lustikummut kirjutas:
ja mis see märge annab siis? et siis peetakse igakord, kui nähakse või? et politsei mõõdab põõsas kiirust ja siis kaugelt juba näeb numbri ära, jookseb autosse, kontrollib numbrit, jookseb teele, mõõdab kiiruse ja siis peab ikkagi kinni või? ja nii absull iga autoga kes laagna teel näiteks sõidab või? ei ole sellest midagi, kui autol märge juures, oht vb ainult siis, kui politseinikel ikka väga igav on ja seljataha sõitma satuvad, aga nagu ka muudeks asjadeks, peab neil kinnipidamiseks ka olema reaalne põhjus, sellest ei piisa, et keegi on kunagi selle autoga lubadeta sõitmisega vahele jäänud. Ma nüüd tean, et hakkab kohe hala, et nagunii peavad, kui hetkel ei rikuta jne jne jne, aaga tuletage nüüd meelde iseendile, et kui tihti teil politsei seljataga sõidab? kord aastas? kaks korda aastas? Ja see on tõesti teie enda viga, kui te need mõlemad korrad täis juhtute olema.
No ütleme nii, et mu sõbrannal on suht karm isa ja kui nad sõidavad kas koos või isa sõidab üksi tema masinaga ning nad teepervele kinni tõmmatakse lambist dokumentide kontrolliks, siis on kuri karjas, seda esiteks. Teiseks, ei taha teisele liigset pa**a kaela tõmmata, elu niigi roosiline juba

.
Kas keegi teab, kui kauaks see märge sinna arvutisse püsima jääb?
Kas näiteks numbrimärgi vahetamine ei aitaks antud juhul? Ma saan aru, et see võib kalliks maksma minna, aga mis siis ikka... Ise olen süüdi.