Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mida sa naisega koos olles ette võtad teema
PostitusPostitatud: 14.07.2009 22:52 
Kasutaja avatar

tee laps taha :sex

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 00:46 
Kasutaja avatar

AMD kirjutas:

Miks te sellist õnnetust kaela tahate :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 00:53 

john kirjutas:
AMD kirjutas:

Miks te sellist õnnetust kaela tahate :D

Ööd ja päevad tegevust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 03:26 

Olen ise sellinne, kes naudib viimased aastad juba poissmehe elu ja on lihtsalt söbrannad olemas:) ja hetkel just tulin kakumäelt, kus vaatasime söbrannaga kuidas väike rebase kutsikas auto körval mängis:D söbranna oli jumala sillas:D
Pole vajagi naisi vedada kuhugi fäääncy paikadesse:D

Isegi niimoodi kuskil kaugemal käind söömas vöi väikest jooki käind tegemas. Üks öhtu tuli söbrannaga möte, et tahaks pärnu minna ja nii kimasegi kell 7 linnast minema pärnusse, stefani pizzat sööma:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 09:13 
Kasutaja avatar

Ma ka ei saa aru, miks peaks mõnitust selle eest saama, väga haiged inimesed.
Minu arust võib söömas käia, kus tahad.
Ma ei öelnud, et ma aint naisega söömas käin, ma ei täpsustanudki, ma olen igast inimestega koos käind niimoodi kuskil söömas.
See on selline lahe trip ja naljakas ka, kui igav on miks mitte, pealegi mõni sööikoht lihtsalt meeldib, mida mujal ei ole.
Pärnusse stefani pitsat on ise ka plaan, sööma minna, üks sõber rääkis sellest kohast, peab ära proovima:)

Ma võtan igast reise ette, eestimaad peab ka avastama ja kodust välja saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 09:19 
Kasutaja avatar

Oh part, ma lugesin eile unise peaga, et 100 meetri kaugusele :P Aga üldiselt saan sinust täiesti aru ja peab mainima, et püüan isegi igalvõimalusel kasvõi lähiümbruskonda avastama minna sest Eestis on vaatamisväärsusi ikka rohkelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 10:40 

Soovitan minna hiiumaale lõunat sööma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 12:02 
Kasutaja avatar

speed_devil kirjutas:

Soovitad ka mõnda kohta siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 12:05 
Kasutaja avatar

Nt Kärdla söögikohad olen vist kõik läbi käinud ja kõigile tõmbaks vee peale. Ei tea kas asi turismihooajas või milleskis muus. Enam-vähem korraliku prae sain vist (kui nimega ei eksi) Pullu pubis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 12:08 
Moderator
Kasutaja avatar

speed_devil kirjutas:

Jah Torpeedo, mis sa siin hiiumaal tühja paugutamas käid, võta teinekord daam kaasa ja ongi tegevust terveks ajaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 12:19 

Kuna ma Hiiumaal tihti käin ja alati väljas söön, siis miljöö mõttes soovitan järgmisi asutusi:

Nordtooder - paar aastat tagasi olid head praed (Kärdla keskväljakul)
Rannapaargu - päris kena koht mereääres, toidud olid ka head (Kärdla rannas)
Linnumäe - saab ise kala püüda, toidud suht odavad ja maitsvad (Kärdlasse sissesõites teeääres)

Keskväljakul oli veel üks kohvik, rohelise maja teisel korrusel :D seal oli hea hakkliha, kartulipudru ja juustu vorm, nämm...

Käinas on veel Liilia hotellis restoran, seal olin pastaga rahul.

Orjakus on villavabriku kohvik, kus saab vahepeatusel head kohvi ja pirukat. Pluss on võimalik lambavillaseid sokke, susse, kampsuneid ja muud nänni soetada. Seni on selles vabrikus ka säilinud "punanurk"

Hiiumaale maksab naisega minna küll, sõidad autoga tiiru peale ja telgid mereääres näiteks. Internetist leiab kindlasti vaatamisväärsusi. Mõned on küll pointless aga kindlasti meeldib mimmidele vaadata Reigi külas metsanotsusi, seal samas asub ka eiffeli torn. Jalutada Kassari poolsaarel sääretirpi, käia Kõpu tuletorni tipus, veeta mõned tunnid liivasel põhjarannikul. No ja kui enne pole käinud, või kaua pole käinud siis on juba laevasõit natuke rutiinist eristuv nähe. Kui laevajärjekorras passimine pole sinu teema siis soovitan http://www.tuulelaevad.ee ´st pilet ära osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 13:55 

part1 kirjutas:
Ma ei öelnud, et ma aint naisega söömas käin, ma ei täpsustanudki, ma olen igast inimestega koos käind niimoodi kuskil söömas.
See on selline lahe trip ja naljakas ka, kui igav on miks mitte, pealegi mõni sööikoht lihtsalt meeldib, mida mujal ei ole.
Pärnusse stefani pitsat on ise ka plaan, sööma minna, üks sõber rääkis sellest kohast, peab ära proovima:)

NO anna andeks - Sõita 100kmi ja osta naisele 25.- BURX - natukene mõnitust kulub ära kyll :lol , või sis peab väga s*tt naine olema....Ma saan aru et 100km`i roadtripi ettekäändel ja syya kuskil normaalses kohas ja koju tagasi....np:) Aga vb on viga minus, aga siukest burxi pole veel siia maailma tehtud mille pärast ma 100kmi läbi kimaks, eriti veel naisega 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 14:04 

tomcraft kirjutas:
part1 kirjutas:

NO anna andeks - Sõita 100kmi ja osta naisele 25.- BURX - natukene mõnitust kulub ära kyll :lol , või sis peab väga s*tt naine olema....Ma saan aru et 100km`i roadtripi ettekäändel ja syya kuskil normaalses kohas ja koju tagasi....np:) Aga vb on viga minus, aga siukest burxi pole veel siia maailma tehtud mille pärast ma 100kmi läbi kimaks, eriti veel naisega 8)

Siis järelikult on sul just s*tt naine ju :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 14:10 
Kasutaja avatar

karmo182 kirjutas:

Siis järelikult on sul just s*tt naine ju :?

Sitt või mitte, aga mis selles nii ektreemi on ? :D
burx ise või see trip burxi järele ? :lol

Saaksin teemast aru kui te oma pikniku korvi kodus ISE oma kalli naise jaoks valmis komplekteerite ja siis Taevaskotta seda järama sõidate, mitte kuusallu burksi ostma :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 14:39 

Mix mul sellepärast sitt naine peaks olema? Sellepärast, et perekondlik "lets go to burxi sööma tripp" pole päevakavas? Ajad on edasi liikund, ja enam pole 90ndad, kus pingviinijäätis, loomaaed, pealinna kohvik ja mingi hybdriidne kaugelt maalt burx oleks mingi eriline teema(Kuigi need esimesed 3 on siiamaani suht head valikud). Aga et väga OT poleks, sis Tartu inimestele soovitan lennundusmuuseumi külastada - ilusa ilmaga peris huvitav, ja pärast seda võite 15 kmi edasi sõita pangodisse ujuma ja tagasi teel pangodi kalarestos keha kinnita, või sis tatra oru forelli talus yx kõhutäis. VÕi sis sõita Võrru burxi sööma :kill

Kui on Sportlik naine sis võimalus sõita Vooremäele(seal kus kunagi suusarajad olid, vb siiamaani talviti) ja velod kaasa võtta. Täitsa normaalne ylesse-alla rada vabas looduses, ja piknik pärast:)(paar kilti linnapoole on kurepalu järv ka, kus võimalik ujumas käia)

Jõgeva poole sõita, sis on lähtelt 1km edasi vaatetorn, mida peris huvitav külastada. Torn on korralik, pole vaja karta alla kukkumist, ja sealt edasi saadjärve äärde kus võimalik paati rentida, purjekat, liikuvat praami koos grilli jmt või lihtsalt päikest võtta. Tagasiteel võimalik einesteda "postimaja" pubis, mis asub kohe mnt ääres. VÄljast ysna räämas, aga see-eest kokk on vapustav ja hinnatase on väga sõbralik.

Kes rulluisu inimesed sis nii Tartu-Jõgeva, kui ka Tartu-Kõrveküla suunal on väga viisakad terviserajad(samuti ka laululava taga) kus võimalik tervislikult aega veeta - kellele meeldivad "ekstreemsused" ja ringi kolamised, sis suur raadi lennuväli tahab avastamaist - muidugi tuleb arvestada, et kõige kehvamal juhul saab vist trahvi, kuna sissesõit on nö lubada, aga no who gives..... :burnout

Tartust välja, nagu kodanik Viktor mainis on taevaskoja, saab ujuda ja värki, lisaks maaliline loodus, samuti võimalik võru poole trippida mööda vana-võru mnt. mis on kunagine ralli tee ja väga fun....(ettevaatust ainult! kunagi lõpetati rallid sellepärast seal kuna liiga palju õnnetusi tuli), palojärves ujuda, ja edasi võrust ja lõpetad nt. Piusal, piknikukorv võrust kaasa, seal kohapeal pole eriti midagi osta, aga loodus on OIOI KUI ILUS!

Ja muidugi mis minu arust on veel peris ok, on igasugused kontserdid ja suveõhu etendused. Neid peaks jaguma vaat et igale nv....ja kel huvi tirppida, või oma linna mordadest siiber, sis võib kylastada etendust nt. mõnes naaberlinnas.

(Tartus veel niisama funnimise osas 3d kino(juhul, kui osapooled käinud pole), või kui neiu on rallihuviline, sis võimalus sisekardirada katsetada teguri tn.)

Ilusat ilma lubab nädalavahetuseks, mõelge sellele.....Burxi jõuab järada kõledatel talveõhtutel ka, kui kõik inimlikud kohad juba suletud on :beer

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis