Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 05:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: keegi teab kuidas saada kätte kasutaja carlos123 ?
PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:36 
Kasutaja avatar

Ei mõelnudki dellu sinu kohta midagi halvasti.
Lihtsalt, et mina ei viitsi nii lambi PSile vastata.

Ja need kuulutused võiks ka mõni mode tal ära korrastada. Iga asja kohta eraldi kuulutus tehtud.
Ei tee ju eraldi teemasi stiilis, et müüa Audi kapott, Audi tiib, Audi tuli. Sis teed ju teema, et müüa Audi varuosi. Mitu lehekülge mingit jama tal täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:38 

inimesel amordid käes,aga ei mõista ikka metsinimene

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:43 

carlos kui sa natuke vaatad nüüd kuna minu viimane postitus tehtud oli siis... Kui sa kunagi oma pubeka east üle saad ja telefoni ära eipillu siis oleks vb isegi asja sinust :? kuidagi huvitav ka, et eesti posti kaudu tuleb tartust pakk võrumaale üle nädala. Kui küsisin kuna sa paki teele panid ütlesid et eileõhtul või üleeile ei mäleta täpselt :kill

Viimati muutis BombRider, 18.10.2013 19:48, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:46 

kirjuta nüüd ka siia,et helistasin,suu oli jälle midagi täis kui helistasin,aga palun tule pildistya siis asju,imelikud tüübid ikka siin.mul teemades pildid olemas,kas sellest ei piisa,IDIOODID.saage suureks,kui mina olen tsort siis ma ei hakka ütlema kes sa oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:51 
Kasutaja avatar

Vaata carlosekene, kui sa oleksid vaevunud seda kirja lugema, siis ma olin rahvarohkes kohas ja ma ei saanud sulle öelda sama viisakalt, mida ma sinusugusest tegijast arvan. Midagi ma sul ei kokutanud, loomulikult ei oska ma sulle midagi öelda kui sa hakkad ajama mingist püsikakangi teemast,. Pärast tuli jah meelde, et tõin näite kuidas üks inimene arvas, et 5 eurone kang peab tal paari tunniga nädalavahetusel cargos olemas ja see polnud mingi püsika kang. Aga ka sellest sa ju aru ei saa, kui sulle see on korduvalt kirja pandud, k.a viimastes postide. Tõesti ÕPI LUGEMA või siis võta vähemalt telefon vastu, kui ma sulle tagasi helistan, kui olen kohas kus saan rääkida.
Mis ma siis muud pean tegema, kui sa ise telefoni ei julge võtta ja veel PSis ka räuskad edasi?

EDIT: Panen PSi talle ka siia, äkki siis lõpuks vaevub lugema ja saab mõnest sõnast aru ka? Kui ei siis palu mõnel kirjaoskajal sõbral lasta läbi lugeda ja sulle ära seletada. Äkki keegi su peres või sõpruskonnas oskab ja saab aru.
dellu kirjutas:
Tere

Esiteks on viisakas muidu alustada teksti tervitusega. Teiseks end tutvustada, k.a telefonis. Mitte kukku röökima ja siis telefon lihtsalt ära visata. Oleks ka osanud sulle "viisakalt" vastata, aga ma olin rahvarohkes kohas. Tagasi helistades ju "julge vend" enam vastata ei oska.
Mida sa endale õige lubad ah? Mida sa räuskad? Õpi lugema kõigepealt. Olen ma kuskil ühe sõnaga maininud püsikakangi tehingut sinuga? Vahepeal läks üldiseks aruteluks, kui kiirelt peaks juppide tarnimine käima ja tõin näite püsika kangi müümisest, kus 5 eurose kangi oleksin pidanud laupäeval mõne minutiga cargosse toimetama. Mulle oleks see pull rohkem maksma läinud kui saadav tulu. Sina aga ju lugeda ei oska ja kukud halama kohe. Sinuga pidime me ühe valuvelje jooksu tehingu tegema. Lubama olid suur mees, otsisin transpordi välja, suhtlesin nende inimestega (ise sa palusid mul uurida). Leidsin foorumist vähemalt 3 inimest, kes oleks selle ära toonud. Seejures kaks olid inimesed, kellega ma olen ise asju enne ajanud. Ühega neist Inglismaale siit asju orgunninud, teisega ka teatud tehinguid ajanud jne. Mul endal oli lihtsalt pärast häbi, et sorry ma ei oska teile midagi öelda, algul palusin ja nüüd olen kadunud. Nemad ise hakkasid juba mulle helistama, et oleks vaja juba kaup peale võtta, aga otsust netu. Sind muidugi polnud siis enam võimalik kätte saada, siis hakkasid ajama, et ikka ei sobi vist jne. Ühtegi konkreetset otsust ei tulnud, kuigi algul oli jutt, et just nädalavahetus on vaba ja saada ainuilt siia. Hea oli et heas usus teele ei pannud, pärast maksa veel topelt transa. Ühtegi tuttavat sul tõesti ka siis Tartus pole? Naljamees oled lihtsalt. Nagu näha pole ma ainuke, kellel selliseid etteheiteid on.
Mis see töögraafik siia puutub? Siis tuleb inimesele öelda, et ma olen praegu soomes kalevipojaks ja ei saa su pakki enne kaht nädalat saata. Mis muu põhjus saab olla, et sa pole teemaalgatajale 1,5 nädalat suutnud pakki saata. Muideks post24 töötab 24x7, kui sul tõesti mingid 8:00-24:00 tööpäevad on. Ma käin ka 8-17:00 tööl ning enamus õhtuid nädalavahetusi nokitsen ka garaazis ja suudan enamus pakke ikkagi samal päeval või hiljemalt järgmisel teele panna.
Tartusse mul asja pole, kui rääkimise/halamise isu nii suur on, siis pead ikka ise pealinna tee jalgealla võtma. Ah õige jah, töö ei lase ju. Arvatavasti poleks sul siis ka aega, kui ma Tartusse tuleksin. Arvatavasti oled siis jälle nagu vits vette kadunud ja ei vasta.

Lugupidamisega,

Delvis

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 19:54 
Kasutaja avatar

Peale telefonik6ne, mis carlos mulle minu viimase postituse järgselt tegi olen veendunud, et tegemist on meditsiinilises m6ttes debiilikuga. Algselt n6udis minuga kokkusaamist, lubas molli ja peksa ja siis pani k6ne ära. Arvasin, et ju härral sai koneaeg otsa ja helistasin tagasi, et deitimiskohta täpsustada, aga ei midagi....soimas, ropendas ja enam ei vasta telefonile...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:08 
Kasutaja avatar

ErgoK kirjutas:
Peale telefonik6ne, mis carlos mulle minu viimase postituse järgselt tegi olen veendunud, et tegemist on meditsiinilises m6ttes debiilikuga. Algselt n6udis minuga kokkusaamist, lubas molli ja peksa ja siis pani k6ne ära. Arvasin, et ju härral sai koneaeg otsa ja helistasin tagasi, et deitimiskohta täpsustada, aga ei midagi....soimas, ropendas ja enam ei vasta telefonile...

Sama siin, viskab toru ära ja vastata ei julge.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:20 
Kasutaja avatar

karm vana tundub..hoidke ennast seltsimehed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:29 
Kasutaja avatar

Carlosest ei tea midagi aga ärge kasutage Eesti posti teenuseid. See on normaalne vist juba kui tallinna väljakande keskusest tuleb a la Mustamäele pakk nädal. Tallinnast pakki ootasin pärnu ka kaks nädalat :D . Mul olid saatjad ja saajad kõik oma pere liikmed,et polnud midagi äritegevusega kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:36 
Kasutaja avatar

EP üldse keegi sellisel kujul veel kasutab? Post24 täna pigem ju, ei pea kuskil postkontoris järjekorras võimlema. Muidugi minu firma statistika näitab, et tubli 90% liigub smartpostiga. Post24 väga harva. On tõesti see tavapakk nii palju odavam? Või selle valis pärast Carlos ise välja? Ootame pigem teemaalgataja vastuse ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:44 
Kasutaja avatar

Mina selle kohta ütleks Carlosele, et inimesi ikka käib Tartus, mõned on isegi kohapeal.
Ta vist on alles telefoni tele2-st ostnud, pole harjunud veel vaikselt rääkima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:50 
Kasutaja avatar

Carlos kutsus mind, pederasti, Elvasse. Pidi elama seal...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 20:51 
Kasutaja avatar

Sai ka carlosega äri tehtud mingi 3 aastat tagasi ja ostetud roolivõimupump, ei mäleta täpselt mis värk oli aga mäletan et ebameeldiv kogemus oli.. sai ka pärast pside kaudu kurje sõnu üksteisele öeldud ja tel teel ei saanud kättegi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Lisage siis õige nimi ka juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 23:09 
Kasutaja avatar

facebook ja rate ka :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis