, et miks õpetajad sellist paanikat teevad- on ka hullemaid ameteid väiksema palga ja suurema riski juures.

EDIT: madispoiss jõudis ületundide kohalt ette.

Nii, helistasin ja küsisin ühel Viru Vangla valvurilt. Makstakse ületunde küll, neil kes 8h päevas tööl käivad, neil mitte.

Ma mõtlesingi neid täistööajaga. Vahetustes käijad saavad jah ületunnid kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina olen alati mõistnud vist politseid.Eks politseile püütakse pähe rohkem istuda.50 alas 55ga sõita on oma viga ja eks mingisugune võimalus väheneb ikkagis tselletõttu kas õigel ajal seisma jääda või mida iganes.Sellise rohelise vilkumisega võib lasta enale veel korralikult taha keerata peale seda kui nad on pähe istunud.Minu arvamus
Kunagi oli turvavööga olukord ,et nägin juba ,et kahekesi jalgsi patrull silmitseb ja siis ananvad inffi edasi ja ma püüdsin veel peale rihme venitada vaiskelt patrull autoni jõudes ja sisi selgitati olukorda jah ma muidugi proovisin veel valetada olukorda ja värki päris ümber pöörata ei püüdnud ,sest no krt mul polnud vööd peal.Ja nüüd see tõsisasi-point ,et kas eee oleks päheistumine kui ma eirasi nseadust ja siis hakanuks märatsema selles on point.Kui ma rikun siisk iseadust siis see pole minule pähe istiumine vaid paratamatus ja karitsus rikkumise eest jah see on ebameeldib kuid minu enda süü.
tylekeas ka näidanud vidokorduseid fooririkkujatele peale rikkuja kommentaare aga siis jutt muutub.Aga eks kindlast tule ka vale süüdistusi mis tõesti on valed ja politsei viga aga tavaliselt siis nad ikka väga kappama ei hakka ka kedagi kui ikka tunnistada kehv.
Kas kõik kes on endaarvates olnud süütud on oma karistsue edasikaevanud või nõudnud tõendeid ka.
Mulle meeldib pigem ära klaarida asjad ,eriti veel selliste väikeste asjade puhul.Närvi ja muu kulu on rohkem ku iasi väärt ,eriti kui ise tegelikult veel süüdi ka olla a ga lihtsalt selline vaidleja verega lalla Äää

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis