Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 18:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 73 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Noored ja autod
PostitusPostitatud: 19.04.2015 16:33 
Kasutaja avatar

L-Tech kirjutas:
Erikolen kirjutas:
No tra pole pappi ju :D

Täpselt, oleks pappi siis võtaks minu autohuvi hoopis teised mõõtmed. Samas selle nimel Soome gyporci paigaldama ka ei viitsi minna :(

Kui eestis hakkama ei saa siis veel vähem soomes. Oleksid ajutine lõik soome ajaloos

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2015 17:50 
Kasutaja avatar

Mulisen kaa siis üle pika aja ja pean ütlema, et paljud noored on läinud tõesti teist teed tänaseks kes siis maailma avastama backpackerina või muul moel ja eriti juuri siia maha ei panda niiapalju kui oleks vaja kas kinnisvara soetamiseks või auto suuremaks modifitseerimiseks.
Mul oma isal kaks kasupoega kahekümndendate alguses kes ei tea ilmselt kummast otsast haamrit haarata ja mis sellega õigupoolest kõige teha saaks. Teisalt on Laagri kandis näiteks ka neid tegelasi kes on väga palju suutnud ja investeerinud nii aega kui raha just erinevate autode peale ning vägagi suutlikult. Oli ju ometi kümme aastat tagasi sama lugu kus ühed tinutasid poe taga ja teised tegid midagi ära. Kes on vanemaks saanud võib arvata kergesti, et ehk enam ei tehta kuid ilmselt lihtsalt oma seltskonnas ja vanuseklassis on elud ja olud lihtsalt teised - noored õnneks teevad ikka.
Minupoolt jaksu ja kannatlikust kõigile asjalikele !

Tammekas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2015 21:27 

Ma arvan, et see sõltub ikkagi konkreetsest inimesest, kuid üldpilt on kindlasti kehvemaks muutunud. Ise praegu 17 alles, autopisik on ammu sees ja kaks projektikat (63' Taunus ja 87' Audi 4000S) ka pidevas tegemises. Lisaks muidugi vanemate igapäeva autode eest hoolitsemine. Oma projektikatega pean peaasjalikult ise hakkama saama, harva sõbrad ja vanemad aitavad veidi. Töid teen ikka õues ja ka talvel kindla garaažikoha puudumise tõttu, aga kui soojalt riidesse panna, siis pole häda midagi. Nagu paljudelgi, on autopisik juba lapsest saati sees ja teistmoodi lihtsalt ei oskagi. Ma arvan, et nii kaua kuni mutrivõti õigetpidi käes püsib ja noorel huvi jätkub, siis saab ilmselt asja ka. Khm ei ole lasknud end siiani seadustest ja sinikuubedest eriti end morjendada, kuid mis teha, ajastu on lihtsalt selline :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2015 21:53 
Kasutaja avatar

Kes vinguvad siin raha üle, aga samas huvi tegeleda antud hobiga.. Kasuta natukene oma pead, niisama leida vabandusi, et raha pole ja kõik selles kinni on küll natuke labane.
Ise sain alles 18 ütlen ausalt, ei ole samuti rahadega midagi priisata. Kui sind see ala huvitab ja tahad tegeleda, siis see ju ei tähenda alati seda, et see viiks raha välja :)
Enda auto seisab ka tänu sellele hetkel kinniste uste taga, kuna vajab rahalist väljaminekut, aga see ei tähenda et ma istuks kodus ja kurdaks et raha pole ja midagi teha ei saa! Niimoodi ei hakka seda kunagi olema! Selleasemel veedan ma pikki päevi ja öid niipalju kui võimalik tuttava Bmw e21 kallal, mis hetkel veel tahab palju tööd, aga samas palju tööd on ka ära tehtud ja küll tuleb ka see aeg kus saan jälle oma tibukollase Saabi juurde minna ja endale midagi teha!
Ühesõnaga, kui on tahtmine siis leiab ka viisi kuidas asjaga saaks tegeleda! Pole mõtet koguaeg vabandusi leida! (Muidugi on erandeid jne, aga tihtipeale on see kõik pealehakkamises kinni!)

Siim.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2015 23:03 
Kasutaja avatar

Ilmselt sobib teemasse
https://www.youtube.com/watch?v=kqek1F2ZUDo

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 02:05 
Kasutaja avatar

brake kirjutas:
Kes vinguvad siin raha üle, aga samas huvi tegeleda antud hobiga.. Kasuta natukene oma pead, niisama leida vabandusi, et raha pole ja kõik selles kinni on küll natuke labane.
Ise sain alles 18 ütlen ausalt, ei ole samuti rahadega midagi priisata. Kui sind see ala huvitab ja tahad tegeleda, siis see ju ei tähenda alati seda, et see viiks raha välja :)
Enda auto seisab ka tänu sellele hetkel kinniste uste taga, kuna vajab rahalist väljaminekut, aga see ei tähenda et ma istuks kodus ja kurdaks et raha pole ja midagi teha ei saa! Niimoodi ei hakka seda kunagi olema! Selleasemel veedan ma pikki päevi ja öid niipalju kui võimalik tuttava Bmw e21 kallal, mis hetkel veel tahab palju tööd, aga samas palju tööd on ka ära tehtud ja küll tuleb ka see aeg kus saan jälle oma tibukollase Saabi juurde minna ja endale midagi teha!
Ühesõnaga, kui on tahtmine siis leiab ka viisi kuidas asjaga saaks tegeleda! Pole mõtet koguaeg vabandusi leida! (Muidugi on erandeid jne, aga tihtipeale on see kõik pealehakkamises kinni!)

Siim.

Tere Siim. Sõida seenele. Üks asi on see, kui sõbra auto kõrval tilka näpid, teine asi on see, et ostad oma raha eest auto ja mässad sellega. Hetke seisuga naudin nii palju elu kui rahaliselt võimalik (loe: pidutsen nagu segane) ja ei tunne küll mingist räimest puudust mis koguaeg näppimist tahab. Sõprade autosid saab ka vahel näppida aga palju ikka näpid, toonklaas, velg ja tümm sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 07:08 
Kasutaja avatar

majanduskriizz kirjutas:
Ma arvan, et see sõltub ikkagi konkreetsest inimesest, kuid üldpilt on kindlasti kehvemaks muutunud. Ise praegu 17 alles

Vapsee elu näinud vennad siin koos, kes üldpildist ja selle muutumisest TEAVAD midagi rääkida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 08:16 
Kasutaja avatar

Ma olen tähele pannud, et maakohtades on siiski se autode nokitsemine ja üldse sellega seonduv tihedamas numbris kui muidu, ega ma ise samuti kui maale kolisin siis hakkas seda toimetamist tihemini esile tulema, seda enam, et sõidud pikad, auto korrashoid ja probleemide ennetus on ilmselgelt vajalik.

Kuigi ma värvida ei oska eriti hästi ja keretööd usaldaksin ka oskajamale, siis kõige muu seonduvaga olen siiski ise hakkama saanud ja tunnistan ausalt , et kuni 24nda eluaastani olin samuti suhtkoht nisanäpp.

tuleb leppida asjaga,et kõigile pole kulbiga antud.
Pilt
aga olen selle aja jooksul 3 autot täiesti eluvõimeliseks teinud, tõsi küll ühest on saanud tänaseks teise doonor, kuid need masinad õpetasid autoremondi osas kõige rohkem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 10:16 
Kasutaja avatar

Erikolen kirjutas:
brake kirjutas:

Siim.

Tere Siim. Sõida seenele. Üks asi on see, kui sõbra auto kõrval tilka näpid, teine asi on see, et ostad oma raha eest auto ja mässad sellega. Hetke seisuga naudin nii palju elu kui rahaliselt võimalik (loe: pidutsen nagu segane) ja ei tunne küll mingist räimest puudust mis koguaeg näppimist tahab. Sõprade autosid saab ka vahel näppida aga palju ikka näpid, toonklaas, velg ja tümm sisse.

Ei hakka isegi midagi rohkem selgitama, kuna nagu näha on inimestel prioriteedid natukene erinevad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 11:10 
Kasutaja avatar

pohui e55 amg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 12:27 

Eks õigustusi leiab igasuguseid, aga varasemalt ei olnud ehk uued autod nii kättesaadavad ja siis sõidetigi sellistega asjadega mis tahtsid koguaeg sättimist saada. Nyyd on linnainimesed võtnud murevaba pilli liisarisse aga kuna statistiliselt on maapiirkondades elujärg kehvem siis sõidetakse siiani masinatega, mis tahavad rohkem tähelepanu saada. Nagu siin ennistgi räägiti oma projektidest, siis tekib küsimus, et miks? Mõistan inimesi, kes putitavad mõnda haruldust, ok saan ka aru, kes jätkavad esivanemalt saadud masina kallal töid vms, aga kirjutada nooruspõlv korstnasse, et nokitseda kuskil maja ees / kuuri all mingit 300 eurist golfi siis.....prioriteedid on tõesti siin foorumis väga erinevad. Aga kui inimene leiab selles enda jaoks rahuldust pakkuva tegevuse, siis on ju tegelikult hästi. Aga midagi valesti nüüd küll pole, et hobikorras tegutsevaid õlinäppe aina vähemaks jääb :?
Anyway inimeste huvid on erinevad, ja õigeid /valesid vastuseid siin ei ole nagunii, nii et keegi võiks lukku ära selle teema panna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 13:49 
Kasutaja avatar

No seal pole midagi veidrat ju kui 300 eurist golfi ka ehitatakse. Paratamatult tahetakse teistest erineda, lahedamaks muuta autot jne, paraku pole alati raha, et midagi erilisemat osta. Ma küll ei tee neid maha. See on lihtsalt üht laadi hobi ja minu arust on see nokitsemine mõnus.

See dok mis üleval välja toodi on väga hea. Iseloomustab üsna hästi seda asja. Lowliferiga on seal üsna palju äratundmisrõõmu ja saab päris palju paralleele tõmmata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 15:48 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
L-Tech kirjutas:
Erikolen kirjutas:
No tra pole pappi ju :D

Täpselt, oleks pappi siis võtaks minu autohuvi hoopis teised mõõtmed. Samas selle nimel Soome gyporci paigaldama ka ei viitsi minna :(

Kui eestis hakkama ei saa siis veel vähem soomes. Oleksid ajutine lõik soome ajaloos

Päris hea, et siis selle teooria kohaselt minnakse soome tööle sellepärast, et siin liiga lihtne on või? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 15:53 
Kasutaja avatar

Väga tuttav teema.
Algul polnud pappi, sai MR2 sebitud
Siis tuli pappi, sai V6 MR2 projekt sebitud.

Siis tuli nii palju pappi et sitta kõik MRi projekt, sai subaru WRX sti sebitud...
nüüd pole enam aega aga pappi on küll :D

nokk kinni saba lahti...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2015 18:10 

Mul ka tutvusringkonnas enamus inimestel suht pohh autodest ja need kes autot putitavad on siin foorumis juba
Üldiselt ikka tuuning pilliga saab keppi ka ikka rohkem

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 73 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis