Kaheraudne saade oli ka huvitav kus Jürgen Ligi külas käis.Keegi televaataja saatis küsimuse ,et kui õpsid ja teised raha juurde ei saa ,et kas siis valitsus vahtub koos Antsipiga ja siis tuli minuarust jummala arukas vastus ja seda tulnud ka teistelt ja ka muid vastuseid.Ligi ütles otse välja ka ,et jah tema teenib rohkem kui õpetjad ja et see vist tema süü või ma täpselt ei kuulnud

Igatahes Ligi teenib palj uteenib ,tema on ise selliseks enanst uppinud,kujundanud ja mida iganes aga see selleks.Kohe ku iraha juurde ai saada siis minge laiali ja tulevad uued ja kohe annavad raha.Mõtlema peab,võimalus on kindlasti anda õpetjatele aga nii asjad ei käi paraku.Ja jutud ,et praeg uõpetaja õpetab klassis näiteks 22 last aga peaks 32 last ,et põhimõttelsilt õpetahja juba näpib tilka ja kui ta saab 32 last sisi tahaks näha ta nägu .
Ja kas ol itäna võ ieile ,vähemalt mina kuulsin ,et jah õpetajtele oleks vaja näitkes 8 mljti ja ku inemad saavad kätte ja on kas korra rahul siis tulevad teised kes tahavad saada 80 mlj.Aga mingu käigu kõik -seekord meeldib väga poliitikute jura.
Aga valitsuse tagasiastumsiest seda et nag usportki ,veerpalud,Smigunnid nägid hullu vaeva ,või paruta-kanepi ,et kuhugi jõuda ,mitte ,et ükskord proovisid ja välja ei tulnud ja kõik aga on selliseid.Riigi ette rumalad inimesed ei saa ,olgu seal kogus kuidas tahes tõesti aga juhid on targad.Ja vigu võib ka loomulikult esineda aga selline lahmimine on ikka absurd ,et miks Ligi teenib nii palju ja andke õpetajtele 8mljti ,sest raha ju on .Ega see mingi lasteaed pole.
Aga minule tundub et plagad võivad ehk muutuda suuremas aga olukord muutub ka ja kas siis selels ttõusust niiväga enam kasu on see iseasi.Antakse rohkem õpilasi näkku ja mida kõike aga ka õpilastel võib keerulsieks minna ,et kodus õppida kuid kodtöid ehk vähendataske ,sest nende kontroll ja värk on aega nõudev ja ,et õoretajd saaks kodus perele süüa teha et mitte kontrolltöid parandada.Väga suured muutused ja värgid ühesõnaga ,kirutab minusugune streetracer
Reaalsel Meedial tasub silma peal hoida mitte artiklitel kelelgi suvalsie poolt jne.Usun ,et palj uõpetjaid jääb ka töötuks ja mida iganes.
Vägev ja vähemalt pole igav

Välismaa töö kohta ei viitsi midag ivist enam jahuda.Oled kõva vend,õde siis jäta eestiga hüvasti ja mine mujale ja kohane sealse eluga ja kui toimid seal endajaoks hästi siis mingismõttes ju tore kuid üldises mõttes on siisk i kahju ja kahj ujust selelst riigis tkuhu lähed.
Ühskonnad segunevad ja täielik absurd ja kui veel erioti nõnda et nõrgad otisvad endale paremaid elutingumisi ,järelikult on nad endale paremas ühsikonnas veel suuremaks kahjuks.Mina e isoovi ühelegi maale muulaseid selliselt nagu orjaränded ja mida iganes liiguvad see on kohutav.Eriti siisk ineed kes e itulnud toime oma koduriigis ,sest tesied olukorrad on juba teisemad ja sellist rännet ettevõtlikumal ,rahuloleval rahval siiski sellsies suuruses ei toimi ja kui toimib siis ka teistmoodi.
Ja ,et nüüd kõik hakkavad rääkima ja ka räägivad ,et nad olid vägaheal järjel eestis ja tulid toime suurepäraselt ja siis mingil muul põhjusel läksid ära .
Ühesõnaga igaühe enda hingel on see kindlasti ,et kas ta on kalevipoeg või kalevitütar kuigi välja näita ja räägi mida tahad.
Kes huvitub asjast vaadaku tänase kaheraudse kordust ja Ligi interviudd näiteks.Ma näen ,et mu tekst võib suvaline välja kukkuda.