pistyk kirjutas:
Part2 kirjutas:
Firma maksab 80% kütusest kinni?
Aga autokulu, mis on ka väga suur kulu.
no andke andeks aga kui sul makstakse 80 protsenti kütusest kinni peaks isegi õnnelik olema.paljudel kui mitte enamusel on tööle minek ja tulek omast taskust täielikult
Tööle sõitmine?
Ta mitte ei sõida oma autoga tööle vaid teeb oma autoga väga palju ametisõite, ehk siis firma jaoks.
Ma muidugi tean, et selline mõiste nagu autokulu on paljude inimeste jaoks müsteerium, nemad ei saa aru kuidas saab auto peale raha minna.
Kuid teen asja väga lihtsaks, auto vajab remonti, samuti kui vana auto läbi siis tuleb uus osta, see kõik on väga otseses seoses läbisõiduga.
Samuti on risk, et metsloom ette jookseb või mingi ese teel on, riskiraha peab ka auto km kulu sisse arvestama.
Minu puhul muidugi maksab tööandja mu koju ja töölesõidu kinni, sõidan ametiautoga koju ja tööle.
Samuti saan sealt kütust niipalju, et oma sõidud tehtud saan, vahest saan müüagi kütust.
Kui rääkida töötutest ja üliõpilastest, kes palju raha kulutavad auto peale ja vinget autot omavad, siis mis mul öelda, rikkad vanemad.
Vaadates neid bensuarveid paljudel siin, siis mõned elavad ikka väga hästi jah, mõned on kuskil haljale oksale saanud nagu näha.
Enamus eesti rahvast orjab alla 10 000kr palga eest kätte kuus.