Ma tõesti ei mõista neid eestlasi, kes väidavad, et vene keel peaks kõigil suus olema. No ega ikka ei peaks küll ja kui, siis tõesti vaid selleks, et venkudele anaali pugeda.
Mis kuradi põhjusel peaksin ma Eestis rääkima vene keelt venelasega, kes sünnist saati siin elanud, aga pole viitsinud/tahtnud keelt õppida?
Olen üles kasvanud Tartus, annelinnas, kus 50% eakaaslastest olid vene rahvusest tatid. Neist, keda siiani linnas näen, on vaid ca. 5% eesti keele selgeks saanud. Ülejäänud mnnid korrutavad oma vanemate eeskujul siiani, et eestlased on kõik fašistid ja sead ja seda keelt nad põhimõtteliselt ei õpi.
Umbes aastani 2000 oli ka Tartus probleeme vene kampadega, kes võisid rahvusetasandil üksikutele eestlastele ketuka teha. Enam seda siinkandis pole, venelased on vaiksemad, kui muru ja pursivad kõigest hingest eesti keelt rääkida

Samuti on mul tutvusringkonnas umbes pooled vene rahvusest inimesed ja enamus neist räägib vabalt Eesti keelt, sest nad on aru saanud, et just neil on seda vaja.
Tööasjus minul vene keelt vaja pole läinud. Lähebki seda vaja vaid trussikutel, kes venelasele vene keeles vastu purssida katsuvad.
Teemast läks mu jutt küll mööda, aga debiilne on arvata, et eestlane peaks vene keelt õppima, et elus hakkama saada.