Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arvamus: Pühapäevane muruniitmine?
PostitusPostitatud: 04.06.2010 20:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Täiesti pohlad kui mõni naaber pühapäeva hommikul muru niidab....8 või 9 ajal alustada pole minu jaoks vara vaid ilusal suvepäeval on pointless see aeg maha magada. Kui tõesti eelmisel päeval kõva jooma toimunud siis seda enam on savi sest reeglina siis ju vaid paar tundi enne muru niitmise aega koju jõutud ja üsna kiiresti külili "kukutud" (kui ma siis juba magan võib muruniiduk ka akna all käia ilma et see mind häriks)

Poole rohkem häirib mind venna bemmi lörisev sumps aga mida sa teed......no on vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 20:34 
Kasutaja avatar

Kahjux/õnneks ei ole iga inimese töönädal E-R 8-5ni. Lisaks, kui linnas elamine raske, myra jne siis koli ära maale. Sama teema kui korteris päeval kõvemat müra teha ja pensokatele see ei meeldi. Samas kui kellegil naabrit häirib pyhapäeval muru niitmine, siis pakuks välja , et järgmine kord alustad 7 ommiku. Hiljem on ta väga rahul kui kell 12 niidad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 20:47 
Kasutaja avatar

Sry, aga te ei ole normaalsed :D

Niitke oma sport sumpsi kell 2 öösel ja kesklinnas, tra vot see on Tallinna tase :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:05 
Kasutaja avatar

Ei viitsi peale selle alateema pealkirja muud lugeda, aga annan sooja soovituse kõigile keda häirib pühapäevane muruniitja põrin:
SI*UGE ENNAST TÄIS ja peale seda kolige korterisse elama !!!
muidugi teine varjant on lasta salaja öösel naabritele asfalt maha panna..
No mida vi**u nagu toimub meil siin?? Varsti ei tohi laupäeval enam kartuleid ka keeta või?
Oo ja....nüüdseks valin üheks muruniitmise päevaks just pühapäeva, kuigi ei usu, et see naabrit segab.
loodan, et see teema läheb üli kiirelt lukku ja kustutamisele, üleüldse ei sobi see pullikaka kuidagi foorumi alatooniga kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 22:23 
Kasutaja avatar

On ikka probleemid inimestel....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 22:25 

Äkki kannataks muruniitjale mingisuguse mehise sumpa ka installida?
Pilt

Naabrid kingiks ise vist mingi elektrivariandi :D
Ja noh, nitro võib ka panna
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 22:29 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Mul niidab üle tee naaber muru üldiselt mingi üle päeva. Aga jah, mingi joodikute räuskamine ja "kidra mängimine" on rohkem häirivam.

tegelt ongi hetkel normaalne 3x nädalas muru niita. ntx esmaspäeval, kolmapäeval ja, et nädalavahetusel oleks mõnus grillida siis ka reedel :D . muidugi võib ka niitmise ülepingutamisel juhtuda, et murust saab sammal mingil hetkel.
aga noh... niitmise keeld juhhuuuu.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 22:49 
Kasutaja avatar

Pilt

Mulle küll meeldiks kui naabrimees pühapäeva hommikut alustaks mõnusa v8 podinaga. Peaks ehk kampaania tegema, mis keelaks kõik ühepütased muruniidukid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 01:24 
Kasutaja avatar

Kui normaalsel kellaajal, mitte päris kaheksast hommikul alustada, siis pole absoluutselt probleemi. Isegi aias olles ei häiri, kui kõrvalkrundil keegi niidab, võib-olla lihtsalt ära harjunud juba, krundid iseenesest suht väikesed, et kauguses asi ei ole. Ja no kui tõesti on mingi pühapäevane (või misiganes-päevane) grillpidu plaanis, siis võib ju naabritelt lihtsalt paluda, et niida mingil teisel kellaajal, kui külalisi veel pole, või päev enne/pärast.
Saan aru, et see on lihtsalt soovitus ja heanaaberlikku käitumist soosiv, aga tõesti kui nädal otsa on vihma sadanud ja just pühapäev juhtub see kuivem päev olema, siis tahaksid tõenäoliselt ka kõik need aktsiooni esirindel olevad inimesed "ainult selleks nädalaks" erandi teha ja ka pühapäeval niita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 11:26 

Mph kirjutas:
Mina arvan, et kui on lubatud seadusega 7.00-23.00 lärmi teha, siis ma teen seda täpselt sellel päeval, mis mulle meeldib.Kellele ei meeldi, koligu minema, kannatagu ära või lasku ennast riigikokku valida ja muutku seadust. Ja korralik grillläbu kõrvalhoovis segab rohkem kui muruniitmine.

Ma ei tea kuidas teil Tallinnas, aga minuteada sellist 7-23ni ja edasi öörahu radust ei eksisteeri enam ammu. Nüüd on kodurohu, mis kehtib 24h, ehk siis kui sa kell 15 päeval lõugad oma apartmendis ja all naabri tatt ei saa magada, siis hellad menti ja tuleb pollar kohale ja käseb sul kasti kinni panna. Lõuata tahad osta maja metsa äärde. Ja ma ka pooldan seda mitte hommikust asja. Samuti ka laupäeval. Et mingi kella 11-12ni võiks nt vaikus olla kyll, saaks virguda ja hommikust syya rahus. Samas hommik on nii lai mõiste, et kui R ja L on väga napsune olnd, siis pm pyhapäeva hommik on kell 16 minu jaoks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 11:38 

tomcraft kirjutas:
Mph kirjutas:
Mina arvan, et kui on lubatud seadusega 7.00-23.00 lärmi teha, siis ma teen seda täpselt sellel päeval, mis mulle meeldib.Kellele ei meeldi, koligu minema, kannatagu ära või lasku ennast riigikokku valida ja muutku seadust. Ja korralik grillläbu kõrvalhoovis segab rohkem kui muruniitmine.

Ma ei tea kuidas teil Tallinnas, aga minuteada sellist 7-23ni ja edasi öörahu radust ei eksisteeri enam ammu. Nüüd on kodurohu, mis kehtib 24h, ehk siis kui sa kell 15 päeval lõugad oma apartmendis ja all naabri tatt ei saa magada, siis hellad menti ja tuleb pollar kohale ja käseb sul kasti kinni panna. Lõuata tahad osta maja metsa äärde. Ja ma ka pooldan seda mitte hommikust asja. Samuti ka laupäeval. Et mingi kella 11-12ni võiks nt vaikus olla kyll, saaks virguda ja hommikust syya rahus. Samas hommik on nii lai mõiste, et kui R ja L on väga napsune olnd, siis pm pyhapäeva hommik on kell 16 minu jaoks :D

Need öörahu kellaajad on paika pandud KOV avaliku korra eeskirjaga. Nii öösel kui ka päeval tarbetu lõugamine võrdub seaduse mõttes avaliku korra rikkumisega.(Muru niitmine ei liigitu kuidagi avaliku korra rikkumise alla, kui selle tegevuse teostamise aeg vastab KOV avaliku korra eeskirjale) Ja mul ongi maja metsa sees ja lõugan palju tahan,ja mis kell tahan :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 11:49 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
mina arvan, et kui sa väga m*nn naaber pole, siis saab alati naabriga jutule, et ta mingil ajal ei niidaks, näiteks hakkaks niitma pühapäeval kell 1 mitte kell 8 hommikul jne. Aga kui sa ikkagi ilge m*nn oled ja talle iga ööse räiget remuse 3" lörinat lased ja 1000RMS'isest sabvaafeerist moodsamaid dubstepi helivõnkeid edastad, siis karta on, et tal savi kas sa magad mingi päev kell 8 hommikul või mitte.

Mulle see meeldib :D
Naaber niidab muru ja ma lasen talle vaikset laulukest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2010 12:22 

Lugesin kaa siis selle teema läbi ja olen kaa selle keelu vastu. Ma ka eramajas, ümberringi kõik niidavad ja ise teen kaa seda, aga siiamaani pole küll keegi midagi öelnud, või ennast häirinud kellegi teise niitmine. Kui mingi grill vms siis naabritega kõik ise aru saanud, et ei tule niidukiga töristama. Krundid on ka suhtkoht pisikesed, aga see müra küll midagi häirivat ei ole. Kui majad lähestiku, siis ka väiksed krundid ja niitmine käib ruttu, kui suured krundid, siis majad enamasti pole väga lähestiku ja see müra jääb kaa nagu eemale ja hajub ära. Pole siiamaani kohanud kaa, et niidetakse varahommikul, ikka enamasti kas päeval või siis õhtupoole, aga mitte hilja öösel. Kõrghaljastus on kaa ümberringi, see võtab müra tohutult tagasi, kui ainult murulapp murulapi kõrval, siis kostub tõesti see podisemine paremini edasi, aga midagi häirivat seal ei ole, vähemalt minu jaoks mitte. Kõrvakuulmine on mul korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2010 13:43 
Kasutaja avatar

Puhas debiilsus. Las see hoov olla pigem nagu heinamaa, kui et pühapäeval ei niida?? Mul on küll sügavalt savi sellest mürast, tulemus on ju positiivne.

PS: elan korteris (mitte paneelmajas), aga niidan ise ka muru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2010 14:26 

Andke andeks, aga see keelustamsie värk on ikka pehmelt öeldes debiilsus.
On üldse suvel paremat kui muruniitmisest tagajärjel õhku paiskuv rohu lõhn, kuum päike & niiduki saund?

Ei. :D Seega kahe käega igasuguste absurdsete keeldude vastu.

JAH pühapäevasele muruniitmisele :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis