Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 20:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: protest neste vastu
PostitusPostitatud: 06.08.2009 21:47 

Sandor kirjutas:
Terve eelmine lehekülg arutati euroopa kütuse hindu.

see, et kõik euroopa riike näiteks tõid, ei tähenda, et keegi väljaspoolt euroopat näidet tuua ei või ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 22:17 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
qpi kirjutas:
Eelmine nädal oli küll veel Saksas 95 1.19euri.

Jutt käib keskmisest kogu Saksamaa peale mitte ühes kindlas piirkonnas.

Mis tahad siis öelda, et kuskil on 0.5-0.6 euri? :D Ma ei kujuta ette kust sa oma hinna said, aga sellist hinda pole seal küll juba krt teab kaua olnud. Mina vist pole üldse näinudki, juba 2005 oli üle euro minu arust. Selle aasta aprillis sõitsin München-Düsseldorf-Dortmund-Berliin ja ei näinud küll kuskil selliseid hindasid. Ei saa nagu rääkida kuskil odavam olemisest. Siis oli igal pool bens alates 1.3 euri ja diisel oli vist mingi 1.1 euri. Jah lääne pool oli natuke odavam kui lõunas, aga see sõltub ka pigem tankimise kohast. Linnas on kütus tavaliselt odavama kui Bahni ääres ja mida vähem tanklaid seda kallim.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 23:28 

Kui Neste esindaja sõnul kütuse jaemüük 10% vähenenud siis on ikkagi teatud mõju olemas. Kindlasti vähem nii firmade kui eraisikute sõite, ning arvestades seda et suvine periood on kütusemüügis hea aeg siis sügisel peaks langus müügis jätkuma kui puhkuste periood lõppemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 23:42 
Kasutaja avatar

Mul sai statist siiber näiteks. Extrakaardi parema tasemni jõudmiseks tangi mingi tonnide kaupa kütust :kill Lukoili kaart maksab 15 kr ja kohe olemas 25 senti soodust. hetkel katsetan siis lukoiloga eks edasi vaatab. Üldiselt võimalikult vähe tangin ka just selleks et mitte nuumata kütuseärikaid. Krt kasvõi kuseks paaki kui auto ainult sõidaks kuna mulle on nii vastu see et mingi vend lihtsalt lebolt lükkab teiste inimeste arvelt pappi kokku ja muudab hindu kambakesi pidevalt oma äranägemise järgi et ikka rohkem krõbisevat saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2009 23:46 

mehed paneme edasi, varsti kuuleme et neste jaemüük 11% juba langenud.Teeme ära 2009:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 00:18 
Kasutaja avatar

eelmine nädal võrust-tallinna sõites oli tartus neste tanklas üsna ebameeldiv kogemus. pojal tuli isu kakao ja hotdogi järele. võtsin omale ka siis ühe kohvi ja ka gabanossi näksimiseks ühe coca ka vel lisaks, kuna siis sai mingit mõtetut soodukat. mutt kassa taga muutkui toksis oma aparaati ja siis järsku kukkus valju häälega vinguma , et tahad nüüd siis soodukat ka või ja miks ma kohe seda ei küsinud. deem mul viskas ka rihma maha . mingi paks vene vanamutt tuleb mulle minu enda lapse ees mölisema mida ma tegema peaksin. tõstsin kohvi ja kakao letti peale palusin ka kabanossid ära unustada ja jalutasime sealt minema. keerasime tagasi satoili poole ja võtsime sealt mida vaja oli.
tanklal ja tanklal ikka on vahe sees. ühes üritavad müüad sulle võimalikult palju kraami päehe määrida (see ka tüütab muidugi, aga nad on vähemalt viisakad), teise saad mingi pooletoobise käest lambist sõimata. selle neil vist ongi nii palju automaatjaamu. ei pea müüate koolituse peale raha kulutama. Võiks siis vähemalt kütuse hinna selle võrra madalamal hoida.
minu poolt jäi see ka viimaseks nestesse sisse keeramiseks, kui just seal kütus väga madala hinna peale ei lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 01:21 

tegelikult on see seal tavaline r-kiosk ja ei seostu vist üldse nestega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 09:29 
Kasutaja avatar

Sandor kirjutas:
raintuul kirjutas:
Ja võtame nüüd ette Türgi kus palgad olematud ja kütuse liiter maksab natukene alla kahe eur´i.
See kroonine hinnatõus ju tegelikult ei mõjuta mitte midagi.
minul ntx 70 krooni paagilt. paar töötundi ja ongi tasa :D

Kust otsast Türgi euroopas on?

Ega ei maininudki et Türgi Euroopas on aga kuna ühe jalaga juba liidu ukse vahel siis mainisin ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 14:30 
Kasutaja avatar

Nu kütusehinda langetamisele aitab ainult vähesem tarbimine. Preagu suvi ja trippimise kõrgaeg muidugi siis hind kõrgem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 15:20 
Kasutaja avatar

2 aastat statoili igakuiselt külastanud ja mitte ühtegi probleemi. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 18:09 
Kasutaja avatar

siiamaani nestes tankinud ja tangin ka edaspidi, parim koht kus tankida!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 18:12 
Kasutaja avatar

Mul kh Neste krediitkaart.Saab ka kaardi eest kaupa osta R-Kioskist.Just maksin arve ära rsk.Peab raisa puruks lõikama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 21:50 
Kasutaja avatar

Ehk peaksid hoopis ökonoomsema auto omale ostma, mis ei käi üle jõu.. :lol
Ma arvan, et see kütuse hinna vastu "streikimine" nüüd küll midagi paremaks ja toredamaks ei muuda, tahad streikida, käi jala ja ära tangi ültse, vot see võib alles laineid murda :lol
Ning kui kodu lähedal on 2 nestet...siis eriti ei kipu küll 3km kaugusele statoili või lukoili minema..tuleb lõppkokkuvõttes ikka kallim :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 15:41 
Kasutaja avatar

Statoil ja Neste. Rohkem tanklaid, rohkem kliente. Ja saab kliente rohkem nussida. Nii peaks nende loosung olema. Lasin ka end neil nussida kuni korrani kui liitri hind maksis kuskil 18 krooni. Paak täis ja järgmine sõidan statoilist mööda ja mida ma näen?! Hind on 17. Olid vahepeal vist umbkaudu selline langus ka. Natuke pani mõtlema. Ühest küljest nagu savi, 70 eeku, pole ju palju. Teisest küljest... leiaks nii mõnegi põhjuse veel juurde.
Sattusin täiesti poolkogemata autot pesemaa Tartus bussipargi pesulasse(ei tee reklaami, tegelt ka). Pilet pesulasse tuleb lunastada väravas GoOili tanklaputkas. Tädi kassa taga pakkuma mulle sooduskaarti. Hind 25 eeku kaardi eest ja pesu eest saab juba mingi x(ei mäleta enam) % alla. Normaalne :) Aga see veel mind kaarti ostma ei pannud. Kaarti ajendas ostma hoopis see, et selle kaardiga saab sealt GoOili tanklast kütuse hinnast juba 40 senti alla. Väga normaalne :D Tuli küll välja nagu telereklaam. Kuid mõned miinused ka. GoOilil väga palju tanklaid ei ole. Ja seda 40 sendist soodukat saab ka konkreetselt sellest samast bussipargi väravas asuvast tanklast. Plussiks muidugi Tartu inimestele.

P.S ei ole mitte kuidagi seotud GoOili või selle pesulaga. Kasutan lihtsalt paar korda aastas selle pesula teenuseid. Nüüd siis seda tanklat ka. Et pigem pean ennast rahulolevaks kliendiks.

P.P.S kui natuke otsida siis leiab alternatiive statoilile ja nestele mitmeid. Tuleb lihtsalt oma mugavus prioriteedid üle vaadata ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2009 15:24 

nojaa aga seal go oilis on bens tavaliselt 30-40 senti kallim ka alati, nii et kokkuvõttes tuleb sama välja, go oil lihtsalt värbab kliente endale niimoodi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis