Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 17:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.03.2011 17:47 

Pigem on ikka maakleri põhimõte hinna läbirääkimisi pidada ja üleüldiselt korter pähe määrida. Ta on kõige otsesem müügimees. Kui ta lihtsalt sitt müügimees on, siis on teine asi muidugi... Üürikas on tema toode mida ta müüb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 17:54 
Kasutaja avatar

Nagu ka Andresele privaati kirjutasin, siis otse omanikult saab kortereid lehte kuulutuse pannes.
Mul tekkis paari nädalaga niipalju variante, et ei jõudnud kõiki läbi käia. Sobiva leidsin kiirelt ja soodsalt.
Omanikuga otse on samuti kõige lihtsam rahades kokku rääkida. Seda enam, et kui oled ISE kuulutuse lisanud ja omanik ISE helistab sulle ja pakub, on tal tõsine tahtmine see korter üürile anda.

Näiteks on saadud kortereid (mis ei ole tõsist remonti läbinud) välja üürida ka välismaal tööl käivatele ehitus jms ala inimestele, kes on valmis rõõmuga tunduvalt odavama üüri eest ka väikestviisi remonttöid teostama. Seega kui käed jalad otsas, võib alati kõike küsida ja "vastukaupa" pakkuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:12 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Juba palju on ikka vattide möla erinevatel ametitel ,rohkesti kaubanduses,laod jne.Räägivad klientidega ka mingis jamas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:24 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Juba palju on ikka vattide möla erinevatel ametitel ,rohkesti kaubanduses,laod jne.Räägivad klientidega ka mingis jamas.

Paluks tõlget....anyone? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:25 

Ma ei saanud ka midagi aru :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:26 
Kasutaja avatar

oopc to eesti kirjutas:
Jube palju on ikka venelaste möla erinevatel ametitel, kaubanduses, ladudes jne. Klientidega suheldakse ka segakeeles.

Ei olnud ju nii raske tõlkida??

Viimati muutis mihkel-m, 08.03.2011 18:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:27 
Kasutaja avatar

Opsik, võibolla sa jätad oma "vatid" rahule ka juba ükskord. Igas teemas on "vatid siin ja vatid seal" ja vähe sellest, et see on kuradi inetu, hakkab see ka veel ära tüütama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:28 
Moderator
Kasutaja avatar

Ja miks need slaavlased nüüd tänapäevaks vatid on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:34 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:
Ja miks need slaavlased nüüd tänapäevaks vatid on?

Sellele oskab vist ainult isand oopc ise vastata.

Ma lihtsalt ei näe selles pidevas rassismis ja õelutsemises midagi ägedat.

Täna helistas mulle jälle see sama number, kes paaril varasemal korral valeühendust teinud on.
Venekeelt kõnelev naisterahvas räägib mulle veest.
Palusin siis viimaks leida inimene, kes eesti keelt räägiks (minu venekeel on alla igasugu arvestust) ja saingi.
Tuli välja, et neiud/prouad soovisid kanistritega joogivett tellida aga millegipärast olid numbri valesti üles kirjutanud ja said sellest alles täna aru :)

Igatahes vabandati üliviisakalt ja sooviti head naistepäevagi (wtf :D).
Viisakalt võtsin vabanduse vastu ja soovisin sama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 18:35 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tõesti mind paneb imestama ,et kas mulle lihtsalt tundub või on kokkusattumus ,et mina satun vattide vahele.Väga tuntud ettevõtete laod jne kubisevad neist.Või on tõesti puhast tõugu eestlasi nii väheseks jäänud üldse ja need vähesed ka pagenud ära.
On veel siin kasutajaid kelle sellised muljed on jäänud nagu minul.Tore kui tegelikult nõnda pole nagu minule tundub ja kogen.
No see on kahtlane kas siis tõesti eelistatakse neid mingil põhjusel puhtatõulistele elanikele.Mõni ei oska eestikeeles ka asju numbriliselt kokkulugeda ja välja hääldada ,peale ühte ,kahte läheb edasi trii ,setiire,pjät ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 19:58 

oopc kirjutas:
Tõesti mind paneb imestama ,et kas mulle lihtsalt tundub või on kokkusattumus ,et mina satun vattide vahele.Väga tuntud ettevõtete laod jne kubisevad neist.Või on tõesti puhast tõugu eestlasi nii väheseks jäänud üldse ja need vähesed ka pagenud ära.
On veel siin kasutajaid kelle sellised muljed on jäänud nagu minul.Tore kui tegelikult nõnda pole nagu minule tundub ja kogen.
No see on kahtlane kas siis tõesti eelistatakse neid mingil põhjusel puhtatõulistele elanikele.Mõni ei oska eestikeeles ka asju numbriliselt kokkulugeda ja välja hääldada ,peale ühte ,kahte läheb edasi trii ,setiire,pjät ...

Mida rohkem sa venelasi kardad seda rohkem sa ka nendega kokku puutud
keegi tark ütles seda kunagi, et mida rohkem asja kardad seda rohkem seda saab või midagi taolist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 20:07 
Kasutaja avatar

M1k0 kirjutas:
keegi tark ütles seda kunagi, et mida rohkem asja kardad seda rohkem seda saab või midagi taolist :D

Täna juhtus see, et ma hakkasin naisi ja võimsaid autosid kartma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 20:29 
Eliit

See pidi küll siis hirmutav kogemus olema :D

Mul juhtus see,et sai päris pikalt Viperi akut otsitud. Lõpuks tuli välja,et aku on tagumises rattakoopas. Selle kätte saamiseks tuleb eemaldada logard :) Nojah. Plus juhe kõige suurema punase juhtme külge kapoti all, mass segusiibri külge ja isegi laadima hakkas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 20:30 
Kasutaja avatar

Heigo kirjutas:
M1k0 kirjutas:

Täna juhtus see, et ma hakkasin naisi ja võimsaid autosid kartma :D

Ühinen :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 22:03 

oopc kirjutas:

Kui vaadata, KUI lühike on eesti ajalugu ja riiklus, siis teeb su avaldus kergelt nalja.
200 aasta tagusest eesti keelest pole enam ammu midasgi järgi, seega lepi sellega, et oled euroopa üks kõige segunenuma rahva esindaja, millel sümboolne nimetus: "eestlane" :D

Ons seal vahet kas räägid slängist ja teiste rahvuste poolt räsitud eesti keelt või sada aastat estis eland ja segunend rahva keelt ? :d

Aga eks foobiad tekivad ikka, kui eluolulised mured võimust hakkavad võtma igapäevases elus :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis