Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 22.01.2016 06:58 
Eliit

Köige hullem on see, et köik Tartlased tunnevad selle üle uhkust ka, et nad on justnimelt Tartlased. Täitsa ptsis noh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 09:11 

Nohh, jummala normaalne koht siis ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 09:45 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
bemmid on head ja audid on sitad

igal bemmi mehel võiks grupis üks audi vend olla kes nad kraavist välja tõmbab kui drift jälle lappama läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 09:48 

audist pole kasu kui ta on esiveoline junn. pigem peaks oma bemmisõprade hulgast otsima mõne kellel nelikuga bemm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 10:26 
Kasutaja avatar

Minu kui põlise tartlase jaoks on tallinlased veidike liiga närvilised. Samas, koju minnes tunduvad tartlased ikka üsna uimased, ju ma olen kuskil seal kahe vahel. Liikluskultuur on küll täiesti erinev, kui tartlane näeb vilkuvat rohelist, siis ta pigem pidurdab sujuvalt ennast seisma. Ja siis olen mina, kes käratab tartus vilkuvat rohelist nähes "TALLINN" ja annab talda.

alekuk vs saku - mõlemal omad head ja vead. Saku originaal on muidugi omaette nähtus, alekokil vist pole ühtegi võrreldavat jubedust. Igavat keskpärasust jagub mõlemale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 10:50 
Kasutaja avatar

Päriselus pole külmal vaadiorikal häda mitte midagi.
Ma arvan ,et enamus ossidest siit foorumist ei saaks arugi kui premiumi asemel salaja orikat serveerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 12:10 

CTX kirjutas:
Vot sellest aalekokk ja saku vahelisest kõvatamisest ma aru ei saa. Hobune võib ju mõlemast vaadist juua ja kuseda millisesse tahab, mõlemad on kused niikuinii. Või on sakut ja seda teist väljaheidet tarbivatel õllegurmaanidel mõni muu arvamus ? Et üks on pehmema maitsega jm "kriitiline jura

Kui nüüd need peavoolu laager-õlled kõrvuti panna, siis Premium on ikka vähe etem kui Orikas. Enamus nõustub sellega. Lihtsalt Saku on teinud paljudes kõrtsiurgastes selle kampaania, et 2=3 ja no siis loogiline, et keskmine jolde ostab seda perepakkumist endale ja kiidab takka, et maitsevad ühtemoodi ja ikka vahet pole.

Gurmeeõlled jne on mõttetu moeröögatus.
Humala jms leotised pole mulle kunagi maitsenud. Ühe-kaks pudelit jood, siis tahaks juba hambaid pesta, et see pask mekk suust ära saada.

Aaa ja Tartus on hea taksoga sõita. Sellega, mis Tallinnas kulub ühe otsa peale kesklinnas koju, saab Tartus tervele linnale ringi peale teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 12:24 

see takso võrdlus mõttetu ju, sama hästi võib sama rahaga kuskil kolkakülas külale 10 tiiru peale teha sest küla on lihtsalt nii väike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 12:36 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
Päriselus pole külmal vaadiorikal häda mitte midagi.
Ma arvan ,et enamus ossidest siit foorumist ei saaks arugi kui premiumi asemel salaja orikat serveerida.

Tegime ühel sõbra sünnipäeval nö. õlle "äraarvamismängu" ... valikus oli 12 õlle .. Ice ja Coronadest kuni mingite rämedate tökatiteni välja...

Üks õllesõber pani Walteri 2 liitrise plastiku Coronana kirja... point proven ma usun. Rääkimata siis AleCoq vs Sakust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 12:38 
C4V6
Kasutaja avatar

Meil läks kunagi ühel süntaril räigeks ärplemiseks teemal, et ma ei tee vahet purgi ja pudeli heinekenil.
Seda enam, põhivembu ei uskunud, et ma näiteks rockil ja heinekenil vahet teen.

Korraldati mulle lõpuks pimetest kus oli valikus purgi heineken, pudeli heineken, premka, orikas ja rock.

No keerutasid nad neid topse mis nad keerutasid aga ma panin iga kord viiest viis täppi. Mingit joppamis võimalust ei olnud.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 12:59 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Meil läks kunagi ühel süntaril räigeks ärplemiseks teemal, et ma ei tee vahet purgi ja pudeli heinekenil.

Korraldati mulle lõpuks pimetest kus oli valikus purgi heineken, pudeli heineken, premka, orikas ja rock.

No keerutasid nad neid topse mis nad keerutasid aga ma panin iga kord viiest viis täppi. Mingit joppamis võimalust ei olnud.

ka mina saan aru milline on heineken rocck või saku ja allekukk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 13:11 

Toivoku kirjutas:
Tanel kirjutas:

ka mina saan aru milline on heineken rocck või saku ja allekukk :D

saku on kyll vahest nii kibe ja kõrbenud, kui yldse saab olla, seda võimatu eristada, kui just ei tea, et yks neljast lihtsalt peab saku olema, siis suht pind pees...
saku puhul ei tasu kunagi seda osta, kui kuskil mingi soodusmüük, siis99%pekkis partiii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 13:54 
Kasutaja avatar

Nii Originaali kui ja Premiumiga on sama teema, et vahest pubis saad sellise raua maitsega pool lahtunud vaadipõhja endale. Samas joon hea meelega mõlemat, täpselt samaväärsed joogid minu jaoks. Nendest kahest valin selle mis odavam.

Teatud kontingent joob ainult Alexandrit ja kõik teised maailma õlled on puhas seakusi nende arust. Aga mind ei häiri, lihtsalt ei saa aru miks kulutada oma energiat selle peale, et teiste maitseeelistusi kuseks nimetada.

Viimati muutis highrankin, 22.01.2016 13:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 13:55 

Iff kirjutas:
Köige hullem on see, et köik Tartlased tunnevad selle üle uhkust ka, et nad on justnimelt Tartlased. Täitsa ptsis noh.

Minumeelest on tallinnlased kõvatamas alatihti, et pealinnapoiss on ikka kõva värk olla. Tartlastel suhteliselt savi, kõik sobivad igalepoole.

Õllega on küll jällegi vastupidine olukord. Pole ma eriti tallinnlast hullult kiitmas kuulnud, et alekokk pededele ja saku võidab. Samas vastupidist siin väikelinnas kuulen osadel oma sõpradelt ka koguaeg. Sakut jood, siis on vaimupuue ja sellised tuleks riigist välja saata.
Minumeelest neist vaese mehe õlledest on kõikse joodavamad saku hele ja saku kuld. samal ajal premium on tõepoolest kordades parem, kui originaal, kui tegemist klaaspudeli õllega. Purgi variandid on mõlemad kehvad, aga joobe tekitamise eesmärgi täidavad nad kõik.

See liikluse ja valgusfoori värk... Ma ei tea, kuidas tallinnas trahvitakse, aga siin on politseidel päris kindlad kohad, kus nimme võetakse kollase tulega ületajaid tee äärde ja kirjutatakse vastav paber välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2016 16:59 

Tartul on üks suur viga - siin käib liiga palju tallinna inimesi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis