Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autode ost/müük, masu ja ärimehed
PostitusPostitatud: 07.04.2010 17:31 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
to:spikebmw See, mis hinnaga ma autosid ostan/müün-pole nüüd küll sinu asi ja palju ma hinda muudan-pole ka kuidagi sinuga seotud(loe kuulutused uuesti algusest lõpuni läbi)

Olen lugenud ja mitu korda kah veel :rokib . Kas ma olen väitnud, et see on minu asi. Lihtsalt Sinu, kui äärmiselt ebaõnnestunud autoärika teemasid oli lihtsalt väga hea näiteks tuua.
Anna andeks kui Sinu tundeid riivasin...

Kalli-musi-pai
lepime ära eksju :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 18:35 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
to:spikebmw See, mis hinnaga ma autosid ostan/müün-pole nüüd küll sinu asi ja palju ma hinda muudan-pole ka kuidagi sinuga seotud(loe kuulutused uuesti algusest lõpuni läbi)

Lihtsalt Sinu, kui äärmiselt ebaõnnestunud autoärika teemasid oli lihtsalt väga hea näiteks tuua.

Millest sina-ärikas teed nii "geniaalseid" järeldusi? Kas see, et ma enam ei viitsi seda asja ajada peaks tähendama, et äri ei lähe? Ma hakkasin selle jamaga tegelema rohkem nagu igavusest, kui iilge varanduse kokkuajamise plaaniga. Ostsin-müüsin-vahetasin ja aitab, ostan ainult neid autosid, mis on miskitmoodi huvitavad(või siis mis on kuusakoski hinnast odavamad 8) ).

Sa peaqks üldse delfisse :arrow: omasuguste juurde kolima :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:01 
Kasutaja avatar

mina lähen delfisse ainult sellisel juhul, kui sina lähed naistekas.ee -sse või buduaari.

Hoia niiske :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:05 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

Olen lugenud ja mitu korda kah veel :rokib . Kas ma olen väitnud, et see on minu asi. Lihtsalt Sinu, kui äärmiselt ebaõnnestunud autoärika teemasid oli lihtsalt väga hea näiteks tuua.
Anna andeks kui Sinu tundeid riivasin...

Kalli-musi-pai
lepime ära eksju :bs

Nii täpselt teadki, et B-C on ebaõnnestunud autoärikas, oled ta kadunud õde või?
Natuke piinlik pole teiste inimeste rahakotis sobrada?

Järgmiseks teeks teema "Puhastusainete ost/müük, nõudepesusvammid ja koristajad".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:18 
Kasutaja avatar

Pole kellegi rahakotis sobranud. Ütlen veelkord, et tõin äärmiselt konkreetsed näited oma eelnevale(1. lk olevale) tekstile. Loe - mõtle - loe uuesti ja siis räägime edasi(juhul kui sa aru saad).

EDIT: OT küll, aga te tilliproteese ei taha w?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:34 
Kasutaja avatar

Sa tõid need näited mille põhjal? Alfa,Nissan,Sirje.....Vaata neid autosid, mida ma ka ostsin nii aastake tagasimõttega, kiirelt mingi kasum teenida.
Nagu mainisin-praegu ongi mul teistsugused autod. Ei viitsi müügigab tegeleda-lihtsalt 99%ostjaid tuleb mulle rääkima masust ja sellest, et autohinnad on kukkunud :hail Nüüd ongi autod-mida tuleb ostma asjast väga huvitatud isik.

Aga see kogu teema siin ikka täpselt nii, nagu ma arvasin.
Hunnik kadedusest lillaks minevaid paugupärdikuid, kes arvavad end olevat hirmsad tegijad(igal alal) aga paraku on nende elu läinud kehvalt-omal pole tööd, vanemad koondatud,pruudid autoärikate linade vahele maandunud,jne... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:51 
Kasutaja avatar

Näited tõin selle põhjal, et kui paari-kolme kuuga on auto hind langenud ligi 50%, siis milline võis olla sisseostuhind(tõenäoliselt odav, seda kasumi teenimise eesmärgil) kuid kuna keegi kallima hinnaga autot pole tahtnud ära osta, peab hinda langetama. Lõpuks pole potensiaalset kasumit enam ollagi ehk siis uus müügihind on sama mis sisseostuhind.

Ostan 5K eeguga masina(kiirostumüügihind)
Panen jaanuaris 10K-ga müüki.
Veebruaris langetan hinda
Märtsis sammuti
ning juuni lõpuks oleks juba nõus peale maksma, et sitast lahti saaks

Samal ajal seda raha(5K-eek) reaalselt liigutada ei saa(kui välja arvata proovisõidud), tänu millele võib nii mõnigi "hea diil" tegemata jääda, mis omakorda tähendabki, et AEG SÖÖB RAHA!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 19:59 

Mind hakkas tegelikult huvitama üks teine asi. Nimelt on paljud foorumis kirjutanud, kuidas pidevalt autosid vahetavad, mõnda aega sõidavad ja siis maha müüvad. Kas selline tehing muutunud hoopis "miinuseks" auto vigade tõttu, mis vajavad remonti või hinnakorrektsiooni müügi korral? Sest arvestades kui palju on müügis viimase piirini sõidetud autosid mida küll soodsalt müüakse kuid vajavad ulatuslikku remonti et normaalselt liigelda. Nagu üks roheline Omega B mis müügis oli ja iga nädal odavamaks läks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 21:07 
Kasutaja avatar

Ei pea nimesid nimetama, kuid lugejate autode all on paar kasutajat, kes iga enda uue autoteema alustavad sõnadega, et nüüd leidsin selle õige, kuid paari nädala pärast on auto müügis, nt. müüd oma diisel bemmi ja soetad asemele V12 bemmi, esimesed nädal aega kiidad ja laulad oodi autole, kuid kahe nädala pärast on auto müügis, kuna suure tõenäosusega on autol liiga palju kalleid vigu ning odavam on see maha müüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 22:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõni ostab lihtsal huvi asja vastu pärast ,et soov omada kasvõi korraks tedes ,et siis selle mingi masina ülalpidamine pole odav.Kasvõi korraks saad olla keegi õrgemast klassist näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 22:58 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Mõni ostab lihtsal huvi asja vastu pärast ,et soov omada kasvõi korraks tedes ,et siis selle mingi masina ülalpidamine pole odav.Kasvõi korraks saad olla keegi õrgemast klassist näiteks.

Päris lo...l :D Tyypiline rull, auto määrab klassi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 23:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei ma tõin lihtsalt näite kuigi kipub ustavsti siiski väheke ego tõstma kül olenevalt masinast.Võibolla ise ei saa aru ja mõtled ,et nii pole aga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2010 23:23 
Kasutaja avatar

Kasutaja OOPC postitused võiks mõistatuste teema alla tõsta.
Kes postitusest aru saab, saab auhinna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 00:01 

Nii üli inimesi vist ei ole kes kõigest aru saavad. ,et ei maksa sul muretseda kui nüüd aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 00:48 

Oopc´ile kuluks aeg maha 15 et ei saaks oma mölapidamatusega üleliia foorumit risustada. Pealegi kui postituste vahel teatud aeg, siis ehk suudab keeleliselt korrektsed laused vormistada (mitte ainult kirjavahemärgid vaid ka lauseehitus ja sisu). Tuleks kasuks.

Praeguse aja üks fenomen on see, et ostjad löövad hinna alla, pakutakse veerandi-kolmandiku võrra vähem ilma autot üle vaatamata. Kui esimesed kaks ei ole nõus, siis järgmine on ikka rahahädas et on nõus ära müüma. Teatud mõttes on sellised hinnamängud kahjulikud uute autode müüjatele, sest üldise kokkuhoiu temaatika puhul on hinnalangus suuremgi kui oli 4-5 aastat tagasi enne buumi ning uut autot ei ostetagi enam. Vähe kasutatud autode turg on täis ja need lähevad leedukatele, venelastele.
Omaette teema on autode proovimine ja vaheldus, kui saad autosid vahetada aga tundub küll et nüüd kui hinnad on 2008-ga võrreldes alla läinud nagunii siis on pakkumised kokku kuivanud. Või on selliseid pakkumisi endiselt kust arvestatavat raha võimalik teenida autot edasi müües?!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 52 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis