Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 13:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Liikluskindlustuse teema - kus on odavam, kus parem.
PostitusPostitatud: 23.01.2010 02:16 

Ise olen pidanud 2 korda kindlustusega jagelema, kord sõitis blond nina mul maha ja tal oli ergo. Ei mingit probleemi, hindamisakt, rahad lauale ja kõik korras, summa oli isegi parem kui auto. Teine kord inges, krt siuke peavalu mingi väikese mõlgi pärast, saadetakse või Tallinnast välja, aga põhiline, et Vasja teeks ja ODAV oleks. Vaidle vaidle ja vaidle. Pole vist kedagi nii palju pikalt saatnud, kui antud kahjukäsitlejat. Neil pole vahet kas auto detail on küljes tutikas või mitte. Ikka vaja kõige odavam pahtel ja sitem töö teha .

Enne seda kogemust oli mõlemad autod ingeses ka endal, aga peale seda kõik edasised kindlustused ifi üle kolinud. Aasta hinnavahe mingi 100-160 krooni. Kui ma peaks kellegi auto perse keerama, siis minu südamaetunnistus talle ingese vms paska kaela ei luba saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 19:23 

Minul tuleb ingese ja if-i vahe aastase kindlustuse korral peaaegu 2000.-
raske arvata kumma ma nüüd säästuajal valima peaksin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 19:53 
Kasutaja avatar

Kui ma kunagi veel IF`is kindlustust tegin, siis ühel perioodil jälle eelmisest suurema arve sain ja maaklerile helistades sain vastuseks, et neil ongi selline poliitika, et alates 21eluaastast (mis ma olin ka just saanud) kuni ei mäleta enam mis vanuseni, ongi kindlustus neil kallim, siis lõpetasin ma selle firmaga pidevalt kindlustuse tegemise ära! Ma ei näe lihtsalt mingit loogilist põhjust, miks peaks äsja 18aastaselt load saanul olema kindlustus madalam, kui 21aastasel! Võimalik, et maakler mingit kägu ajas, ise ka aru saamata. Nüüd teen iizi`s ja sellele seltsile, kes kõige soodsamat pakub, kuna tõesti erinevad need hinnad seal täiesti suvaliselt 50% võrra(parimatel kuudel) ja alati on kõige odavam selts erinev eelmisest. Viimasel ajal on IF kõige odavam olnud, seega tuleb sellega ka leppida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 02:22 

Igatahes, tegin 525TDS'le 105kW kindlustuse.

Algul arvasin, et kuna üks auto juba on nimel 0.4 koefitsiendiga, tuleb 0.4 ja 1.2 keskmine 0.8 e. siis ~800 asemel 1600. Tutkit. Läksin BTA-sse ja tuli ilusti 0.4 ka bemarile. 808.- EEK siis aasta eest ning kindlustus kehtis koheselt - eelnevalt olin arvanud, et kui varemalt pole lepingut sõlmitud siis saab vaid järgmisest päevast kindlustuse kehtivaks. Auto registreerisin Põlvasse.

Valisin kõige odavama kindlustuse - ärge siis minule otsa sõitke :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 02:36 
Kasutaja avatar

Kas iizi.net kodukalt saab kah just ostetud autole kindlustuslepingu teha millele ma veel pole teinud elusees poliisi?
Kui saab siis kuidas ma selle paberi saan mida tuleb politseidele näidata kui küsivad. Kas tuleb ise printida või saadavad postkasti vms ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 04:16 

Mr.X kirjutas:
Kas iizi.net kodukalt saab kah just ostetud autole kindlustuslepingu teha millele ma veel pole teinud elusees poliisi?
Kui saab siis kuidas ma selle paberi saan mida tuleb politseidele näidata kui küsivad. Kas tuleb ise printida või saadavad postkasti vms ?

Saad ikka jah.Prindid ise välja politsei ei küsi poliisi arvutis neil kõik olemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 04:19 
Kasutaja avatar

Lepingu saab kah iizi.net teha?
Ma just mõtlen seda, et just ostetud autole tuleb ju kindlustus teha ja mingi büroo leida.
Mis seal vaja oligi Lepingut ja Poliisi vist oli? Saab need mõlemad siis seal iizi.net tehtud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 04:39 

Mr.X kirjutas:
Lepingu saab kah iizi.net teha?
Ma just mõtlen seda, et just ostetud autole tuleb ju kindlustus teha ja mingi büroo leida.
Mis seal vaja oligi Lepingut ja Poliisi vist oli? Saab need mõlemad siis seal iizi.net tehtud?

Jah saab seal ju valiku võimalused

Minu olemasolev sõiduk
Sõiduk on varem liikluskindlustusega kindlustatud ning sõiduki registreerimistunnistust ei ole vahepeal muudetud.

Uus või äsja soetatud sõiduk
Sõiduk ei ole varem liikluskindlustusega kindlustatud või sõiduki registreerimistunnistust või muid esitatud andmeid on muudetud peale eelmise liikluskindlustuse sõlmimist.

sina valid teise variandi SIMPLE ?

Tavapoliisi on võimalik väljastada 1 päevaks kuni 12 kuuks. Tavapoliisi ei ole vaja Eestis kaasas kanda, selle kehtivust on võimalik kontrollida Eesti Liikluskindlustuse Fondi elektroonilisest andmebaasist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 08:32 
Kasutaja avatar

Kui ostan auto omaniku käest kellel on kindlustus, siis teen oma nimele, mitu päeva siis veel sellele autole tema kindlustus kehtib?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 09:59 

10 päeva...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 11:19 

Mani kirjutas:
Seda ei saa nii võtta! Kui täna on põlva ja kõik tallinna rahvas ennast põlva kirjutab, siis uuel aastal on tallinnas soodsam kui põlvas :)
Ma soovitaks sulle taevaskotta.

Kas ikka on nii? Kui mu auto on Põlva kirjutatud ja Tallinnas avarii teen, siis peaks see ikkagi Tallinna riski suurendama, mitte Põlva...? Et Põlvas hind Tallinna hinnast suuremaks tõuseks, peaks Põlvas rohkem avariisid toimuma, mitte Põlvasse kirjutatud autodega kus iganes avariisid toimuma, või ma eksin? Keegi võiks selgitada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 11:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Arxz kirjutas:
Kui ma kunagi veel IF`is kindlustust tegin, siis ühel perioodil jälle eelmisest suurema arve sain ja maaklerile helistades sain vastuseks, et neil ongi selline poliitika, et alates 21eluaastast (mis ma olin ka just saanud) kuni ei mäleta enam mis vanuseni, ongi kindlustus neil kallim, siis lõpetasin ma selle firmaga pidevalt kindlustuse tegemise ära! Ma ei näe lihtsalt mingit loogilist põhjust, miks peaks äsja 18aastaselt load saanul olema kindlustus madalam, kui 21aastasel! Võimalik, et maakler mingit kägu ajas, ise ka aru saamata. Nüüd teen iizi`s ja sellele seltsile, kes kõige soodsamat pakub, kuna tõesti erinevad need hinnad seal täiesti suvaliselt 50% võrra(parimatel kuudel) ja alati on kõige odavam selts erinev eelmisest. Viimasel ajal on IF kõige odavam olnud, seega tuleb sellega ka leppida.

See tegelt ikka vastupidi - 18 aastaselt kallim, kui 21 aastaselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 11:56 
Kasutaja avatar

Mul kõik masinad IF-is. Läbi E-teeninduse tehes minu jaoks konkurentsitult kõige odavam. Varem kasutasin ka Iizit, IF on mugavuselt ja odavuselt üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2010 23:42 

jossu kirjutas:
Mr.X kirjutas:
Kui ostan auto omaniku käest kellel on kindlustus, siis teen oma nimele, mitu päeva siis veel sellele autole tema kindlustus kehtib?
10 päeva...

hmm.jaanuari alguses kirjutasin just ühe auto oma nimele, aga vana kindlustus kehtib ikka veel! ühesõnaga kindlustus ära ise ei lõpe.
samamoodi ei saa eelmine omanik kindlustust ära lõpetada kui auto sinu nimel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2010 12:31 
Kasutaja avatar

Viie tööpäeva jooksul pead kindlustuse oma nimele vormistama.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis