Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 11:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 13.04.2009 13:50 

FreeFaller kirjutas:
BadAss kirjutas:
SRY, väheke OT :(

Poliis ajab küll vahest närvi. Ühel ilusal päeval sõitsin mööda järvevana teed ja 2. reas sõitis pollar. Kiiruseks oli tal vist u. 55-60kmh. Ja kuna kõik rullinokud ja ülejäänud inimesed kes numbreid ei tunne sõitsid sama kiiresti siis keegi ei julgenudki mendist mööduda...johhaidii 70 on lubatud võiks ju vähemalt sellegagi sõita kui mitte 75-78kmh...

Inimesed kardavad mente nagu tuld...mina paneks küll mööda ja ta ju ei saaks mulle mitte midagi teha... :angry

njah mul sõitsid nad järvekal mõni nädal tagasi ees 40km/h ajab ikka veic närvi küll kui nad ise peaks olema eeskujuks ja siis takistavad liiklus voolu normaalset kulgemist, ise sõitsin südamerahuga mööda

Oleks tee puhas olnud, oleks sama teinud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 16:57 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu töö- või eraauto siia ei puutu. Või noh, puutub nii palju, et bussiga on piisavalt raske märgitud joonte vahel parkida (juba pikkusest jääb üle alati), seetõttu panengi võimalusel auto parkla tühjemasse serva. No ei viitsi võimelda - sest kui ära pargid, siis Transiti ust väga laiali ikka ei saa lükata.

Ja selle autouste mõlkimise kohta võib samamoodi öelda, et "elu on julm". Haige suhtumine, samasse kategooriasse ristmikul järjepidevalt vale raja kasutamise ja muude arengupeetuse väljendustega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:01 

Joonte VAHELE sa ju mahud erinevalt paljudest :)
Aga jh, alles hiljuti märkasin ka oma mašiina juhiuksel jälge :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:02 
Moderator
Kasutaja avatar

BadAss kirjutas:
Joonte VAHELE sa ju mahud erinevalt paljudest :)

Mahun-mahun, aga autost välja tulla on suht saast (ja NII suur ma kah veel pole, et asi ainult minus on).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:28 
Kasutaja avatar

Kõige paremad parkijad on need kellel on vene lipp armatuuril.. Reaalselt kõveralt pargivad tühjal parklas.. A noh 24/7 ossilaat on anyway siin Alecoq arena juures :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:39 
Kasutaja avatar

Mis pinge teil neid valesti parkijaid pildistada on? See halamine nkn ei aita.. Ma ei vaevu isegi telefoni otsida,et saaks mõne pildi äkki foorumi panna :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:46 

Siis tuleb katusele võtmega allkirju panema hakata? :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 17:58 
Kasutaja avatar

mul telefon ei tee piltigi :D
seda asja peab ise nägema lihtsalt.. valesti parkimine, plus et tossavad autos.. ja tundide kaupa.. fakk maivõi :lol

aga igal normaalsel asjal on piir.. ja noh ma ei ole mingi maailmaparandaja, mainin lihtsalt kui halenaljakas se on :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 18:19 

Maja ees häirib see, kui tulla koju ja vaatad,et mingi 4 kohta nagu oleks, aga kuna osad pargivad nii kuidas auto sinna parajasti vahele juhtub, siis see on tüütu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 21:03 
Kasutaja avatar

Ma küll ei ütleks, et Eestis on parklaid kuhu raske on joonte vahele parkida. Saab isegi suured kaubikud ära pargitud, iseasi jah, kuidas hiljem sisse saab.
Ma ausalt öeldes pargin ka nii nagu mina tahan, siiski! Enamus ikkagi on korralikult, kuid kas just nüüd joontega paraleelselt...
Euroopas- arenenud riikides!, vaadatakse imelikult kui sa pargid valesti või invaliidi kohale, ilma selleks luba omamata. See on sama, kui kunagi oli koolis populaarne mitte õppida, tunnist puududa ja siis üks hetk kõik muutus. Need kes ei õppinud, jäid vähemusse ja neid vaadati halvustava pilguga.
Kui rääkida vene rahvuse ülbusest või ütleme siis pohhuismist! Mille poolest me targemad oleme, kui pargime valesti! Samasugused oleme ja veel hullemadki, nõrga iseloomuga.
Midagi head ei ole öelda ka nende kohta kes pildistavad valesti parkijaid. Saan aru, et inimesed on ostnud järelmaksuga debiilfoni, helistada nad sellega ei jõua, interneti eest maksavad nagunii. Ja nii need pildid tulevad. Tahaks näha ühte pilti, kus autor ka oma pildi või nime juurde paneb. Argpüksid, debiilikud, kellel ei ole midagi oma vaba ajaga teha. Arenege!

Seda ütleks küll, et ehituspoodide parklad on küll suur naljanumber. oht kus tihtipeale käidakse kaubikutega, laaditakse kaupa, koht kus on ruumi vaja. Järjekordne debiil kes need projekteeris

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 21:18 

http://www.reporter.ee/2009/04/12/parki ... -jalitama/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 21:38 

Kuidas te aru ei saa! Mitte asi pole selles, et mina ei suudaks sinna joonte vahele ennast normaalselt panna-lihtsalt kui mingi pohhuiist kõrvale tuleb ja uksega paugu ära paneb sis tähendab see seda, et ma peaks mingi aeg ukse yle värvima, kehvemal juhul terve kylje samuti eemaldama mõlgid. Kui sul selline asi kunagi selja taga sis targuta edasi.Ja postimehe kampaanjale võiks vastukaaluks teha kampaania, et iga värdjas fotokaga või kes telefoni otsas istub ja menti ketrab, näpp maha ja selle eest saab 200.- sulas! Lihtsalt närvi ajab see mingi TÄISV*TUPEADELE mõeldud kampaanjad kellel oma elu pole. Ja linn ka selle asemel, et halada, et annelinnas kõnniteele pargitakse ja haljasalale, sis tehku mõned parklakohad juurde - mingi yleskyntud muru ei ole anyway kellegile kasulik - ka nendele kel pole autot ja kellele meeldib kitse panna. ja natukene naiivne on arvata on ka, et kuima ostan milli eest korteri sis hakkan autot krt teab kuhu parkima....Aga ma ei viitsi enam vaielda, kuse nagu tuulikusse, peaks tegema ettepanku, et muutke foorum nt. jalakäiateparadiis&part&tema-super-õilis-koduskas.org-iks, sis teaksin, et olen vales kohas ja ei logiks enam sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:05 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Kuidas te aru ei saa! Mitte asi pole selles, et mina ei suudaks sinna joonte vahele ennast normaalselt panna-lihtsalt kui mingi pohhuiist kõrvale tuleb ja uksega paugu ära paneb sis tähendab see seda, et ma peaks mingi aeg ukse yle värvima, kehvemal juhul terve kylje samuti eemaldama mõlgid. Kui sul selline asi kunagi selja taga sis targuta edasi.Ja postimehe kampaanjale võiks vastukaaluks teha kampaania, et iga värdjas fotokaga või kes telefoni otsas istub ja menti ketrab, näpp maha ja selle eest saab 200.- sulas! Lihtsalt närvi ajab see mingi TÄISV*TUPEADELE mõeldud kampaanjad kellel oma elu pole. Ja linn ka selle asemel, et halada, et annelinnas kõnniteele pargitakse ja haljasalale, sis tehku mõned parklakohad juurde - mingi yleskyntud muru ei ole anyway kellegile kasulik - ka nendele kel pole autot ja kellele meeldib kitse panna. ja natukene naiivne on arvata on ka, et kuima ostan milli eest korteri sis hakkan autot krt teab kuhu parkima....Aga ma ei viitsi enam vaielda, kuse nagu tuulikusse, peaks tegema ettepanku, et muutke foorum nt. jalakäiateparadiis&part&tema-super-õilis-koduskas.org-iks, sis teaksin, et olen vales kohas ja ei logiks enam sisse.

Kui sul korteris vargil käiakse või auto ära varastatakse siis loodan et ei lähe sa menti varga peale kitse panema, kuna kui varas tabatakse siis olid ju sina kes menti avalduse tegi ja tema peale kitse pani. Lase ikka vargal ka elada :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:10 

Kui te ükskord ka omale mõne korraliku auto jaksate osta ning mõni tropp kuskil parklas selle külje mõlki peksab, ehk siis saate aru miks on vaja parkida joonte peale vms...

Need valesti parkijate pildistajad võiks oma ladadest ja sierradest ka mõne klõpsu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:11 
Kasutaja avatar

No vargal ja korraks kollase taha või viltu joonte vahele parkijal on vahe ka.. Ma ei räägi siinkohal invakohale parkijatest.
See pildistamise kampaania on ikka nõmedamast nõmedam ja ma arvan et selline pildistaja on ikka puhas nerd. Kiitleb kindlasti veel sõprade ees ka. Ja kindlasti on ta elus palju palju kolki saanud. Politsei võiks tõesti tegeleda rohkem korterivarastega praegusel ajal, mil on sissemurdmised kõvasti sagenenud ja pseudoprobleemidega hakata siis tegelema kui tõeline kuritegevus on nullitud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis