tomcraft kirjutas:
Kuidas te aru ei saa! Mitte asi pole selles, et mina ei suudaks sinna joonte vahele ennast normaalselt panna-lihtsalt kui mingi pohhuiist kõrvale tuleb ja uksega paugu ära paneb sis tähendab see seda, et ma peaks mingi aeg ukse yle värvima, kehvemal juhul terve kylje samuti eemaldama mõlgid. Kui sul selline asi kunagi selja taga sis targuta edasi.Ja postimehe kampaanjale võiks vastukaaluks teha kampaania, et iga värdjas fotokaga või kes telefoni otsas istub ja menti ketrab, näpp maha ja selle eest saab 200.- sulas! Lihtsalt närvi ajab see mingi TÄISV*TUPEADELE mõeldud kampaanjad kellel oma elu pole. Ja linn ka selle asemel, et halada, et annelinnas kõnniteele pargitakse ja haljasalale, sis tehku mõned parklakohad juurde - mingi yleskyntud muru ei ole anyway kellegile kasulik - ka nendele kel pole autot ja kellele meeldib kitse panna. ja natukene naiivne on arvata on ka, et kuima ostan milli eest korteri sis hakkan autot krt teab kuhu parkima....Aga ma ei viitsi enam vaielda, kuse nagu tuulikusse, peaks tegema ettepanku, et muutke foorum nt. jalakäiateparadiis&part&tema-super-õilis-koduskas.org-iks, sis teaksin, et olen vales kohas ja ei logiks enam sisse.
Kui sul korteris vargil käiakse või auto ära varastatakse siis loodan et ei lähe sa menti varga peale kitse panema, kuna kui varas tabatakse siis olid ju sina kes menti avalduse tegi ja tema peale kitse pani. Lase ikka vargal ka elada